θεοφανια εσυ μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται.οκ?
Printable View
το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο, απλα εχουν καποια κοινα στοιχεια συμπτωσης.Quote:
Originally posted by anoiksi
εγω απλα πιστευω οτι το σεξ ειναι βιολογικη αναγκη, με αυτον τον τροπο ικανοποιηται το σωμα, μετα αν προχωρησει το πραγμα ερχεται η αγαπη.
και το σεξ π κανω με αυτον τον ανθρωπο ειναι κ απο ανακγη αλλα και απο συναισθηματα π εχω γιαυτον.
για εμένα όταν συμβαίνει απλά για να συμβαίνει είναι η ενστικτώδης σεξουαλική έλξη ενός προσώπου προς ένα άλλο.όσον αφορά τις σχέσεις που στηρίζονται στο σεξ καθαρά και μόνο...
τώρα υπάρχει και η άλλη πλευρά που προκειμένου να έχει μία σχέση καταπατάει όπως είπες και εσύ τα δικά της θέλω.τι υπάρχει εκεί;ανασφάλεια,χαμηλή αυτοεκτίμηση,σεβασμός για τον εαυτό μας μηδέν,φόβος,αβεβαιότητα;δε� � ξέρω.....
απλά με έβαλες σε σκέψεις με το ερώτημά σου.....
ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό....
Άντε πάλι. Φόκους: Από τη μια τον έπαιρνες χίλια τηλ και μυξόκλαιγες, μετά μας τον έβγαλες μικροτσούτσουνο με αφροδίσια, πως πήγες μαζί του γιατί είχες να κάνεις σεξ κάτι χρόνια και τώρα μας τον παρουσιάζεις σαν τον άντρα της ζωής σου! Και όλα αυτά σε δυο-τρεις μέρες!Quote:
Originally posted by maria...
Αλήθεια πιστεύεις πως ξέρεις τι σου γίνεται;
ναι τουλαχιστον μεχρι πριν να ερωτευτω ηξερα.γιαυτο οταν ερωτευονται συνηθως οι ανθρωποι κανουν και λενε τρελλα πραγματα.
Quote:
Originally posted by λίτσα
ανασφάλεια,χαμηλή αυτοεκτίμηση,σεβασμός για τον εαυτό μας μηδέν,φόβος,αβεβαιότητα;δε� � ξέρω.....
κολοκυθια οριγκανε,
οταν βλεπεις δηλαδη καποιον και τον γουσταρεις και πας μαζι του, πρεπει να συμβαινει κατι απο τα παραπανω??
Ημαρτον....
πιστεύεις πως είσαι αλήθεια ερωτευμένη ή απλά ενθουσιασμένη;
επειδή για εμένα έχει διαφορά...;)
Quote:
οι ανθρωποι κανουν και λενε τρελλα πραγματα.
οκ δεκτον,
σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε...
:P
λιτσα νιωθω ερωτευμενη μαζι του..με τα ματια του το χαμογελο του,οταν ειναι να βρεθουμε η καρδια μμου χτυπαει σαν τρελλη και τρεμω,οταν με αγγιζει λιωνω,οταν ακουω την φωνη του αναστατωνομαι.θες και αλλα??λολ
όταν τον γουστάρεις και πας μαζί του είναι όπως είπα ενστικτώδης σεξουαλική επιθυμία,και είναι πολύ φυσιλογικό και όμορφο.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by λίτσα
ανασφάλεια,χαμηλή αυτοεκτίμηση,σεβασμός για τον εαυτό μας μηδέν,φόβος,αβεβαιότητα;δε� � ξέρω.....
κολοκυθια οριγκανε,
οταν βλεπεις δηλαδη καποιον και τον γουσταρεις και πας μαζι του, πρεπει να συμβαινει κατι απο τα παραπανω??
Ημαρτον....
όταν όμως μένεις με κάποιον χωρίς να τον θέλεις πραγματικά τότε τι συμβαίνει;εμένα στο μυαλό μου ήρθαν όλα τα παραπάνω όπως λες.
εσένα τι σου έρχεται στο μυαλό;
λιτσα νιωθω ερωτευμενη μαζι του..με τα ματια του το χαμογελο του,οταν ειναι να βρεθουμε η καρδια μμου χτυπαει σαν τρελλη και τρεμω,οταν με αγγιζει λιωνω,οταν ακουω την φωνη του αναστατωνομαι.θες και αλλα??λολ
οτι τοσο μπορεις - τοσο πας.
Και η θα κανεις κατι για αυτο η αν δεν κανεις βγαλε το σκασμο και πορεψου ετσι.
Και οι ανασφαλεις ανθρωποι ειναι και ζουν αναμεσα μας, δεν πεθανε κανεις απο αυτο.
Σε καθε περιπτωση η γκρινια περισσεύει.
Quote:
κανα τηλεφωνο τον πηρες??
:P:P
οχι λολ.αντε τελος το ζαλισαμε το θεμα.αμαν.σε μενα ειπες το σκασε?