Originally posted by k_thessal
Quote:
Γι αυτό δεν ξέρω τι είδουσ άνθρωποσ είναι; προσπαθεί να καλύψει την σεξουαλική του αδιαφορία για εσένα ή είναι ψυχικά άρρωστοσ;
τώρα τι να του πεισ; αν δεν θέλει να πάτε μαζί σε κάποιον ειδικό πεσ ότι πήγεσ και συ σε ψυχολόγο και βρίσκει απόλυτα φυσιολογική την σεξουαλική σου συμπεριφορά.
Ηταν και έτσι πριν το γάμο;
Πάντα ήταν έτσι. Και το παράξενο είναι ότι αυτή η \"αδιαφορία\" δεν τον εμποδίζει να είναι, επαναλαμβάνω, απίστευτα τρυφερός σε όλους τους άλλους τομείς.
ούτε γκει είναι ούτε ψυχοπαθής... νομίζω ότι έχει δίκιο ο κρίνο, είμαστε απλά διαφορετικοί + υπάρχουν κάποια συμπλέγματα που δεν τον αφήνουν να εκφραστεί κ μου λεει σαχλαμάρες σαν κι αυτές που ανέφερα προηγουμένως.
τέλος πάντων... το σκεφτόμουν, το ξανασκεφτόμουν.. το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όσο μεγάλες κ να είναι οι διαφωνίες μας πάνω στο θέμα δεν θέλω να θυσιάσω ούτε τον γάμο μας ούτε την ευτυχία που παρ\'ολα αυτά υπήρχε κ υπάρχει. ο ειδικός δεν ξέρω αν όντως μου χρειάζεται. δεν νομίζω. δηλ. υπήρχαν στιγμές που ημουν έτοιμη να πιστέψω ότι είμαι πραγματικά ανώμαλη αλλά τώρα βλέπω ότι κτ τέτοιο δεν ισχύει...