Quote:
Originally posted by epsy
εγώ να πω κατι που δνε ανέφερε κανενας πριν..?
Εκανες μια μικρή μικρή παράθεση προς το τέλος του πρώτου σου ποστ..
Εχεις περάσει μια δύσκολη ζωή, έχεις ωριμάσει νωρίς (πίστεψε με φάινεται-). Και γενικότερα όσοι εχουν ωριμάσει νωρίς (και δεν εχουν πέσει στα ναρκωτικά) εχουν αυτόν τον σωστό χαρακτήρα..και η θεωρία τους ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ απο τις πράξεις τους (συγχαρητήρια αρχικά!!!)
.......Συνειδητοποίησε ,σε παρακαλώ, οτι δεν είσαι απλά ερωτευμένος.. 3μιση χρόνια τώρα..κρατιέσαι από κάπου. Κρατιέσαι από κάπου που ποτέ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δεν σε είχε απογοητεύσει.. και ως ευγνωμοσύνη ,ίσως, συνέχισες να δίνεις... Δεν είναι ακριβώς κακό..αλλα διαχώρισε τον ερωτα από την εξάρτηση. ..απλά στο λεω σε περίπτωση που δεν το εχεις σκεφτέι.
Στη σχολή ,ο καθηγητής μιλώντας για την απιστία μας είχε πει οτι θεωρείται από πολλούς ειδικούς πως η απιστία σημαίνει οτι θέλεις να προσπαθήσεις για μια σχέση (φυσικά οταν δεν γίνεται καθ\'επανάληψη.) Αλλά λογικό το βρίσκω οτι δεν μπορέις να το χωνέψεις.. Λογικό. και ειδικά αν το έμαθες με τον τρόπο που το έμαθες. Για μένα, μην κάνεις πλάνο..... οτι σου βγάλει η μέρα.. Γιατι αν εχεις σκοπό να μείνεις μαζί της,αλλά μια μέρα το συναίσθημα απέχθειας είναι τόοοοοσο μεγάλο ,τότε δεν αξίζει. Επειδή φαίνεται οτι δεν είσαι από τα άτομα που σκαλίζουν την ιστορία με το άτομο που εμπλέκεται σε αυτήν... προτείνω για μια ακόμη φορά να ανοίξεις το θέμα..απλά για να πεις οτι προσπαθείς,ΑΛΛΑ, χρειάζεται ακόοομη μεγαλύτερη προσπάθεια από μερους της... Δεν θα χάσεις τίποτα αν το πεις.Αν πεις οτι χρειάζεσαι να τονωθείς. Αν πεις οτι χρειάζεσαι καποια αλλαγή. Θα έπρεπε να το εχει καταλαβει..
Για μένα ,υπάρχουν κάποια κενά από μέρους της. Αλλά εσυ την ξέρεις καλύτερα.. Την ξέρεις???
Δεν ξέρω αν θα την μάθω ποτέ ολοκληρωτικά..τα κενά που λές και συ και εγώ τα βλέπω αλλά δε ξέρω πως να το χειριστώ για να τα πεί όλα..το θέμα είναι ότι είναι ένα άτομο που το έχω \'\'κακομάθει\'\'..και κακώς που το έχω κάνει..πάντα εγώ κυνηγούσα, πάντα εγώ ήμουν αν θες ο δεδομένος σε αυτη την σχέση και αναγνωρίζω ότι ήταν μεγαλο λάθος από την πλευρα μου. Όταν όμως γνωρίζεις τον άλλο εδω και μια 10ετία..και τελικά τον ερωτεύεσαι..τα δίνεις όλα θες δε θες γιατί έχει χτιστεί ήδη η εμπιστοσύνη και μία ασφάλεια διαφορετική...και όταν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει τώρα..είναι ρε παιδί μου κεραμίδα και αναρωτιέσαι και λές..όταν ο ανθρωπος που έχω μοιραστεί τα πάντα για πρώτη φορά..μου φέρθηκε τόσο σκάρτα..τι να περιμένω από τους υπόλοιπους???...οπότε ο κλονισμός είναι βαθύτερος.