α οκ...!!!! αλλα γτ δεν γνωριζουν η γονεις απλη περιεργεια....
Printable View
Αυτό εννοουσα ναι... Σορρυ για την αργοπορία ειχα μια μικρή 50λεπτη κληση χαχα.. Οχι δεν ηταν ο λογος της κατάθλιψης μου περασα κατι ζορια υγείας που με έριξαν πολυ αλλης φύσεως. Απλα πλέον αγχωνομαι για το θεμα της δουλειάς γιατί θέλω αφου συνηθίσω τα χαπια και φύγει η υπνηλία να πιασω δουλειά. Πως θα δουλέψω όμως που οταν με πιάνει τα χέρια μοτ γίνονται άχρηστα;
Μεγάλη μου αγαπη και παντοτινή
https://prntscr.com/o999rb
Εγώ παίρνω καμια φορά μισό των 0,25 μαζί με depon maximum και με πιάνει απίστευτη,ατονία και υπνηλία...μολις χθες το διασταυρωσα και διαπιστωσα οτι ειναι απο αυτό...ο γιατρός λεει οτι δεν μπορει μόνο με τόσο μικρή ποσότητα να συμβαίνει αυτό...είναι η ιδέα μου
Καλησπέρα σας. Τώρα μπήκα στην ομάδα. Παίρνετε τόσο πολύ ζαναξ και δεν σας πειράζει? Η γιατρός μου μου είπε ποτέ πάνω από 2 mg. Πίνω συνήθως 1.50 με 1.75 και όλη μέρα χασμουριέμαι και νυστάζω. Το ορωι πίνω σεροξατ και το βράδυ σερεκουελ. Παθαίνω συνέχεια κρίσεις από το 2011. Και τελευταία έχω και φοβερές φοβίες ότι έχω πρόβλημα σργν καρδιά γιατί έχω πόνους στο στήθος. Έχετε και εσείς πόνους??