Δεν είπα αυτό. Σου έθεσα ένα παράδειγμα.. Αλλά οκ. Πάω πάσο :)
Printable View
Δεν είπα αυτό. Σου έθεσα ένα παράδειγμα.. Αλλά οκ. Πάω πάσο :)
Εσένα αυτό που σε επηρεάζει; Και γιατί μια ομάδα ανθρώπων που φέρετε ετσι να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση;
με ενοχκουν πολυ οι πιστοι π δν ειναι κατα συνειδηση πιστοι κ βρωμιζουν ολο το χωρο δν μ ενδιαφερει αν κ αθεη να πιστευεις στο θεο σου. αν κ ξερω οτι ολα αυτα ειναι βλακειες ενος π δν εχει ακομα καταφερει αν δει καθαρα. αλλα οκ. ειναι δυσκολο να σας πεισω γτ κ γω ωε πιστη δν πειθομουν οτι δν υπαρχει θεος
εγω πχ π πηγα να εξομολογηθω πιο παλια κ ειχα κανει σεξ ο πατερ δν μαφηνε να κοινωνησω κ καποιοι πανε κοινωνανε ετσι κα τομο δικο μ της θρησκριας ελεγε δν πρζ πηγαινε κοινωνα οταν αυτοι κανουν τα δικα τους ειναι καλα; δλδ. οπως τον βολευει τον καθενα.
Όταν είσαι χριστιανός. Πιστεύεις στον Θεό δεν κάνεις σεξ;;
joanna 22 το οτι πιστευω στο Θεο και λεω τη γνωμη μου δεν πιστευω εσενα να σε επηρεαζει πουθενα και να θες ντε και καλα εγω και ο καθε πιστος να γινουμε αθεοι.το οτι δεν πιστευεις το σεβομαι και δεν σε κρινω για την επιλογη σου.το οτι καποιοι πιστοι κανουν αμαρτιες π.χ. σεξ που ειναι ευλογημενο και απο το Θεο να γινεται για τη διαιωνιση του ειδους αλλιως σημερα δεν θα υπηρχαν Χριστιανοι δεν νομιζω οτι οι Χριστιανοι απαγορευεται να κανου σεξ και εσεις σαν αθεοι να κανετε και εμεις οχι.Τωρα για τις κακες πραξεις ολοι μπορει να τις κανουν απλα ενας Χριστιανος επειδη πιστευει στο Χριστο και γνωριζει τις εντολες Του θα αποφυγει να τις κανεις.Αυτο που λες οτι αν δε πιστευαμε στην κολαση δεν θα ημασταν καλοι μπορει να ισχυει σε ενα βαθμο αλλα δεν θα θεωρουμασταν και Χριστιανοι οποιος δεν πιστευει στο Χριστο δεν θεωρειται Χριστιανος για να τον κρινεις οτι θα ηταν κακος αν δε πιστευε στην κολαση αλλα παει στην αλλη κατηγορια του αθεου
εχω εξηγισει οτι ο θεος δεν ειναι μονο αγαπη οπως νομιζατε αλλα πολες φορες εχει βγαλει το θυμο του για τους αμετανοητους απιστους και αν διαβασετε την αποκαλυψη αυτο θα συμπερανετε τοσο καιρο που τη μελετω δεν εχω βρει τιποτα σχετικα με την αξιολογηση χαρακτηρα εχω βρει ομως σχετικα με την υποταγη στο θηριο που τη κατακρινει απεριφραστα σε αντιθετη περιπτωση αν ισχυε το οραμα σας με το θεο μονο αγαπη ολοι θα πηγαιναν στο παραδεισο
οι δηθεν πιστοι που παριστανουν αυτους που σεβονται το θεο στα λογια και στη πραξη δε κανουν τιποτα δεν ειναι καν πιστοι
πιστος σημαινει να ανοιγεις δρομο στους ανθρωπους για να πλησιασουν το θεο οπως ακριβως εκανε ο παισιος αυτο ακριβως ειναι πιστος αυτοι που παριστανουν τους ευγενικους ειναι ψευτες και κανουν οτι σεβονται
Μπορει να ετυχες σε αυστηρο ιερεα και να μην κοινωνησες αλλα σκεψου και ο ιερεας ανθρωπος ειναι δεν Θεος.δεν σημαινει οτι οποιος ειναι ιερεας ειναι Αγιος και οτι κακες πραξεις κανει καθε Χριστιανος να μας επηρεασει απο την πιστη μας.Τωρα εισαι μικρη και σκεφτεσαι το θανατο οτι ειναι πολυ μακρια αμα ηξερες οτ αυριο π.χ. ηταν η τελευταια σου μερα στη γη δε νομιζω να εκραζες εμας που πιστευαμε αλλα θα κοιταγες να ησουν καλυτερη με τους συνανθρωπους σου ή θα πηγαινες στη θρησκεια εστω και απο φοβο για το αγνωστο το θανατου.ποσοι που ειχαν καρκινο στα νιατα τους δεν πιστευαν και οταν επαθαν την παλιοαρρωστια στραφηκαν στην εκκλησια
δες την ιατροδικαστικη εκθεση του los Angeles να δεις ποσοι νεοι φευγουν καθημερινα οχ μονο εκει στην Αμερικη αλλα και στην Ελλαδα και σε ολο τον κοσμο αν διαβαζεις ειδησεις θα δεις πολλα τετοια
παρε την ιατροδιακστικη εκθεση https://mec.lacounty.gov/case-search/
εγω σκεφτομαι καθημερινα τον θανατο γι αυτο προσπαθω να ειμαι καλος με τους συνανθρωπους μου να μη τους αδικω και να συγχωρω αν κανω σεξ δεν με κανει κακο ανθρωπο γιατι σεξ κανουν ολοι οι ανθρωποι και εσυ και γω απο αυτο γιναμε οπως κανουν και ολα τα ζωα .το παραφυσιν σεξ δεν ειναι καλο οπως και η ομοφυλοφιλια.με την κοπελα μου κανω δεν νομιζω να σε πειραζει πουθενα εσενα
.................
Για το πρωτο , ' στα χαρακωματα δεν υπαρχουν απιστοι '
γιατι καλε σκεφτεσαι καθε μερα τον θανατο ? εγω πουμαι 58 , ποτε δεν τον σκεφτομαι , σε τι θα ωφελουσε ?
αυτο δεν με εμποδιζει ναμαι καλος με τους ανθρωπους ..... σε αυτους που τους αξιζει νασαι καλος μαζι τους φυσικα , κατ εμε , η κατ εσε βεβαια .....
ο ερωτας ειναι κολασιμος η ειναι ομοφυλοφυλικος η ετεροφυλικος αφου σε μεταβαινει στη ψευδαισθηση δηλαδη στο να εισαι εκτος πραγματικοτητας βλεποντας ενα προσωπο που πρακτικα δεν υπαρχει
το σεξ ειναι μια βιολογικη αναγκη που μπορει να κανει καπιος με αντρες η γυναικες και αν εχει μυαλο στο κεφαλι του δε θα τις/τους ερωτευτει
τωρα αυτο με το κοινωνισω η οχι εμενα δε μου φαινετε σοβαρο γιατι ειναι μια συμβολικη πραξη που αναπαραστα αυτο που εκανε ο χριστος για να μεταδωσει τις υπερ δυναμεις του στους μαθητες του κοινωνοντας τους με το αιμα του για να αντεξουν το γολγοθα.
Καταλαβαινω τι θες να πεις , κι εγω βοηθουσα ατομα κι αυτο μου εκανε καλο......μεχρι που παραγινε το πραμα , και πλεον μπαινω οχι συχνα στο φορουμ , παντως ανοιγα κουβεντα με διαορα θρεντς , κι αυτο με ωφελουσε , εκανα και φιλιες πραματικες με λιγες κοπελες , αφου ειχα ουσιαστικα φουλ κοινωνικη αποσυρση ......... συγκεκριμενα η κτθλψη ειναι τοσο διαδεδομενη πλεον , που λεω ευκολα οτι εχω ( η μαλλον ειχα κτθλψη ) , αλλοι ντρεπονται .....δν ξερω για την ψυχωση ομως .....μια διαταραχη ειναι κι αυτη .... γιατι να ντραπεις ?