Originally Posted by
Lanis
Και καθώς οι φίλοι είναι δίπλα μου, αλλά ξύνομαι κι εγώ στην γκλίτσα του τσομπάνη, έμαθα χθες πως ο περί ου ο λόγος κάνει ταξιδάκι με φίλο του, στο εξωτερικό.
Και να τα stories με ξεσαλώματα, όπως μου μεταφέρθηκε.
Και μετά, ανακάλυψα σε αυτήν την τοποθεσία το προφίλ του σε app γνωριμιών. Οχι στο 'σοβαρό', όπου ζητάει ν'αγαπήσει και ν'αγαπηθεί, σε άλλο που προορίζεται για...κρεοπωλείο.
Και να οι ημίγυμνες προκλητικές φωτό με την επισήμανση 'εδώ για λίγες μέρες, ψάχνοντας να γνωρίσω απρόσμενα όμορφους ανθρώπους, ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΙΣ, 24-34'..........
Τουτέστιν, ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Μπορεί να ήταν λάθος που έψαξα, απ' την άλλη είδα λιγάκι πιο καθαρά, αισθάνθηκα μια αηδία και σαφέστατα εξαπάτηση.
Ο άνθρωπος, που όταν ήμουν φάντασμα, στη χειρότερη φάση της ζωής μου, χωρίς ύπνο, χωρίς ψυχή, έτρεχε στα pride και φωτογραφίζονταν σχεδόν γυμνός, μέσα στην τρελή χαρά, όπως κατάλαβα από τις φωτογραφίες που είδα στη χθεσινή εφαρμογή.
Ο άνθρωπος που του έδωσα τα πάντα, κι άντε οικονομικά τ'αφήνω στην άκρη, συναισθηματικά και ψυχικά όμως είναι το πιο βαρύ.
Ο άνθρωπος, που όταν ήμαστε μαζί, δεν ήθελε τα ξενύχτια, ούτε να χάνει χρόνο από τα 'διαβάσματά' του, να κοιτάει τώρα που θα πρωτοφάει και ποιον θα πρωτοφάει, αν με εννοείτε...
Με πονάει αυτό και αναρωτιέμαι αν, κάποια στιγμή, θα άξιζε να βγάλω από μέσα μου όλα αυτά και να του τα απευθύνω κατά πρόσωπο, με ήρεμο τρόπο.
Μια πίκρα, μια αηδία, ένας πόνος, μια θλίψη, όλα μαζί