Συγγνώμη που απαντάω βάση λογικής και δε συνεχίζω τον δικό σου παραλογισμό [emoji23][emoji23][emoji23]
Printable View
Είσαι σε ένα φορουμ που έχει ανάλογη θεματολογία. Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου,μην μετέχεις σε ανάλογα θέματα.
Καταντας ενοχλητική και σπαμαρεις με αγενή σχόλια στο τοπικ. Θα παρακολουσα να μην μετέχεις εφόσον δεν καταλαβαίνεις ούτε προσφέρεις κάτι.
Το φόρουμ απαγορεύει την επίθεση που κανεις. Είπες μια φορά τη γνώμη σου είναι φανερό ότι δεν έχεις καμία διάθεση να βοηθήσεις αλλά να μου την πεις. Είναι το λιγότερο κακοτροπο αυτό που κάνεις και θσ σε παρακαλούσα να μην μετέχεις στο τοπικ μου.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. για να επιμένεις με τόση εμμονή σε ένα θέμα που κάποιος έχει πρόβλημα και να τον χλευάζεις και απαιτείς να σου δώσω και προσωπικές μου πληροφορίες λες και σε ξέρω και από χθές. Δεν είσαι γιατρός ούτε οφείλω να σου εξηγήσω κάτι. Δεν εχω πρόβλημα με το βάρος μου ούτε με την κατανάλωση κρέατος, μάθε λίγα πράγματα από διατροφή πριν πετάξεις αρλουμπες. Δεν έχω χαμηλό σίδηρο, αλλού οφείλεται η αναιμία. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να το συζητήσω μαζί σου αλλά με τους γιατρούς μου. Το συγκεκριμένο τοπικ το άνοιξα για να λάβω υποστήριξη και να λέω όσα φοβάμαι,έχεις κουράσει με την εμμονή σου και θα σε παρακαλέσω για συνεχή φορά να μην μετέχεις. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Μας έχεις πει τοσα για την υγεία σου αλλα τα κιλα ειναι προσωπικά δεδομενα ε; αγόρι μου έχεις θεματαρες και δε θα στις λύσω ουτε εγώ ούτε τα παιδιά απο δω. Απο αυτα που μπορώ να καταλάβω ειναι οτι κρύβεις πράγματα γιατί και ο ίδιος ξέρεις οτι δεν εχεις τις αηδιες που γράφεις σε κάθε τοπικ. Καθε μερα κάνεις και καινούρια διάγνωση. Και ναι οταν μιλάω σοβαρά και δε με παίρνεις ουτε εμενα ουτε όμως κ κανεναν αλλον σοβαρα θα υο ρίξω στη πλακα γιατί δεν εισαι για κατι παραπανω... Τωρα μπορείς να ξανασκυλιασεις με την ησυχία σου. Η αλήθεια πάντα ποναει.. Προσωπικό δεδομενο [emoji23][emoji23][emoji23]σε φόρουμ με πλήρη ανωνυμία.. Ρε θέματα που έχεις..
Ετο μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Ε περιμενε ρε Αντωνη! Αν ειχες κατι θανατηφορο θα ειχες πεθανει μεχρι τωρα. Παρε μια βδομαδα αδεια απ τη δουλεια και κανε υπομονη. Ξερεις ποσοι ανθρωποι εχουν συμπτωματα χειροτερα απ τα δικα σου και ταλαιπωρουνται στις ουρες στον ευαγγελισμο και τα ικα; Ολοι οι ηλικιωμενοι κατ αρχας. Γινε λιγο πιο σκληρο καρυδι.