Originally Posted by
Layla123
Καλησπέρα,αν είσαι ακόμα εδώ, βρήκες κάποιον τρόπο αντιμετώπισης που νασ ε βοηθήσει;το έχεις ακόμα ;
Εγώ από τότε ξαναπήγα σε πνευμονολογο τον Αύγουστο που μας πέρασε έκανα σπειρομετρηση ήταν καλή,έκανα ακτινογραφία θωρακος κανενα εύρημα στην γνωμάτευση .
Συνεχίζω και το έχω όμως ,μου δυσκολεύει τη ζωή σε μεγαλο βαθμό.
Βασικά όλη μέρα κάνω πράγματα για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να αναπνεύσω και πάλι δεν φτάνει,το παραμικρό που κάνω αν σκύψω να πάρω κάτι από το ψυγείο ή το ντουλάπι με το που σηκωθώ ,πρέπει να πιαστώ από κάπου και να πάρω βαθειά ανάσα που θα με χορτάσει.
Πάω κάθε μέρα για περπάτημα τουλάχιστον 5 χιλιόμετρα για να αποσυμφοριζεται το στρες και το άγχος επίσης το έχω ,στην δουλειά είναι φρικτά γιατί επί 8ωρεε νιώθω πως η κάθε μου ανάσα είναι η τελευταία ,στο σπίτι το ίδιο.
Κοιμάμαι το βράδυ κανονικά και με το που ξυπνήσω το πρωί ,κάνω αυτό το πράγμα με την ανάσα μου.
Λόγω κοβιντ αφού ανάρρωσα πήγα σε καρδιολόγο και παθολόγο όπως πρέπει ,η καρδιά μου μια χαρά ο παθολόγος μου είπε δεν χρειάζεται καν να κάνω ακτινογραφία γιατί δεν άκουγε τίποτα απολύτως και οι μετρήσεις με το οξυμετρο που κάναμε κατά τον κοβιντ καθημερινά ήταν πολλές.
Κι όμως φοβάμαι,λέω στον εαυτό μου το έχεις τόσα χρόνια ,αν ήταν κάτι κακό κάπου θα είχε φανεί , και ομως δεν με ανακουφίζει σαν ιδέα,γιατί προσπαθώ τόσο πολύ με νύχια και με δόντια να το ξεπεράσω και να μου αποδείξω ότι είμαι καλά κι όμως δεν γίνεται.
Είμαι σε απόγνωση,διαβάζω κάθε μέρα ξανά και ξανά τα θέματα που έχω αναρτήσει και έχουν αναρτηθεί στο site για αυτό το θέμα και δεν βρίσκω κανέναν να το έχει όλη μέρα ακριβώς όπως εγώ τόσο καιρό συνεχόμενα .
Πραγματικά δεν ξέρω πως να με βοηθήσω και δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι ψυχοσωματικό ή κάτι σπάνιο που δεν βρίσκεται ...