Originally Posted by
Rania-7
Αυτό ακριβώς με πληγωνει. Ότι στη συζήτηση ενώ είπε αυτά και εγώ ξεκαθάρισα γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρξει και είπα τί θέλω ζήτησε χρόνο. Και τον ρώτησα τί νόημα έχει να ζητάει χρόνο αφού υπάρχει ασυμφωνία. Είπε ότι δεν είναι έτσι και θέλει να το σκεφτεί αν μπορεί να με εμπιστευτεί και να μπει σε σχέση. Μάλλον φοβάται και είναι οι άπειροι λόγοι που λένε τα παιδιά από πάνω. Ναι με παιδεύει και πολύ πιθανόν όσα ελεγε να ταν απλωσ σκέψεις. Παίζει ρόλο η οικογενειακή του κατάσταση, με έναν πατέρα που χώρισε γι αυτό το λόγο και που θαυμάζει και του προωθεί τις αντιλήψεις του. Είναι γενικά χαμένος, όχι μόνο με μένα, με τους φίλους του, τη μητέρα του, με τη σχολή, τα πάντα. Όχι θα μου απαντήσει και θα κλείσει επώδυνα η ιστορία αλλά αυτή η πικρία που λες θα μου μείνει. Περίμενα μεγαλύτερη ωριμότητα και σαφήνεια από κάποιον που δεν περναγαμε απλώς καλά ! Και αυτό το πεδεμα είναι και ο λόγος, στην απίθανη περίπτωση που απαντήσει ναι, ότι μαλλον δεν θα τον δεχτώ πίσω αν μπορέσει και επικρατήσει η λογική μου. Πιστεύω ότι δεν αξίζω να θυσιαστω για κανέναν και να μαι στο περίμενε για μερικά πηδήματα και στερεοτυπικές αντρικές ανασφάλειες. Οποιος θέλει πολύ δεν τα σκέφτεται αυτά για μένα ή και να τα σκεφτετε καταλήγει στο ότι η κοπέλα που έχει είναι πιο σημαντική από 5 πηδήματα. Είναι η απόλυτη αν ελευθερία αν και την βαφτίζει αλλιώς! Η καταδυνάστευση του μυαλού ενός άντρα σε 5 πίπες που μπορεί να λέει ο πατέρας του και η κοινωνία.