Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Θεματοθέτρια
Εισαι πολύ επιθετική ενώ τα παιδιά προσπαθούν απλά να πουν την γνώμη τους και να βοηθήσουν. Αν δεν ήθελες γνώμες, κακώς έγραψες στο φόρουμ.
Εντωμεταξύ το να μπαίνει κάποιος με ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ θεματα και μεις να φτανουμε στο σημειο να χρησιμοποιούμε ως βρισια τα θέματα του ή να δικαιολογούμε την βία γιατί "τα θελε"...με ξεπερνάει!
Astrum,
Κάθεσαι και αναλύεις στις πρώτες σελίδες το τι προβλήματα είχε αυτός και ότι η οικογένειά του ήταν έτσι και γιουβέτσι κι έκανε χρήση κτλ κτλ και μετά λες ότι εσύ τα έχεις βρει με τον εαυτό σου κι έχεις ηρεμήσει. Λες άλλη θα είχε φύγει από την πρώτη στιγμή και δεν τον ανεχόταν και το λες σαν να είναι παράσημο που έμεινες και το πέρασες όλο αυτό. Εγώ διέκρινα ότι 1ον Δεν έχεις ηρεμήσει και δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου (όπως και φάνηκε, αλλιώς θα έλεγες έχεις δίκιο που μου τα λες, τον εαυτό μου πρέπει να κοιτάξω και γιατί έμεινα με τέτοιον άνθρωπο) και 2ον Έχεις ανοίξει ένα θέμα που εστιάζει σε αυτόν και πρακτικά εκτός από το να τα πεις να ξεδώσεις δεν βοηθάει πουθενά. α)Ο ίδιος πρέπει ο ίδιος να καταλάβει ότι έχει θέμα για να βοηθήσει τον εαυτό του και β) Αν όντως είχες ηρεμήσει και την είχες ξεπεράσει τη φάση δεν θα καθόσουν να τα γράφεις όλα αυτά.
Το ότι σου το είπα ωμά και εσύ αρπάχτηκες, δείχνει όλα τα παραπάνω. Αν βρήκες την στάση μου επιθετική, δικαίωμα σου να το πεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνεις επιθετική με τη σειρά σου (αφού είσαι και τόσο ήρεμη πλέον όπως λες). Μάλλον σου πάτησα κάποιον κάλλο. Για σκέψου το.
Η ουσία του μηνύματος μου δεν αλλάζει, αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, σου ζητάω συγγνώμη για τον τόνο μου, δεν ήταν η πρόθεση μου να γίνει το θέμα σου μαλλιοκούβαρα.
Τα υπόλοιπα με κάποια μέλη και τις δικές σου απαντήσεις τα βρίσκω απαράδεκτα. Δεν σε έβρισα, απλά σου λέω ότι έχεις πρόβλημα και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.
Sonia για να μην παρεξηγηθώ, το σχόλιο μου δεν αφορούσε εσένα. Εσύ μια χαρά της μίλησες και σου επιτέθηκε χωρίς λόγο.
Βασικά και τα άλλα μέλη μια χαρά της απάντησαν στην αρχή αλλά μετά έγινε γήπεδο και ξέφυγε το πράγμα.
Προσωπικά μπορώ να καταλάβω και την ανάγκη της θεματοθέτριας να "αναλύσει" τον χαρακτήρα του άλλου, είτε για ξέσπασμα όπως λες, είτε από ενδιαφέρον για να καταλάβει τι του συμβαίνει. Την ίδια ανάγκη είχα κι εγώ όταν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο. Βέβαια η άρνηση της να δει οτιδήποτε στον εαυτό της είναι αρνητικό σημάδι.
Εντωμεταξύ μου κάνει εντύπωση που ενώ σβήστηκαν μνμ (ορθώς κατά την γνώμη μου) παραμένει σε κοινή θέα μνμ που αναφέρεται την βία και την δικαιολογεί ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του θύματος!!!
Οταν δέχεσαι βια και δε φεύγεις δε φταίει ο αλλος που σηκώνει χέρι φταις εσυ που το επιτρέπεις.