-
στα ειπα στα ξαναλεω χτυπασ πανω στισ ανσφαλειεσ και τον ανδρισμο του αλλου θα σου πω εγω παραδειγμα ασ πουμε οτι η ταμτα με γουσταρε επειχηρηματιασ εγω τραγουδιστρια αυτη ειναι δυνατον να την κυκλοφορησω που θα την παω και δε θα μασ κοιταν ολοι απο πανω μεχρι κατω αλλο παραδειγμα πινω καφε με ενα φιλο σε καφετερια και σκαει μυτη μια ξανθια σα βασιλισσα και μια μελαχρινη σπουδαγμενη καθομασταν και κουτσομπολευαμε τι θα καναμε αφου η μενεγακη κι αυτεσ ολεσ ηταν μπαζα και τισ πετυχαμε σε καφετερια τερμα θεου αρχεσ αλαχ αμα εισαι φεραρι να ψαξεισ να βρεισ οδηγο ικανο αμα δε βρεισ οδηγο θα παλιωσει το μοντελο αλλα να θυμασαι δεν εχουν ολοι καημο να οδηγησουν φεραρι εγω στα ειπα το καθηκον μου το εκανα αυτα
-
Βρε κοπελιά αυτοί που σου αρέσουν και έχουν σχέση, αν δεν ήταν σε σχεση δεν θα σου άρεσαν.
Αν γνωριζόμασταν, φλερταραμε και μου έλεγες αυτά που λες εδώ, θα στο πω στα ίσια για να σκεφτείς, το ένστικτο μου θα σε κατατασσε στη κατηγορία ότι φάω ότι πιω και μην τον είδατε. Δεν ξέρω τι είσαι πρόθυμη να κάνεις, αλλά θες πολύ δουλειά να έχεις μια ωραια σχέση με κάποιον που θα σου αρέσει και θα είναι ελεύθερος.