Πήγαινε τώρα και κάνεις και αύριο.. Νερό μπόλικο.. Κάνε το για τον καινούριο σου φίλο..
Printable View
Πήγαινε τώρα και κάνεις και αύριο.. Νερό μπόλικο.. Κάνε το για τον καινούριο σου φίλο..
εσυ ζεισ στον αληθινο κοσμο και δεν εξαρτασαι απο κανενα αυτο εχει δυο καλα δεν πεθαινεισ ευκολα και το να ζησεισ εξαρταται απο την ψυχολογια σου που πρεπει να την προσεχεισ οι αλλοι δε σε δεχονται οχι σε μισουν δε σε δεχονται οπωσ εισαι γτ μονο ο μπαμπασ τα κανει αυτα μπορεισ να διαβασεισ για την αποδοχη τι κανει και τι δεν κανει κι ο μπαμπασ τα ιδια περναει αλλα εχει περασει πολλα για να σταματησει τωρα επισησ μπορει να πεθανω εχω καρδια και δεν θελω να εξαρταται κανενασ απο μενα λεφτα και δρομο να κανεισ οτι θελεισ επισησ τα παιδια στο λονδινο μεγαλωνουν μονα τουσ μονο ταισμα ποτισμα και τα μαθαινουν ολα απο το ιντερνετ γι αυτο βαζω εγω εδω τισ συμβουλεσ για την ζωη γενικα για να μπορουν ολα τα παιδακια κι εσεισ και οποιοσ θελει να μαθει δυο τρια πραγματα να ξερει να ζησει εγω νομιζα θα πεθαινα εχω λιγο ακομα φανταζομαι και τα εβαλα για να μη χαθουν γτ σασ χρειαζονται ολουσ οσο μεγαλωνετε αν παθω κατι θα τα διαβασετε ολα κι εγω θα παω ησυχοσ αυτα
Με ολη τη δυναμη της καρδιας μου δε μπορω
και μην με απορριψεις που δεν το κανω
και σ ευχαριστω που ασχολεισαι
αυτο το πηγαινε κανε μπανιο ακομα κι αν δεν το κανω ακουστηκε βαλσαμο στην καρδια μου
σορυ για το μελο
Δεν ήταν διαταγή. Απλά να ξέρεις πως είναι κύκλος όλο αυτό. Δεν κάνεις μπάνιο για τους δικούς σου λόγους και έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι είσαι βρώμικη και νιώθεις δύο φορές χάλια. Μετά σκέφτεσαι πως σε κοιτάνε όλοι επειδή είσαι έτσι, δεν σε θέλουν κτλ.
ενώ αν κάνεις το μπανακι σου θα νιώθεις όμορφα, άρα δεν θα το έχεις μέσα στο μυαλό σου άρα δεν θα σκέφτεσαι ότι σε κοιτάνε όλοι κι αμέσως λύνονται όλα.. Μαγικα
κι ο μπαμπας τα ιδια περναει?
μακαρι αλλα αποκλειεται
με ξεγραψε και νομιζει οτι θελω να του φαω τα σπιτια
κ εγω μεγαλωσα μονη μου εχασα οτι φιλια εκανα
γτ δεν μπορουσα να ακολουθω τις εξοδους και τη διασκεδαση και με τον υπολογιστη εκανα παρεα και με κατι αλλο...
να εισαι καλα και μη λες πως θα πεθανεις
ποσο εισαι??
Αυτο με το μπανιο ειναι καινουργιο φρουτο δεν το ειχα
εχεις παρει χαπια ποτε?
αθηνα μενεις ?
ετσι ειναι το καινουριο συστημα να μεγαλωνεισ μονοσ σου βαρεθηκαμε ολοι τισ αγαπουλεσ και θελουμε να δειτε τι ειναι ζωη εγω για να παω λεφτα σπιτι μονο πιπεσ δεν πηρα ολα τα αλλα τα εκανα πωσ να στο εξηγησω δεν εξηγειται εγω ειμαι 40 με 2 παιδια
Σε σενα...
κι εχω καρδια και δεν πρεπει να εξαρταται κανεισ απο μενα με το παλιο συστημα αν φυγει ο γονιοσ γρηγορα το παιδι παθαινει με αυτο δεν παθαινει κι ο γονιοσ εχει μια καποια ζωη ενω με το αλλο δεν εχει αυτα