Δηλ.εμεις όλοι εδώ μέσα στο φόρουμ με τις ψυχικές παθησεις φταίμε λόγω του μεγάλου μας εγώ ! Σου εύχομαι από καρδιάς ποτέ να μην περάσεις ότι περνάμε γιατί γρήγορα θα αναθεωρήσεις
Δεν μίλησα για ψυχικές παθήσεις γενικά. Για κατάθλιψη μίλησα.
09-09-2020, 15:17
proteus
Quote:
Originally Posted by hlias1988
προβλεπω τσακωμω! αφηστε το καλυτερα!
Χαχαχα.. μην ανησυχείς φίλε Ηλία. Δεν μου αρέσουν τα αίματα..
09-09-2020, 15:19
hlias1988
Quote:
Originally Posted by proteus
ρε παιδια μην ιατροποιητε ολα..... τι καταθλιψη τι ψυχικες παθησεις... και αλλοι δεν παιρνουν φαρμακα και δινουν αγωνα...
09-09-2020, 15:25
take a break
Quote:
Στην κατάθλιψη δεν παίρνεις φάρμακα;
09-09-2020, 15:33
proteus
Quote:
Originally Posted by take a break
Στην κατάθλιψη δεν παίρνεις φάρμακα;
Οχι πάντα. Προσωπικά είχα πάρει το cipralex για έξι μήνες και με βοήθησε. Αλλά άλλαξα πολλά πράγματα στη ζωή μου έκτοτε. Ενα από αυτά ήταν η πεποίθησή μου οτι όλοι πρέπει να με σέβονται και να με αγαπούν (το φουσκωμένο Εγώ που λέγαμε).
09-09-2020, 15:36
take a break
Quote:
Οχι πάντα. Προσωπικά είχα πάρει το cipralex για έξι μήνες και με βοήθησε. Αλλά άλλαξα πολλά πράγματα στη ζωή μου έκτοτε. Ενα από αυτά ήταν η πεποίθησή μου οτι όλοι πρέπει να με σέβονται και να με αγαπούν (το φουσκωμένο Εγώ που λέγαμε).
Πέρασα βαρειά κατάθλιψη αγαπητέ και όταν λέω βαρειά να εγώ γίνει πετσί και κόκκαλο να με ταιζουν στο στόμα πριν πάρω βέβαια αντικαταθλιπτικά και συνερθω λιγο. Νομίζω πως είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα από όσο νομίζεις.
09-09-2020, 15:39
take a break
Το θέμα εδώ σε αυτό το θρεντ είναι τα συναισθήματα της Νεφελης και έχουμε ήδη πλατιασει . Ας μην επεκταθούμε άλλο στα δικά μας.
09-09-2020, 15:41
proteus
Quote:
Πέρασα βαρειά κατάθλιψη αγαπητέ και όταν λέω βαρειά να εγώ γίνει πετσί και κόκκαλο να με ταιζουν στο στόμα πριν πάρω βέβαια αντικαταθλιπτικά και συνερθω λιγο. Νομίζω πως είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα από όσο νομίζεις.
Το καταλαβαίνω. Μπορεί να γίνουν ακόμα πιό περίπλοκα.
Όταν συνήλθες τι έκανες ωστε να μην το ξαναπάθεις;
09-09-2020, 15:44
proteus
Quote:
Το θέμα εδώ σε αυτό το θρεντ είναι τα συναισθήματα της Νεφελης και έχουμε ήδη πλατιασει . Ας μην επεκταθούμε άλλο στα δικά μας.
Κάθε θέμα είναι τροφή για σκέψη. Γι αυτό είναι το φόρουμ. Πάντως σέβομαι την παρατήρησή σου και σταματώ εδώ.
09-09-2020, 16:06
take a break
Quote:
Το καταλαβαίνω. Μπορεί να γίνουν ακόμα πιό περίπλοκα.
Όταν συνήλθες τι έκανες ωστε να μην το ξαναπάθεις;
Επειδή εδώ είναι το θρεντ για την νεφέλη ας μην επεκταθούμε έχω γράψει την περίπτωση μου στο υποφέρουν της ψυχοφαρμακολογιας.