Βλάσφημε! :Ρ
Printable View
τι να μην σχολιασεις ρε κακομοιρε!! Καθε μου μηνυμα εχει ουρα εσενα! οπου γραφω τρεχεις απο πισω μου! σαν πορδη !!χαχα ,απο την μια σε λυπαμαι, διοτις εχεις παθει μανια μαζι μου, εχει εμονες! εδω κι 1-2 μηνες οτι γραφω, τρεχεις να το διαβασεις! , ειναι κριμας ολοκληρος ανδρας ν μην εχεις κατι ενδιαφερον να κανεις ! απο την αλλη εισαι και ενοχλητικος βεβαια διοτις απο την ποροση σου να με εκθεσεις γραφεις συνεχως ψεματα , συνεχως διαστρεβλωνεις αυτα που εννοω!
Ενδεχομενος να εισαι ο ιδιος με τον αλλον κολλημενο τον "ΟΜΠΟΡΟ" ( η καπως ετσι), το εχουμε ξανα δει αυτο πραγμα στο φορουμ οσοι ειναι καιρο στο φορουμ θα με καταλαβουν, δλδ καποιος με ενα Ι.Ρ. να εχει δυ λογαριασμους και φυσικα ο σκοπς του να ειναι να "χαλαει" τον ηρμο του φορουμ,μαλιστα ο τροπος γραφεις σας, ειναι παρα πολυ ομοιος και το οτι σχολιαζετε και οι δυο συνεχως πισω απο εμενα με εφεραν σε αυτο το συμπερασμα!
Εαν λοιπον δεν εισαι τοσο ξεδιαντροπος,εαν δεν εχεις εμονη με εμενα οπως λεει κι ο ΑΕΟΝ , τωτες σε προκαλω να παψεις να ασχολεισαι μαζι μου συνεχως! εκτως αν ειμαι τοσο σημαντικος για την ζωουλα σου οπου τωτες λογικα θα συνεχισεις! ,κι μαλον σε κοβω να συνεχιζεις να ασχολεισαι μαζι μου george1520 ! με ζηλευεις, κι με φθωνεις! αλλιως θα σου ειμουν αδιαφορος! αρα ποιος ο λογος να ασχολεισαι συνεχως με εμενα?
Οσο για τα πιστευω του καθε ενος! αν ειχες το θαρρος θα ομολογουσες τα δικα σου! αλλα εζβησες τα μηνυματα του 2019 οπου ελεγες την πιστη σου, και την απεχθια σου στην ορθοδοξη χριστιανικη πιστη! γιατι δεν αφησες??? διοτις ντρεπεσαι για τα πιστευω σου?
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ! ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ! ΕΧΕΙ ΜΑΛΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩς ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ!
Θα στο πω ξανά πανου. Όσο γράφεις πράγματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση το μέλος που ανοίγει το θέμα, όσο λες ακραία σχόλια κτλ θα είμαι πίσω σου. Θες να με ονομάσεις πορδή? Φώναζε με έτσι. Θες να με λες ουρά? Να με λες. Απαντάω σε όλα. Δεν έχω θέμα..
Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει και στο έχουν πει πολλά άτομα. Είναι καλό να σκεφτείς την πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο και να σταματήσεις να πετάς λάσπη.
Όλο λέω να μην σου απαντώ κι πάλι το κάνω. Απλά για να μην κάνουμε συνέχεια την ίδια συζήτηση να ξέρεις πως θα είμαι πάντα πίσω σου.. Και ξέρεις πως οταν συμφωνώ με κάποιο σχόλιο σου το λέω, δεν σχολιάζω μόνο αρνητικά.
Αυτά!!!
Όχι εγώ είπα ότι δεν με ενδιαφέρει επειδή στο τέλος μου εξηγήσε τον λόγο που λέει όλα αυτά για εσενα και για το τι κάνεις.
Ο καθένας άνθρωπος έχει τα δικά του πιστεύω και την δικιά του γνώμη. Κανείς δεν είναι ίδιος με τον αλλον και ο καθένας αναλογως τις καταστάσεις που ζει επιλέγει αν θα πιστευει η όχι. Απλά θεωρω πως αν κάποιος που δεν πιστεύει δεν έχει το δικαιωμα να μιλήσει αρνητικα και να πει τις απόψεις του σε κάποιον που πιστεύει. Αυτα. Ευχαριστώ
ξερω οτι θα σαι παντα πισωμου σαν πορδη!! αφου πολυ απλα , οπως κανεις και στα προσωπικα μηνυματα θαυμαζεις καποιε αποψεις μου! απλα απο τωτες που σταματησα να σου στελνω προσωπικα μηνυματα νευριασες ! κι οπως μου ειπες, οτι θα μου στελνεις συνεχως , εξω στο φορουμ! επειδη δεν σου απαντουσα στα προσωπικα! βαλθηκες λοιπον να το κανεις! σαν απαγοητευμενη γκομενιτσα δλδ!
Σαν φασιστας που εισαι δεν μπορεις να σκεφτεις οτι εαν ενα μελος νιωσει οτι ενοχλειται μπορει το γαψει το ιδιο! εσυ πως αποφασιζεις χωρις το ιδιο το ατομο εαν εχει ενοχληθει? εν προκειμενου δλδ, σε αυτο το θρεντ, οπου η κοπελα δεν ενοχληθει απο εμενα εσυ για πιο λογο λοιπον παρενεβεις εκ μερους της? στο ζητησαι αυτη? οχι φυσικα! απλα λες βλακειες, κι προσπαθεις με βλακειες να δικαιολογησεις το μενος που εχεις και την εμονη οπωε λει κι ο ΑΕΟΝ να με ακολουθεις κι ολα αυτα επειδη στα προσωπικα μηνυματα μας δεν σου απαντουσα!
Αληθεια , αναρωτιεμαι, αξιοπρεπεια δεν εχεις καθολου? προσωπικα, εαν καποιος δεν μου απαντουσε δε θα ασχολιομουν μαζι του, εσυ, παρα το οτι σου λεω οτι δεν θελω κουβεντα μαζι σου, πως εχεις τοσο χαμιλη αξιοπρεπεια κι συνεχως αναζητας κουβεντα ,μαζι μου? τοσο τιποτενια ειναι η ζωουλα σου? λυπαμαι για αυτο, αλλα κι εγ δεν μπορω να σε βοηθησω ! Λυπαμαι αλλα δεν θα αρχισω κουβεντα μαζι σου απεναντιας θα ζητησω απο την διαχειρηση να παψεις να με καταδιοκεις και να εισαι συνεχως με τοσο μενος απο πισω μου οπως εκανες μαλον κι με τον αλλον λογαριασμο σου.
Ευχομαι να βρεις καμια κοπελα η κανενα αγορι ωστε να ερωτευθεις κι να ησιχασουμε λιγακι διοτις κι οπως μου εγραφες τα προσωπικα μηνυματα αυτο ειναι το προβλημα σου κι αυτος ειναι ο λογος που ειαι στο φορουμ .
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Χαίρομαι που βοήθησα και σου έχω ξαναπεί ότι θες είμαι εδώ. Ήμουν κάποτε στην θέση σου, έζησα κι εγώ μια περίεργη φάση οταν ήμουν μικρός και ούτε εγώ μίλησα.. Μπορώ να καταλάβω τους φόβους σου, μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεσαι και ξέρω πως το μόνο που χρειάζεσαι είναι ώθηση για να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Το να καθόμαστε και να κλαίμε μέρα νύχτα για την ζωή που ζήσαμε δεν θα την αλλάξουμε. Ο μόνος τρόπος για να κάνεις κάτι όμορφο που φαινομενικά είναι άσχημο είναι να το πάρεις στα χέρια σου και να το φτιάξεις όπως θες. Η ζωή είναι δική σου και αφού ξέρεις ποιο είναι το σημείο που ματώνεις κάνε κάτι για να κλείσει η πληγή.
Σπάνια βρίσκεις άντρες σαν εσένα με τέτοιο σκεπτικό. Θα μπορουσες να είσαι καλό στήριγμα σε πολλές κοπέλες..είσαι ιδιαίτερο άτομο και μην αφήσεις κανέναν να σε πληγωσει από δω και πέρα. Μακάρι από δω και πέρα στην ζωή σου ολα να πανε έτσι όπως τα θες και τα ονειρευεσαι!! ;) τελικά ξέρεις τι έχω προσέξει; οι περισσοτεροι άνθρωποι που έχουν περάσει δύσκολες εως φρικτες καταστάσεις στην ζωή τους βγαίνουν "αληθινοί" θα κατσουν να ακούσουν το πρόβλημα σου και θα σε βοηθήσουν και θα σε νιώσουν περισσότερο από κάποιον που δεν έχει ιδέα και στην ζωή του όλα είναι αγγελικα πλασμενα.