Που΄σαι συ ρε μορφή? Από δω από κει το πας, πάλι στο Λέμφωμα το γυρνάς!
Printable View
Που΄σαι συ ρε μορφή? Από δω από κει το πας, πάλι στο Λέμφωμα το γυρνάς!
Είχα πάει σήμερα στον γιατρό γιατί στις τελευταίες εξετάσεις είχα μια μονάδα κάτω στο μαγνήσιο και ήθελε να πάρω συμπλήρωμα και είδε και τους λεμφαδένες στο λαιμό και δεν έχουν ξεπρηστει. Και τον ρώτησα τι μπορεί να σημαίνει και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το λεύκωμα ή τη λευχαιμία αν δεν κάνω ακόμα κάποιες εξετάσεις. Μου τις έγραψε σήμερα και πρέπει να κανω ακόμα και το μαντου για τη φυματίωση και αν βγουν αρνητικά και εξακολουθούν να είναι έτσι οι λεμφαδένες,θα κάνουμε βιοψία.
Εγώ είμαι έτσι κι έτσι. Τις τελευταίες δυο μέρες όχι καλά, είχα πίεση 75/67 χθες, σήμερα καπως καλύτερα αλλά ακόμα χαμηλή.
Είχα φάει σουβλάκια το Σάββατο και μου εκατσαν και έχω πόνο αριστερά τρεις μέρες τώρα. Ζαναξ δεν παίρνω με τέτοια πίεση.
Είχα και κάποιες έκτακτες ενώ δεν έχω καθόλου συνήθως, σπάνια. Και στον αυνανισμό οι παλμοί μου ανέβηκαν στους 120 και στο περπάτημα τα ιδια. Νιώθω αστάθεια,ζάλη, ναυτία. Χαλια γενικά.
Φορούσα ρολόι που μετράει παλμούς,πίεση και οξυγόνο.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Έτρωγα ηλιόσπορους και κατάπια έναν αμασητο (χωρίς το τσόφλι εννοείται) τον ένιωσα στο λαιμό μου. Εντέλει τον κατάπια. Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει στην αναπνευστική οδό και να πνιγώ αργότερα; Πώς καταλαβαίνεις ότι κάτι μπήκε στην αναπνευστική οδό αντί στον οισοφάγο;
Ναι,το ρολόι το φοράω πάντα ,αλλιώς έχω μαζί μου το οξυμετρο και έναν καρδιογραφο τσέπης.
Φοβάμαι μην πάθω κάτι. Αλλά κυρίως φοβάμαι για καρδιά,μην πνιγώ και δεν μπορώ να αναπνευσω και μην πάθω αναφυλαξια.
Βρε Αντώνη πως μπορείς όμως έτσι να ζεισ με τον φόβο?Όσο είναι να ζήσεις απλά ζήσε πετα και πιεσόμετρο και όλα δεν σε βοήθα να πουθενά και με πιεση τέλεια καρδιά τέλεια μπορεί να σου έρθει από αλλού.Το χειρότερο δεν είναι να πεθάνεις Αλλά να ζεις έτσι στο φόβο
Αντώνη εδώ ένα ψιχουλακι να στραβοκαταπιω βήχω σαν να μην υπάρχει αύριο...αυτό που λες είναι αδύνατον.Ο πνιγμός δεν περιμένει,ο πνιγμός σου κόβει την ανάσα γρήγορα από την στιγμή που το "αντικείμενο" πάει στην αναπνευστική οδο.Δεν περιμένει να περάσει η ώρα και μετά να πνιγείς..
Ρε θηρίο τσέκαρες και σε αυνανισμό? Θα το τσεκάρω κι εγώ για συμπαράσταση σήμερα το βράδυ σπίτι με το οξύμετρο μου και αύριο θα γράψω το αποτέλεσμα!Quote:
Και στον αυνανισμό οι παλμοί μου ανέβηκαν στους 120 και στο περπάτημα τα ιδια.
Παρακαλούνται όλοι οι συμφορουμίτες προς αυνανισμό ώστε να καταγραφούν οι παλμοί και ακολούθως να ποστάρουν τα αποτελέσματα! Ευχαριστώ.
Φυσιολογικό είναι αλλά ο Αντώνης θεωρεί πως ήταν πολλοί οι 120. Αν και μου φαίνονται φυσιολογικότατοι.
Αν επιτρέπεται πόση ώρα σου πήρε να τελειώσεις? Παίζει ρόλο η διάρκεια στο τελικό νούμερο, γι'αυτό ρωτάω!
Anyway,θα στείλω αύριο!
Και στα χολτερ το είχα τσεκαρει. Σεξ δεν έτυχε να κανω όταν φορούσα,αλλά καλό είναι να ξέρει κανείς. Τους έχω ξαναμετρησει στον αυνανισμό, είχαν πάει μόνο 107 για αυτό και ανησύχησα τώρα με τους 120. Έπεσαν γρήγορα,αλλά και παλι ήταν υψηλοί.
Ναι,μέτρα και πες να δω μήπως το παθαίνουν κι άλλοι. Το οξυγόνο μου ήταν οκ.