@George 1520 η γυναίκα μου επέστρεφε και εγώ πλέον μιλούσα μαζί τής ελάχιστα το της μίλησαν και κοινοί γνωστοί μας και ελπίζω ότι κατάλαβε ότι δεν τρέχει τίποτα
Printable View
@George 1520 η γυναίκα μου επέστρεφε και εγώ πλέον μιλούσα μαζί τής ελάχιστα το της μίλησαν και κοινοί γνωστοί μας και ελπίζω ότι κατάλαβε ότι δεν τρέχει τίποτα
Εννοείται αυτό ,δεν πιστεύω ότι θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μού χωρίς να είμαι μαζί τής.
μπορει να ειναι και στο ρυθμισεις για δες,,
το εψαξες? αν και σιγουρο ειναι οταν φτασεις στα 50 μηνυματα θα μπορεις και να στελνεις και να λαμβανεις!!
Η ζωη δεν τελειωνει σε μια αγαπη..Ενταξει ησασταν πολυ καιρο μαζι , κοιτα να παρεις τον χρονο σου και να συνεχισεις...
Και βεβαια να δεις τα λαθη σου στην σχεση με την γυναικα σου π εκανες....
Το να ειστε σπιτι και να τσαταρεις με μια αγνωστη απο την αυστραλια μπροστα στην γυναικα σου, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΦΑΛΜΑ.
Είσαι στα 31 μηνύματα. Πρέπει να γράψεις 50 ποστ για να μπορείς να στέλνεις ή να λαμβάνεις μηνύματα..
Τι έχεις προγραμματίσει για σήμερα; έχεις βάλει δραστηριότητες στο πρόγραμμα για να απασχολεις το μυαλό σου;
Χρόνια πολλά φίλε μου. Με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς. Αν θες όντως να κάνεις κάτι. Το μόνο που μπορείς είναι να της πεις ακριβώς τι σκέφτεσαι, τι έχεις σκοπό να κάνεις από εδώ και πέρα και τι αισθάνεσαι. Χωρίς κλάματα και υστερίες και μετά απλά δώσε της χρόνο. Δεν μπορείς κάτι άλλο να κάνεις. Γέμισε την μέρα σου και το μυαλό δεν θα σκέφτεται.. Κανόνισε κάποια έξοδο με φίλους, μην μείνεις σπίτι.