Originally Posted by
oboro
Βασικα το θρεντ ειναι του yokochoko, οποτε στην πραγματικοτητα πεταγομαστε ασυστολως και οι τρεις μας :) (sorry yoko =( )
Απ' οσα εγραψες για τους γονεις και τα παιδικα χρονια σου, ειναι λογικο να ανησυχεις "αν εχεις κατι", αλλα οχι και τοσο λογικο να ανησυχεις αν εισαι οριακη. Αυτο που μου βγαζει γενικοτερα ο τροπος που εκφραζεσαι και παραθετεις βιωματα και σκεψεις σου ειναι μια παθητικοτητα αλλα και μεγαλη ταση για εσωτερικευση καταστασεων, συναισθηματων, ανθρωπων... Κανεις μεσα σου την επεξεργασια ολων αυτων, εχεις κανει μουσκουλα bodybuilder σε αυτον τον τομεα, αλλα οπως λες στο τελος δεν εξωτερικευεις ουτε μετουσιωνεις σε πραξη η ουσιαστικη αλλαγη. Αυτα τα χαρακτηριστικα φοβαμαι πως σε καθιστουν ιδανικο "σκευος" για αυτο που κανει ο φιλος σου προβαλλοντας στοιχεια του σε εσενα. Παραλληλα ομως αυτα που εσωτερικευεις απο εκεινον, συμπληρωνουν τα δικα σου κενα. Γενικα εχω την αισθηση πως περιγραφεις μια ψυχολογικη αναπτυξη που ποτε δεν ολοκληρωθηκε στο 100% και που τροπον τινα εξαρτασαι απο αλλους να σε βοηθησουν σε αυτο... Παντα ομως ξαναβρισκεις αυτο το πρωταρχικο προβλημα μπροστα σου. Ψυχοθεραπεια ποσο καιρο κανεις; Σε καποια ηπια διαγνωση προσανατολιζεται η ψυχολογος σου περα απ' το να αποκλεει την οριακη, η ειναι ακομη νωρις; (δεν θυμαμαι επισης αν ανεφερες ποιας θεραπευτικης προσεγγισης ειναι)
υ.γ. αντρας ειμαι (αν και δεν με εκφραζει η δυαδικη εννοια του φυλου και πολυ) με γνωσεις αλλα οχι σπουδες ψυχολογιας.