Originally Posted by
Sonia
Όπως το πας δεν θα βγάλεις σύνταξη γιατί απλούστατα δεν λες να πάρεις μία απόφαση και να την τηρήσεις. Τόσο καιρό έστω και προσωρινά που σου έλεγα να πιάσεις μία δουλειά στην Ελλάδα να βοηθάς λίγο τους γονείς οικονομικά και να κοινωνικοποιηθείς λίγο, τα έβρισκες στραβά στην Ελλάδα και σκεφτόσουν για Αμερική. Τώρα που ήρθε η ώρα να πας Αμερική, άλλαξες γνώμη και ακύρωσες το εισιτήριο. Αντί να δεις τι θα κάνεις ΑΜΕΣΑ κάθεσαι και βαράς κουβέντα για το τι σύνταξη θα βγάλεις, ενώ ούτε ένσημα κολλάς ούτε λεφτά βγάζεις για να έχεις μία ασφάλεια σε κάποιες δεκαετίες. Συζήτηση να είχαμε να λέγαμε.
Εγώ την γνώμη μου στην έχω πει. Πιάσε ΑΜΕΣΑ κάποια δουλειά κι ας είναι του κώλου, κι ας έχει πολύ λίγα έσοδα. Από το να κάθεσαι και να το ξύνεις και να αισθάνεσαι άσχημα που το ξύνεις αλλά πρακτικά να μην κάνεις τίποτα και να βαράς θεωρίες από το πρωί ως το βράδυ, θα ήταν πολύ καλύτερα.
Τόσο καιρό σκέφτεσαι, τόσο καιρό ήθελες να είσαι σίγουρος για την απόφασή σου, πήρες μία απόφαση και τι έκανες τελικά; Την ακύρωσες και μία τρύπα στο νερό.
Δεν σε κατηγορώ για κάτι, να σε ξυπνήσω προσπαθώ, για αυτό στα λέω χύμα.