-
Πρέπει να συμπληρώσεις 50 μηνύματα για μπορείς να μιλήσεις με κάποιον εδω. Εισαι ακόμη στα 30. Αν φράσεις καποια στιγμή στο 50 στείλε μου. Θα έγραφα εδώ, αλλα εδώ μιλαμε για σενα.
Οσο για το κομμάτι που λες. Το καταλαβαίνω. Αλλα κάποιες φορές οι άνθρωποι λενε μεγαλα λόγια για να πάρουν μεγαλύτερα πισω. Για να γεμίσουν το εγώ τους.. Το θέμα ειναι οταν εμεις το καταλάβουμε τι κάνουμε; Περιμένουμε εδω για να ξαναταισουμε το εγω τους; Ή κοιτάμε τον δικο μας εγω και φτιάχνουμε τον εαυτό μας ετσι ωστε να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο. Δεν λεω να γίνεις σκληρή. Δεν φταιει ο επόμενος για τα λάθη του προηγούμενου. Απλα να μην εισαι τοσο στενα συνδεδεμένη.
-
Αν θες παντως γραψε εγω δεν εχω θεμα αλλωστε η απαντηση ειναι μια στη δικη μου περιπτωση χαχα.. . Ναι, ο επομενος σιγουρα δε φταιει!! Και εξυπακουεται να περασει καποιος διαστημα μονος του να επουλωσει πληγες εννοειται ειδικα αν καποιος βρισκεται στη θεση του "παρατημενου"..:/
-
Το θέμα δεν είναι ποιος είναι ο παρατημένος.. αλλα ποιος είναι ο χαμένος.. Και αυτός σίγουρα δεν είσαι εσύ!
Αν σε παρηγορεί κι εγώ παρατημένος ειμαι. Είμαστε δυο χαχα.
-
προβληματιζομαι με οσα γραφεις οι περισσοτερες ερωτικες σχεσεις ειναι αυτη η ακροβασια στο τιποτα μεχρι τα παντα
-
Παιδιααα βοήθεια εστειλε μετα απο μια εβδομαδα σημερα !! Μου στελνει " Εισαι καλα?" Απαντάω ή οχι? Και να τονισω οτι μαλλον χθες ξημερωματα με επαιρνε απο αποκρυψη :/
-
ωωωωωωω.... Εσύ τι θες να κάνεις;
-
Δεν ξερω.. να το παιξω αδιαφορη και να απαντησω κανονικα? ή να αδιαφορησω πληρως? :(
-
Τι θέλεις τελικά απο αυτή την σχέση; Να τελειώσει και να πας παρακάτω; Να συνεχίσει και να ζεις κάθε φορά τα ίδια; Να αλλάξει αυτός και να είναι ολα τέλεια;
-
Θα ηθελα πολυ το τελευταιο αλλα δεν νομιζω να συμβει .. . Αυτο , που κανει τι ειναι τωρα ας πουμε με ρωταει αν ειμαι καλα γιατι?
-
"Είσαι καλά σιγουράκι μου; Με περιμένεις; Όταν θα βαρεθώ αυτό που κάνω θα έρθω." Ελέγχει αν είσαι εκεί και τον περιμένεις...
για πες, είσαι εκεί και τον περιμένεις;
-
Αρα να μην κανω κινηση να απαντησω ?
-
-
Δηλαδη πιστευεις οτι αν απαντησω , οποια απαντηση και να δωσω θα δειξει οτι τρεχω απο πισω?
-
Πιστεύω πως αν απαντήσεις .. οποία και να είναι η απάντηση σου δεν θα εχει τοση σημασία. Γι'αυτον το πιο σημαντικό ειναι να απαντήσεις για να επιβεβαιωθεί οτι είσαι εκει.
Αν τον θες στην ζωή σου δεν πρέπει να απαντήσεις γιατί δεν θα σε πάρει ποτε στα σοβαρά (τα σίγουρα δεν τα υπολογίζουμε).
Αν δεν τον θες στην ζωή σου παλι να μην απαντήσεις..
Οποτε και στις δυο περιπτώσεις η κίνηση ειναι μια. Να μην απαντήσεις.
Ελενα αυτες τις μέρες ασχολήθηκες λιγο με τον εαυτό σου; Οταν σκεφτοσουν αυτόν σκεφτοσουν και την βίαιη συμπεριφορά του; Ή συτη την προσπερνας;
-
Θα ξαναπώ ότι είπα και στην αρχή του νηματος:
Λήξε το χθες!
Εκτός αν πιστευεις ότι θα αλλάξει για παρτη σου και για αυτό τον θες.