δεν ξερω ρε παιδια.. και εμενα κατι δεν μου μυριζει καλα .. το σαββατο ηταν μια χαρα πραγματικα, μεεχρι που με ρωτησε τι συμβαινει και λεω νιωθω οτι δεν με θες γιατι δεν κανουμε πραγματα μαζι απο εκει και περα εγιναν ολα χαλια..
Printable View
δεν ξερω ρε παιδια.. και εμενα κατι δεν μου μυριζει καλα .. το σαββατο ηταν μια χαρα πραγματικα, μεεχρι που με ρωτησε τι συμβαινει και λεω νιωθω οτι δεν με θες γιατι δεν κανουμε πραγματα μαζι απο εκει και περα εγιναν ολα χαλια..
σε καποιος θα φανει λιγο περιεργο αυτο που θα ρωτησω γιατι μερικοι σιγουρα δεν θα ειναι εθισμενοι οπως εμεις οι νεοι με τα κοινωνικα δικτυ ( facebook instagram κλπ .. )
σας φαινεται περιεργο που δεν παταει like στις φωτογραφιες που ανεβαζω στο instagram και στο fb σχεδον ποτε; ενω παταει σε αλλους που εχουμε κοινους συνεχεια ακομα σημερα και σε εναν φιλο μου
Δε σε βοηθάει αυτό που κάνεις.
Γιατί μπαίνεις στο τρύπακι να σκέφτεσαι αυτά και το έχει καταλάβει γιαυτό δεν πατάει!!
Καλε μου Ιωαννη. Μικρουλα η κοπελα. Ειχε σχεση απο αποσταση δηλαδη κολλημα ;;; Σου προτεινω να μην επενδυσεις συναισθηματικα περισσοτερο απο οσο ηδη εχεις, διοτι ισως εκεινη μετα το κολλημα θελει απλως να ζησει ξεγνοιαστα χωρις δεσμευση. Εσυ δεν φταις. Σου αρεσει την διεκδικεις. Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλά ισως αν παψεις να ασχολεισαι και δεις οτι εξαφανιστει τοτε να αφεθεις να βρεις κατι που να ειναι αμοιβαιο. Νεος εισαι και συναισθηματικα υποθετω χωρις προηγουμενο τραυμα απο ερωτικη σχεση. Αν σε δει καπως αδιαφορο και γουσταρει ολα θα τα παλεψει. Συγνωμη αν στα λεω χυμα αποτομα αλλά ειναι κριμα να γινει δικο σου κολλημα ενας μη διαθεσιμος συναισθηματικα ανθρωπος.
τι φαση με την κοπελα φιλε Γιαννη? με αυτα που διαβασα μου θυμιζει μια πρωην μου...... θα εχει πλακα να ειναι αυτη που νομιζω......
μια ερωτηση το ονομα της αρχιζει απο Κ?
καλημερα.
φαινεται αυτο αγαπητε. δεν χρειαζεται να της το πεις.
ειδε, οτι ενω ειπε οτι θελει να απομακρυνθειτε, εσυ της ξαναμιλησες στο φμ. δεν θελει να σε προκαλει με το να σου υπενθυμιζει την παρουσια της, για να μην επαναληφθει.
δεν ξερω αν μερικες μερες θα ειναι αρκετες. μπορει να χρειαστουν εβδομαδες, η και μηνας/μηνες.
αν εσυ εχεις στο μυαλο σου "μερικες μερες", αν περασουν οι μερες θα ξανακανεις κρουση γιατι δεν θα εχεις αλλη αντοχη.
και θ ακουσεις παλι τα ιδια. και παλι απ την αρχη.
και καθε φορα που θα επανερχεσαι ενω σου ειπε οτι δεν θελει, θα ειναι πιο δυσκολα για εσενα γιατι θα της επιβεβαιωνεις με την σταση σου οτι δεν προκειται να αλλαξεις.
να εισαι προετοιμασμενος να απεχεις οσο χρειαστει. δεν ξερουμε ποσο.
Δε δεν ξέρω παιδιά αν τελικά μου πει όχι δεν ξέρω θα είμαι πολύ χάλια το ξέρω ούτε σχολή ούτε τίποτα το ξέρω είναι λάθος αλλά έτσι αντιδράω
Εγώ έτσι κι αλλιώς προς το όχι την κόβω, οπότε να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι πάντως.
Τετάρτη που έφυγε , όταν μιλήσαμε από φβ, απλαου είπε ότι σε άλλη σχέση όταν ένιωθε πολύ πίεση απάτησα αυτόν που ήταν, δεν θέλει να ξανά κάνει το ίδιο, εγώ επιμένω μέσα μου ότι δεν την πίεζα, ωστόσο σε μια φάση ρωτάω τελείωσε σε εμάς; Και μου λέει όχι απλά θέλω ένα διάλειμμα :/
Κάτσε ρε Γιάννη, τι ακριβώς είχατε στον ένα μήνα και το έχεις δέσει κόμπο; Σε φάση διερευνητική είσαστε ακόμα. Είδε κάποια πράγματα που την ξενέρωσαν, ζήτησε χρόνο και χώρο, αν υπάρχουν κάποιες ελπίδες να γυρίσει θα είναι με το να σεβαστείς αυτό που σου ζήτησε. Προσωπικά δεν το θεωρώ και καλό σημάδι να ξενερώσει ο άλλος στον ένα μήνα και ένα δεύτερο φάουλ είναι που ήδη δεν σεβάστηκες τι σου ζήτησε. Τώρα αν δείξεις μία σταθερότητα όντως, μακάρι να την κερδίσεις. Καλή αρχή δεν το λες πάντως όλο αυτό.