22 μέρες. Άστα μη το συζητήσουμε χάλια ητανε
Printable View
22 μέρες. Άστα μη το συζητήσουμε χάλια ητανε
Όσο έπαιρνα τα tavor ναι.όμως μου τα έκοψαν όταν βγήκα και η κατάσταση χειροτερεψε.
Μόνο ταβορ έπαιρνες; Αυτά είναι απλά ηρεμιστικά. Χρειάζεται συνδυασμός φαρμάκων για να πεις οτι κάτι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...
Depolan,lamictal,neurontin & tavor.τώρα παίρνω τα υπόλοιπα
Με ρώτησε ο άντρας μου τι μου χει λείψει και απάντησα ο εαυτός μου.πόσο αλήθεια. ..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Αυτόν ψάχνω κι εγώ.....
Βρε κορίτσια κάντε μου την χάρη και πηγαινετε στον γιατρο που σας ειπα. Ειναι ειδικός λοιμωξιολογος... Δεν γινεται ακομα και αυτός να πεσει έξω
Μα και σε λοιμωξιολογος πήγα του ευαγγελισμου.
Αυτός μου είπε ότι δεν υπάρχει περιπτωση κι ότι η διάγνωση στηρίζεται στις εξετάσεις κι όχι στα συμπτωματα
Αυτό δεν σε ηρεμεί;
Στιγμιαία ναι.αλλά οπωτε μου συμβαίνει κάτι το συνδέω με την εξέλιξη της νόσου. Πρέπει να πω ότι το άγχος μου είναι μεγαλύτερο γιατί αν έχω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχω κολλήσει το παιδι
εχω χαθει λιγες μερες. εχω φοβηθει καπως. εχει μεσα σε ενα μηνα περιπου εχω βγαλει κατι σπυρακια οχι πολλα κανενα δυο τρια το πολυ στο πανω χειλος του στοματος και ειδα στο ιντερνετ τι μπορει να ειναι και γραφει μπορει να ειναι aids. υπαρχει καμια περιπτωση τετοια; εχω να κανω ερωτα απο τον νοεμβριο με κοπελα. με την πρωην μου που τα ειχαμε σχεδον 4 χρονια. αλλα παντα πηγαιναμε γυναικολογο ολα καλα. δεν ξερω τι να πω αληθεια εχω φοβηθει. τι μπορει να ειναι αλλο αυτα τα σπυρακια;
οκ σε ευχαριστω. δεν το σκεφτηκα ναι για δερματολογο.
Ακόμη μια μερα και το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο. Το μυαλο μου έχει πάψει να λειτουργεί. Δεν μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω τιποτα