Άνοιξε θεμα αλλά να είσαι σε θέση να μιλήσεις και για τους γονείς σου.. Τις προάλλες έκανες πίσω..
Printable View
Μου αρέσει που έθεσες αυτή την ερώτηση γιατί έτσι μπορώ να βγάλω από μέσα μου αυτό που λαχταράω και δεν γίνεται πια...
Θα έτρεχα στην αγκαλιά του πρώην μου και θα μέναμε όλη τη μέρα μαζί όπως παλιά... Θα μπορούσα έστω και για μια μέρα να ξαναζήσω τον παράδεισο...
Αν με ρωτουσες και εμένα πριν μερικούς μήνες θα έλεγα αυτό που είπες. Να έτρεχα στην αγκαλιά του και να ξανά ήμασταν μαζί και να ξεχνουσαμε ότι είχε συμβεί. Όμως είμαι αρραβωνιασμενη με 2 χρόνια σχέση. Με αγαπάει πάρα πολυ με έχει αντέξει πολλές φορες και μου δείχνει κάθε μέρα ποσο με αγαπάει και πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα. Οπότε δεν θα μπορούσα να πληγώσω αυτον τον υπέροχο άνθρωπο για τον πρώην μου. Και ούτε θα το κάνω ποτέ. Το τι θα ηθέλα και αν θα το ήθελα είναι άλλο θέμα.
Όταν είναι κάποιος "πρώην" για κάποιον λόγο είναι "πρωην".. Αλλιώς θα ήταν νυν.
Όταν περπατάς με το κεφάλι γυρισμένο πίσω κάποια στιγμή θα φας τα μουτρα σου και σίγουρα θα χάσεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους που μπορεί να είναι και καλύτεροι.
Έτσι δεν κρατάμε ανθρώπους στην ζωή μας. Αν θέλει ο άλλος να είναι μαζί μας τότε θα είναι.. Μην ρίχνεις ποτέ τον εαυτό σου τόσο για κανένα..
Όταν δίνεσαι τόσο πολύ σε κάποιον αυτός δεν θα ασχοληθεί, όταν όμως δίνεσαι αλλά έχεις την δικη σου προσωπικότητα (όρια) τότε μπορείς να έχεις όποιον θες.
Γιώργο, έχεις δίκιο ως ένα σημείο αλλά το ότι τον σκέφτομαι δεν σημαίνει ότι είμαι αρνητική σε νέες γνωριμίες αλλά έχει περάσει πολύ καιρός που δεν έχω κάνει καμία... Μη νομίζεις ότι γνώρισα κάποιον και τον απέρριψα λόγω του πρώην... Το ότι μου επιτρέπω να τον θυμάμαι το κάνω γιατί με ανακουφίζει, ειδικά όταν θέλω να ηρεμήσω και να κοιμηθώ...