Originally Posted by
george1520
Εγώ είμαι η φωνή όλων χαχαχα..
Πίστεψε εμένα τότε. Που ούτε ήμουν εκεί, ούτε ξέρω πως γίνεται η όλη φάση. Σου λέω ότι δεν κόλλησες τίποτα και να μην ανησυχείς. Ξέρω πως είναι να σου καταστρέφουν την παιδική σου ηλικία, να σε κάνουν να μην εμπιστεύεσαι, να είσαι συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια, να αναρωτιέσαι αν όντως αξίζεις, να πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός για να επιβιώσεις. Να θες συνέχεια επιβεβαίωση, να αμφιβάλεις και για τον αέρα που αναπνέεις, να λυγίζεις, να δίνεις και να μη παίρνεις αναγνώριση. Μπορώ να σου γράψω βιβλίο.. Και έρχεται η μέρα που το μυαλό αρχίζει και σε οδηγεί. Σου δημιουργεί φοβίες που πριν δεν είχες. Να σε αφήνει να ασχολησε με ένα θέμα και να επιμένει, να επιμένει και να μη κουράζεται. Οπότε σου λέω ότι εγώ μπορώ να νιώσω τον πόνο σου. Τον πραγματικό σου πόνο και όχι αυτόν που σου έφτιαξε το μυαλό σου και σου λέω ότι είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα! Εκεί δεν έπαθες τίποτα. Από την παιδική σου ηλικία όμως έπαθες πολλά.. Αν θες να ηρεμήσεις επικεντρώσου εκεί. Μόνο εκεί. Αγνόησε όλα όσα σου βάζει μπροστά το μυαλό σου. Δικό σου είναι. Κομμάτι σου! Εσύ θα το οδηγείς.