Πρέπει να πεισμώσεις και να βγεις έξω. Το σπίτι σε πνίγει με σκέψεις και συναισθήματα. Βγες να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις καινούριο κόσμο.. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Θα έρθει η μέρα που θα αναρωτιέσαι τι του βρηκες
Printable View
Πάντως sap αν δεν ανοιχτείς να βγεις πάλι out there, θα αργήσεις περισσότερο να το ξεπεράσεις, στο λέω εκ πείρας. Όταν άρχισα πάλι να βγαίνω και να γνωρίζω κόσμο και γυναίκες , τότε κατάλαβα πόσο λάθος ανακυκλωνομουν πριν.
Δεν είπε κανείς βέβαια πως δεν θα πενθησεις τη σχέση που τελείωσε. Κράτα τα θετικά, πες περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα στα αρνητικά και βουρ στον πατσά!
Σας ευχαριστώ παρα πολύ παιδια για τα μηνυματά σας:) Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω! θα πιέσω τον εαυτό μου και θα βγω απο το καβούκι μου σιγά σιγά!
Στην αρχή το καταλαβαιναν είχαν πέσει και αυτοί απο τα σύνεφα γιατί τον ήξεραν. Τώρα προσπαθούν να με νευριάσουν για να αποχτήσω ξανά ζώη , το ρίχνουν στο φιλικό δούλεμα, μου λένε να συνέλθω , στεναχωριούνται, φωναζουν κοκ Τουλαχιστον παιδιά απο φίλους είχα την τύχη όλου του κόσμου, ειναι οι avengers μου!
Παμε όλοι μαζι μπουζουκια. Να τραγουδήσουμε, να τραβήξουμε τα μαλλια μας, να κλαψουμε.. θα γίνουμε αλλοι ανθρωποι
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα...