Originally Posted by
Terraquse
Καλημέρα :) χαίρομαι που σας βρήκα κ θα ήθελα να σας πω την δική μου ιστορία ως ένα μήνυμα αισιοδοξίας κ ελπίδας ..
Ήμουν πρεζακι για περίπου 6 χρόνια ..δεν νομίζω ότι υπήρχε ναρκωτικό στην αγορά που να μην το έχω δοκιμάσει κ φυσικά ταυτόχρονα στην βελόνα ..δεν υπήρχε υγιές κομμάτι σάρκας στο κορμί μου ..καλλυμενη με πληγές κ με φλέβες κατεστραμμένες σε σημείο που χτυπούσα σε επικίνδυνα σημεία του σώματος.Ειχα φτάσει σε σημείο να βαράω για να μπορώ απλά να λέω καλημέρα στους γύρω μου . Είχα γίνει χειριστικη σε εγκληματικό βαθμό ώστε να αποσπω χρήματα κ τιμαλφή ώστε να ικανοποιώ την εξάρτηση
Όσον αφορά σχέσεις ..δεν υπήρχε υγιεις έρωτας ..
Μια μέρα κουράστηκα ή απλά είδα καλά τον καθρέφτη .. ήμουν κατι βγαλμένο από θρίλερ κ όχι αυτή που που θυμόμουν ..πήρα απόφαση να βγω από τον κόσμο αυτό ..
Είναι δύσκολο ναι το ομολογώ ..πρώτες εβδομάδες τα σωματικά ..διάρροια εμετός τρομεροί πόνοι .. ύστερα το ψυχολογικό που σε κάνει να είναι το μυαλό κολλημένο μόνο στην πρέζα ..η ψευδαίσθηση ότι χωρίς την πρέζα δεν υπάρχει χαρά ή αύριο για μένα..
Πάλεψα με τους χειρότερους δαίμονες αλλά τώρα σκέφτομαι την πρέζα σκέφτομαι την πικρή γλυκά της κ λέω ( συγνώμη για την έκφραση μου ) πόσο μαλακας ήμουνα να είμαι εκεί κ απο την άλλη πόσο μάγκας είμαι τώρα που κατάφερα ΜΟΝΗ ΜΟΥ να βγω .
Πίνω κάνα τσιγάρακι τώρα κάνα ουίσκι καμια μπύρα ..τα κορίτσια μου μπήκαν πανεπιστήμιο κ ο μικρός μου γιος ταλέντο στους υπολογιστές ..
Για να μην σας κουράσω παραπάνω ένα το μυστικό ..θέλει ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΓΚΙΑ ΔΥΝΑΜΗ να πατήσεις κάτω την καταραμένη χημεία αλλά πιστέψτε με οι αποδοχές τα λάφυρα αυτής της μάχης είναι η καλύτερη μαστουρα :)
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε:)