Συνδιασμός διατροφής με ομοιοπαθητικα είναι κομπλε
Printable View
Συνδιασμός διατροφής με ομοιοπαθητικα είναι κομπλε
Ναι έχουν...αλλά φτιάχνεις και την διατροφή σου σωστά και λειτουργείς όμορφα πιστεύω και με ψυχοθεραπεία..έχουν βιταμίνες και για όλο το συστημα
Μακάρι όλοι μας να δυναμωσουμε
Καλημέρα.. υπάρχει και η εκδοχή να μου κάνει είδη placebo..το οποίο δεν θα είναι και ότι καλύτερο
Είδη τα πράγματα γύρω μου χειροτερεύουν σε θέμα με τους φίλους μου γιατί νομίζουν χίλια δυο..θα έρθει δηλαδή και η μεγαλύτερη μοναξιά..η οποία είναι βαρια
Είδη γίνεται αισθητή..από τους γύρω μου γιατί δεν μπορούν να κατανοησουν
Το κατάλαβα χθες το βραδακι
Ίσως Μίνω κ άλλο μόνος..
Γεια σου confused.. Πως νιώθεις σήμερα; θελεις να συζητήσεις κάτι; ολοι νιώθουμε μονοι μας πολλές φορες ομως πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να προσπαθήσουμε..
Τι να προσπαθήσουμε...ούτε καν προσπαθεί κανείς για το καλό σε τέτοιες περιπτώσεις
Γιατί όμως να κάνουμε κακο στον εαυτό μας και να μην τον βοηθήσουμε να παρει τα πανω του. Να πας σε ψυχολογο,να μιλήσεις για οσα σε προβληματίζουν, να καταλάβεις και συ ο ίδιος τι σου φταίει.. Ολοι πανω κατω τα περναμε αυτα και ξέρω ποσο δύσκολα περνάς. Γι αυτό είμαστε εδω ολοι να τα συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε ολοι μαζι.. Γιατί θελεις να κανεις κακο στον εαυτό σου ας ξεκινήσουμε απο εκει
Ήμουν τέρμα φυσιολογικός και είχα βρει τον εαυτό μου πλέον θα ήθελα βοήθεια..δεν έχω φίλους ούτε χρήματα να το υποστηρίξω..έχω χάσει και την αδερφή μου που τα λέγαμε λίγο πιο πολύ..δεν ξέρω που να μιλισω πλεον
Μπορούμε να μιλάμε εδω, ολοι μαζι.. Αυτο με τα λεφτα που λες το κατεβαίνω και εγω παω στο νοσοκομείο σε ψυχολογο που με βοηθησε παααρα πολυ και ακομα παω και φυσικα πηγα και στον ψυχίατρο και μου εδωσε χαπάκια οσο κ να μην ηθελα ήξερα οτι έπρεπε για να στανιαρω.. Αυτο για την αδερφή σου ειναι πολυ ασχημο και δεν μπορώ να πω κατι, ειναι μια απωλεια κ είναι πολυ δυσκολο. Αν κατάλαβα καλα βασικα σωστα.. Σπουδάζεις τι κάνεις γενικα;