Να ξέρεις πως το έχουν πολλοί. Όπως νοσεί το χέρι, το πόδι, το μάτι, το φρύδι (?).. Νοσεί και η ψυχή..
Printable View
Οταν τα βλεπεις ολα μαυρα ναι βοηθανε να σηκωθεις μετα πρεπει να αναθεωρησεις καποια πραγματα. Και στο αγχος βοηθανε οπως μου ειπε η γιατρος μου. Δεν ειναι κακο οπως εχω ξαναπει να παρεις αντικαταθλιπτικα για μερικους μηνες αλλα ξεκινα συντομα γιατι θα δεις διαφορα σε ενα μηνα. Οταν λεω να βαλεις χ ειναι για να μην πεσεις στο τριπακι των αλλων και να σε παρει απο κατω εαν παρατηρησεις τους αλλους θα δεις το ιδιο κανουν. Μολις βλεπουν οτι κατι δεν τους αρεσει εξαφανιζονται οχι θα κατσουν να σκασουν.
Έχεις δίκιο... Νομίζω ότι εδώ και ένα μήνα που έφτασα πια σε αυτό το σημείο και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μου φαίνονται τόσο ασήμαντοι οι άνθρωποι για τους οποίους έσκαγα και νευριαζα και χαλούσα την ψυχή μου. Έχω βάλει τα όρια μου σε κάποιους. Και συνεχίζω. Όμως πλέον δεν με νοιαζουνε αυτοί οι άνθρωποι αλλά το πως εγώ θα γίνω καλά και θα δυναμώσω. Θα το συζητήσω με την ψυχολόγο πάλι να μου πει την γνώμη της για τα χάπια. Ίσως πάρω και μια 2η γνώμη. Δεν θέλω έτσι απλά να καταφύγω σε αυτά.
Αν νομιζεις οτι με την συζητηση θα βοηθηθεις μιλα με ψυχολογο. Θα σου πω κατι οταν επαθα κριση πανικου πηρα τηλεφωνο την ψυχιατρο την αλλη μερα μου ειπε αν παθαινεις κρισεις συχνα τοτε θα ξαναπαρεις με μια φορά δε θα παρεις. Εσενα σου συνέβηκε μια φορα η συχνα το παθαινεις?
Κρίση πανικού έπαθα πρώτη φορά το καλοκαίρι. Ξαφνικά. Δεν το αναγνώρισα. Όταν ξαναενιωσα αυτό το αίσθημα δεν ήταν τόσο έντονο αλλά είχε διάρκεια. Δηλαδή νόμιζα ότι πονάω στην καρδιά είχα άγχος γεμάτο σε όλο μου το σώμα έκλαιγα από φόβο. Ήμουν έτσι 3 μέρες. Την 4η πήγα στον ψυχίατρο. Εκείνος μου έδωσε λεξο για 10 μέρες. Αν δεν ηρεμουσα τότε να έπαιρνα τα αντικαταθλιπτικα. Εγώ όμως ηρέμησα. Και 2 μήνες μετά πάλι ήρθε αυτό το αίσθημα. Ότι δεν είμαι καλά. Ένα άγχος να με κυριεύει παντού. Δεν ήταν πανικός. Ήταν άγχος. Κρατάει μέρες όταν έρχεται η ώρες. Και έτσι ξεκίνησα ψυχολόγο. Ενδιάμεσα από τις συνεδρίες πάλι με πιάνει αλλες φορές πιο έντονα άλλες φορές όχι τόσο.
Δεν μπορεις να το πεις συχνα αλλα ουτε και αραια. Τι να σου πω. Αν μπορει καποιος αλλος να σε βοηθησει εγω τα τελευταια τρια χρονια ασχολουμε με τα ψυχιατρικα αλλοι εδω ξερουν περισσοτερα και ασχολουνται πολλα χρονια. Παντως αφου το αγχος επηρεάζει την καρδια σου δεν ξερω τι επαθες ταχυπαλμιες αρρυθμιες καλα θα ηταν να σε δει ψυχιατρος και μπραβο στην ψυχολογο που σου μιλησε για χαπια γιατι θα μπορουσε να το δει εγωιστικα και να μην σου προτεινε αυτη τη λυση. Η αρνηση αγωγης ειναι φυσιολογικη αντιδραση στην αρχη δεν θελουμε γιατι μπορει να λεμε πχ καλα τρελος ειμαι η θα τα παιρνω μια ζωη κτλ δεν ειναι ετσι
Μην το δενεις κομπο για μια ζωη. Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Και οσο για τις παρενέργειες που λες εξαρταται και απο την δοσολογια απο το χάπι και αν παλι εχεις θα ειναι για λιγο στην αρχη
Και συ να εισαι καλα μην ανησυχεις εχεις και στηριγμα την ψυχολογο ολα θα πανε καλα. Φιλια