Σε οποιο νοσοκομειο καταλληλο και κοντινότερο για εσενα εφημερευει να πας. Μπορει να κανουν μια επανεκτιμηση αγωγης στο σύνολο.
Printable View
Σε οποιο νοσοκομειο καταλληλο και κοντινότερο για εσενα εφημερευει να πας. Μπορει να κανουν μια επανεκτιμηση αγωγης στο σύνολο.
οταν ειχα νοσηλευτει στο σωτηια και στο αιγινειτιο υπαρχουν ατομα α διαφορες πολεις και περιοχες της ελλαδας
δε ξερω αν καποιο νοσοκομειο πιο κοντα δεχεται κοσμο
Βρε boo, πριν κάποια χρόνια είχα πρόβλημα με τη μέση μου. Έπρεπε να γίνει μία επέμβαση για να γίνω καλά. Αν έλεγα όχι, δεν θα με έπιανε κανείς να με εγχείριζε με το ζόρι, ωστόσο η σωστή θεραπεία αυτή ήταν. Κάποιοι με αντίστοιχο πρόβλημα που ξέρω και φοβήθηκαν την εγχείρηση, μείναν για βδομάδες στο κρεββάτι με φριχτούς πόνους, συνήλθαν κάπως και τους έχουν μείνει είτε κουσούρια μόνιμα είτε κάθε λίγο και λιγάκι τους πονάει η μέση και τους ρίχνει στο κρεββάτι.
Λες να ήταν το ιδανικό μου μια βδομάδα πριν κλείσω τα 30 να μπω στο χειρουργείο ή να μείνω μετά κανένα 4μηνο στην Αττική να τρέχω σε φυσιοθεραπείες, εξετάσεις και γιατρούς; Έκανα όμως ότι ήταν το καλύτερο για εμένα εκείνη τη στιγμή κι ας μου λέγαν το αντίθετο ακόμα και δικοί μου άνθρωποι. Δεν ξέρω αν είναι πολύ επιτυχημένο το παράδειγμά μου, αλλά θέλω να πω ότι προτεραιότητα δίνουμε στην υγεία μας και ότι είναι καλύτερο για εμάς κι όχι στα γύρω-γύρω.
Κατ΄αρχήν δεν ξέρουμε ακόμα αν χρειαστεί νοσηλεία, πρέπει να σε δει κάποιος ειδικός. Από εκεί ξεκινάμε. Αλλά και νοσηλεία να χρειαστεί, θα σκέφτεσαι ότι κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα και να στέκεσαι στα πόδια σου.
Ναι, τι σε ανησυχεί αν χρειάστεί να νοσηλευτείς Αθήνα;
Είσαι εδώ boo;
Αν κάτι που σε ρωτάμε δεν θες να το συζητήσεις πες το μας. Πως αισθάνεσαι τώρα;
θελω να σου πω παντως βοο τη προηγουμενη βδομαδα ειχα πολυ αγχος με την ιστορια με τον κορονοιο 5-6 μερες ειμουν λιγο οριακα, αλλα ευτυχως κοιμηθηκα κανονικα τα βραδυα, αν δεν κοιμόμουν θα είχα πρόβλημα μπορει και υποτροπη, πηρα λιγο παραπανω φαρμακο εκεινες της μερες και σιγα σιγα συνηλθα και τωρα ειμαι σχετικα καλα κοιμαμαι κανονικα....... απλά έχω βγει απο τη ρουτίνα μου, δεν πάω καφέ και με χαλάει αυτό δε βλεπω και τους φιλους μου, ο ανθωπος ειναι κοινωνικο ων........ υπομονη μεχρι μαιο να μας γλυτωση η υπεριωδη ακτινοβολια του ηλιου, και μετα κατα το νοεμβρη εμβολιακη και συνεχίζουμε τη ζωη μας κανονικα
συγγνωμη παιδια που εξαφανιστηκα αλλα αποκοιμηθηκα στην καρεκλα το ειχα παει σερι.
για νοσηλεια κοιτανε αν εισαι επικινδυνος για εσενα ή για τους αλλους
θα του προτεινω ενα φαρμακο που με ειε βοηθησει σε υτα τα φαντασματα που εβλεπα πριν χρονια και βλεπουμε
με χαλαει η νοσηλεια δεν ειναι καθολου ευχαριστηειδικα στο αιγινιτειο που ηταν κλειστο προγραμμα .με αφησαν για 1 ωρα με συνοδο να βγω εξω μετα απο 1 μηνα κλεισμενη μεσα και την 1η εβδομαδα απαγορευοταν το επισκεπτηριο. στο σωτηρια ειχαμε 9-9 μπορουσαμε να τριγυρναμε σε ενα δασακι εκει εξω και μπορουσες να εχεις επισκεπτηριο ολη μερα
Γεια σου! Λοιπόν, διάβασα προσεχτικά το θέμα σου και κρίνω πως αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρό πρόβλημα και γίνεσαι αυτοκαταστροφική. Αναφέρεις πως κόβεις τα χέρια σου και έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Ξέρεις από πού προέρχεται όλο αυτό;
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Έφτασα σε σημείο να ουρλιάζω, να έχω επιθετική συμπεριφορά, να παίρνω τηλέφωνο στο γιατρό και να μιλάω υστερικά στη γραμματέα, έτρεμαν τα χέρια μου και έκανα διάφορους μορφασμούς στο πρόσωπό μου χωρίς να το θέλω. Φαντάσου πως τα πήρα μόνο για ένα μήνα και άρχισα να τρελαίνομαι. Αποφάσισα να μη τα ξαναπάρω ΠΟΤΕ! Τώρα εδώ και δύο χρόνια δεν παίρνω τίποτα, δεν πηγαίνω σε κανέναν ειδικό και πίνω απλά βότανα που με ηρεμούν και είναι ακίνδυνα.
3-4μγ ζαναξ παιρνω 3 μερεςς τωρα μονο κι αυτο γιατι δεν μου φευγει το σαγχος.ειχα να παρω απανω απο ενα μηνα 0.5 για 13 μερες και πριν απο αυτο μηνες.δε μου φταει το ζαναξ
Καλημέρα.
Ελπίζω να ξεκουράστηκες απόψε.
Πήγαινε να δεις τον γιατρό κι αν δεν είναι πάλι εκεί ζήτα να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά, πες τους είναι επείγον. Δεν είναι ωραίο να ταλαιπωριέσαι τόσο καιρό, μία για να μην ενοχλήσεις τον γιατρό πριν το προκαθορισμένο ραντεβού, μία επειδή λείπει... Σε θέματα υγείας δεν χωράνε λεπτότητες, να επιμείνεις σήμερα να πάρεις την βοήθεια που σου χρειάζεται. Πες μας πως θα πάει...
boo, ελπίζω να είσαι καλά. Έχε υπομονή και ψυχραιμία. Σε σκεφτόμαστε.
αυτο που εκανες ητα θαρραλεο αλλα και αρκετα ρισκο! Η επεμβασεις χειρουργικης στην σπονδιλικη στυλη εχουν το μεγαλυτερο ποσωστο αποτυχιας και αν δεν παει καλα μια τετοια επεμβαση Σονια μιλαμε οτι μπορει να γινεις αναπηρος! Αρα εσυ αποφασησες να ρισκαρεις, ευτηχως και δοξα τον Θεο σου βγηκε σε καλο, και τωρα εισαι πολυ καλα σε σχεση με εαν δεν εκανες την επεμβαση, εαν δλδ εκανες την σγουρη και την ασφαλης λυση!
Ισως ετσι να εισαι και στην ζωη σου, γενικος, να ρισκαρεις, Πολυ λενε οτι αυτο δινει νδιαφερον στην ζωη και ομορφια! αλλοι λενε οτι το να ζεις επικυνδινα δεν ειναι και το πιο καλο πραγμα ! Προσωπικα νομιζω οτι δεν ειναι αναγκη να εισαι απολυτα το ενα η το αλλο! δλδ να εισαι ατομο που ρισκαρει η ατομο που ζει στην απολυτη ασφαλεια, μπορεις και τα δυο.
Μπου, εσυ στην ζωη σου πιστευεις οτι εχεις ζησε ρισκαροντας η πιστευεις οτι ζεις εκ του ασφαλους? πρωτειμωντας δλδ παντα την συγουρια?