Γιατι θετικο; Μαλλον ειναι ενα διπροσωπο ατομο που με πλησιασε μονο απο συμφερον.
Μουδιασματα νιωθω κι εγω καμια αν με πιεζει η καρεκλα. Εχω κι εγω φλεβικη ανεπαρκεια.
Printable View
Ναι, ακριβώς, μήπως λοιπόν λόγω της ανεπάρκειας στη βαλβίδα, έπαθα θρόμβωση; Και ίσως έχουμε ιστορικό γιατί ο πατέρας μου επίσης έχει το πόδι μου αυτή την περίοδο και υποψιάζονται θρόμβωση και ακόμα δεν πήγε για υπέρηχο λόγω του ιού. Μπορεί να έχω θρομβοφιλία. Με πιάνει μία δυσφορία στο πόδι και σουβλιές/ενοχλήσεις.
Νόμιζα ότι ενδιαφέρεσαι για αυτή ερωτικά. Αν σου στελνει χωρίς να της στείλεις, είναι θετικό.
Εγώ σκέφτομαι την κοπέλα από το φόρουμ, πώς μπόρεσε να με προδώσει. Και χθες έβλεπα στον ύπνο μου για το φόρουμ, μάλλον με συζητάνε ακόμα για αυτό δεν μπορώ να ησυχάσω. Θέλω να περάσει γρήγορα ο καιρός για να μην το σκέφτομαι πια καθόλου. Αλλά φοβάμαι μήπως υποκύψω και της στείλω κανένα μήνυμα ή σε αυτήν ή στο τσόκαρο τη διαχειρίστρια. Προσπάθησα να διαγράψω τα στοιχεία τους, αλλά δεν διαγράφονται οι διευθύνσεις μέιλ τους από το outlook. Εκτός του ότι τις ξέρω από μνήμης και έχω καλή μνήμη. Η κοπέλα αυτή με ρεζίλεψε στους υπόλοιπους για όσα τις έστελνα σε προσωπικά επίπεδο. Τόσες μέρες δεν με ένοιαζε, από χθες που είδα το όνειρο, αγχώθηκα.
Ο γλουτος μου στα δεξιά είναι παγωμένος. Διάβασα ότι και αλλαγές στη θερμοκρασία είναι ενδεικτικές θρομβωσης.
Για να γελάσουν μαζί μου. Είχα στείλει κάτι μειλς στη διαχειριστρια,που της έλεγα ότι η απόφαση της είναι εντελώς αυθαίρετη και το κάνει για προσωπικούς λόγους,ότι η ψηφοφορία για τον εξοστρακισμό μου είναι μια παρωδία αφού δεν υπήρξε καν πλειοψηφική αποφαση και εκείνη πήρε αποσπασματα από τα μειλς μου και τα έδειξε σε όλο το φόρουμ τύπου "κοιτάξτε το ατομο είναι εντελώς άρρωστο, μου στέλνει συνέχεια μειλς με απειλές (γιατί την κριτική,την εκλαμβάνει ως επίθεση) ,όλοι ξέρουμε ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας άρα έχω δίκιο, έχει αδικαιολόγητες εκρήξεις θυμού (όχι ότι δεχομουν μπουλινγκ για μήνες, να μου λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρω ψυχοφαρμακα αλλιώς ΔΙΑΛΕΓΩ να υποφέρω, οτι εξαιτίας μου πεθαίνουν άνθρωποι όταν πάω στα επείγοντα, οτι επιβαρύνω το δημόσιο σύστημα υγείας, οτι ειμαι μια αποτυχία γιατι έχουν φίλους με ocd και παίρνουν τα φάρμακα τους και δεν είναι "σαν εσένα" κλπ. Για παράδειγμα,είμαι ενεργός εθελοντής,κάνω κάθε μέρα έργο, αν μια φιλενάδα τους ταιζει μια στο τόσο ένα αδέσποτο,της λέγαν μπράβο εμφατικά, σε μένα καμιά τους δεν έκανε τον κόπο να πει "μπράβο", αντίθετα ακόμα και για το νομικό
αγώνα που ξεκίνησα μου έλεγαν
ότι ειμαι υπερβολικός). Της ζητησα σκριν σοτ με απόδειξη της αισχρης συμπεριφοράς που μου καταλόγισε, δεν είχε να δείξει τίποτα, αλλά οι υπόλοιποι, τα πέντε άτομα που με αντιπαθούσαν γιατί ποτέ δεν μπορούσαν να με νικήσουν σε ντιμπέιτ και γνώσεις, συναινεσαν σε μια χουντική διαδικασία. Ήθελε να γλυτώσει την κριτική για τις πράξεις της που θα έγραφα δημοσια και έστησε ένα παραμύθι βασισμένο στο στίγμα για τα άτομα με ψυχικές παθήσεις.
Και η κοπέλα, στην οποία έστελνα μερικές φορές γραπτά μου, σκέψεις για εκείνην,για τη βαθύτερη σύνδεση που πίστευα ότι έχουμε, τα είπε και αυτή δημόσια, για να συμβάλει και εκείνη στην καθαίρεση μου και να συμπράξει στη δημόσια λοιδωρια μου. Νιωθω ηλίθιος γιατί ξοδεψα πάρα πολλά λεφτά για ακριβά δώρα και το να στέλνω ανθοδέσμες, πακέτα κλπ, κοντά στα 1500 έχω ξοδέψει συνολικά δύο χρόνια τωρα. Και δεν μου το ζήτησε ποτέ αλλά είχαμε επικοινωνία και γενικά
είμαι δοτικό άτομο.
Με τη διαχειριστρια είχαμε έναν καυγά στο παρελθόν,μου επιτέθηκε για το χαρακτήρα μου πάλι για τα θέματα ψυχικής υγείας μου ότι είμαι λέει μοιρολάτρης και ότι πρέπει να παω σε ψυχολόγο γιατί το έχω χασει (τότε δεν είχα ξεκινήσει ακόμα ψυχοθεραπεία,όταν πήγα και δεν με βοήθησε άρχισαν να λένε ότι φταίω εγώ και ότι τώρα πρέπει να πάρω ψυχοφαρμακα θέλω δεν θέλω) ,εκανα πρώτος το βήμα να της πω ότι λυπάμαι που μαλώσαμε και της έστειλα δώρο μια κρέμα που διάβασα ότι ήθελε να παραγγείλει. Γενικά ειμαι ένας ανοητος που επένδυσε σε φιλιες με φίδια. Και όλα αυτά δεν είναι πράγματα που είναι οκ να λες σε ένα άτομο με θέματα ψυχικής υγείας,ειδικά κατ εξακολούθηση, εκτός του ότι βλέπουν τη ψυχική ασθένεια ως μια κατάρα,κι εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι, έχει και πολλά θετικά, και θέλω τα άτομα δίπλα μου να το δέχονται αυτό.
Σκέφτηκα να κάνω καταγγελία στη δίωξη, για συκοφαντική δυσφήμιση, εφόσον όλοι ξέρουν την πραγματικη μου ταυτότητα,και μπουλινγκ,για να μας πει ένας αντικειμενικός κριτής ποιος δεχεται λεκτική κακοποίηση μήνες τώρα, αλλά ξέρω ότι είναι άσκοπο και δεν αξίζει. Το μόνο που έκαναν ήταν να με ειρωνεύονται, να μου λένε ότι όλα είναι στο κεφάλι μου ακόμα κι αν ο γιατρός μου μου έλεγε άλλα. Ενα περαστικά είχα πει στη διαχειριστρια για το πόδι της πριν μια βδομάδα και μου είχε πει "σίγουρα θα γίνω καλύτερα γιατί εγώ παίρνω τα φάρμακα μου" Όλο μπηχτες και μετά δήθεν έκπληξη και σοκ όταν δεν άντεξα άλλο το συνεχές μπουλινγκ.
Όχι,σε κανονικό φόρουμ που γραφω 9,5 χρόνια τώρα και κάποια άτομα τα ήξερα σε προσωπικό επίπεδο. Τη μια κοπέλα είχα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να τη συναντήσω. Και μου φέρθηκαν έτσι χωρίς λόγο. Εγώ ήμουν έτοιμος να αναγνωρίσω τυχόν δικά μου λάθη, άλλα έριξαν όλοι την ευθύνη πάνω μου,λες και είναι πρέπον να μου λένε "είσαι για δέσιμο" (αυτά μου τα έλεγε η κοπέλα που γνώρισα από κοντά)
Ακόμα και να ισχυε το παραμυθακι ότι έχω εκρήξεις θυμού και φέρομαι άσχημα στο φόρουμ (ούτε μια φορά, απλώς δεν τους αρέσει το μαχητικό του χαρακτήρα μου και ότι αντιδρούσα στις απρέπειες τους) μια συμπεριφορά δεν είναι ποτέ μονομερής. Και μου έστειλε μέιλ η διαχειριστρια λέγοντας ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος από κανέναν στο φόρουμ γιατί έχω εκρήξεις θυμού όταν μου υποδεικνύουν τα λάθη μου ((τη ρώτησα τι εννοει και δεν είχε τι να απαντήσει γιατί προφανώς εννοεί τις "υποδείξεις"" τους δηλαδή την αδιακρισια τους για το πώς αντιμετωπίζω τα ψυχιατρικά μου θέματα. Εκτός του ότι ψήφισαν να φύγω για πάντα μόνο πέντε ατομα και αυτά βασισμένα μόνο στη δική της οπτική),ότι ειμαι τοξικός και ότι αν ποτέ της ζητήσω συγνώμη θα σκεφτεί να ξεμπλοκαρει τον λογαριασμό μου.
Μάλιστα ...
Κακώς που γίνεται όλο αυτό σε ένα Φόρουμ.... είναι απαράδεκτο να γίνεται δημόσια τέτοια πράγματα ,οτι θεμα και να εχει ο αλλος ....
Με τον καινουργιο νομο δεν επιτρεπεται να δινονται στοιχεια τριτων ειδικα δημοσια και πολυ περισσοτερα προσωπικα μυνηματα .......
παραβιάζουν Προσωπικά δεδομένα και βάση νόμου διώκονται πολύ αυστηρά πλεον.....
Ίσως γι αυτό σε διέγραψαν για να μην έχεις στοιχεία.....
Δε συμφωνω με τα ακριβα δωρα σε γυναικες. Πιστευω οτι τα συμβολικα δωρα εχουν μεγαλυτερη αξια.
Να σε ρωτησω κατι, ποτε βγηκες τελευταια φορα ραντεβου;
Και συμβολικά της είχα κάνει, της είχα στείλει μια κούπα με φωτογραφίες μας που έλεγε ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό της, ένα άρωμα που της άρεσε, της είχα γράψει δύο γράμματα. Το πρώτο μου είχε πει ότι την είχα συγκινήσει,στο δεύτερο μετά από μήνες τσακωμων απλά δεν μου είπε τίποτα,παρόλο που το είχα στείλει με μια ανθοδέσμη στην εταιρεία που δουλεύει στο εξωτερικό. Στου Αγίου Βαλεντίνου πάντα της έστελνα λουλούδια, στη γιορτή της, δεν εκτίμησε τίποτα.
Το καλοκαίρι ήταν η τελευταία φορά. Μετά επαθα την ορθοστατική,δεν βγαίνω πια έξω με κοπέλες.
Αντωνη να σου πω κατι φιλικα? Αλλα μην με στειλεις κανενα εξωδικο?(παλι αστειεύομαι)
Πες. Τα εξώδικα δεν είναι τίποτα,είναι απλώς επίσημα στοιχεία που σε περίπτωση που γίνει δικαστήριο,τα λαμβάνουν υπόψη τους. Θα μπορούσα να στείλω εξώδικο να κατεβάσουν τις προσωπικές μου πληροφορίες, αλλά αν δεν το κάνουν, δεν καλύπτομαι νομικά, μόνο αν προχωρήσω σε καταγγελία. Μια αναφορά στη δίωξη θα τους έπρεπε, αλλά έχε χάρη που δεν έχω όρεξη να έχω περαιτέρω πάρε δώσε μαζί τους.
Τελικα ολοι εχουμε χιουμορ χαχα
Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη. Καποιος οταν ξεκιναει να γραψει σε καποιον θελει να βοηθησει. Στην προσπαθεια του να επιμενει απο καθαρο ενδιαφερον ξεφευγει λιγο η κατασταση. Στην αρχη ξεκιναει με μια απλη διαφωνία στην συνεχεια ανεβαινει η ενταση και φτανουμε στους καυγαδες. Αυτο που σου εχει συμβει στο αλλο φορουμ ηταν πολυ ασχημο. Δεν νομιζω ομως να ειχαν κακες προθεσεις στην αρχη τουλαχιστον στην πορεια επεσε η χιονοστοιβαδα. Μακαρι να εχεις ατομα διπλα σου απο ενδιαφερον αλλα μην νομιζεις υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να συμφωνουν μαζι σου επειδη αδιαφορουν για σενα. Προσφατα ειχα και γω μια εκρηξη που κακος την ειχα με την κολλητη μου για ενα προσωπικό της ζητημα επρεπε να την παραπεμψω κατευθειαν σε ψυχολογο αλλα το εκανα απο αγαπη και ενδιαφερον. Εχω ενα συνηθειο να μπαινω παντα στην θεση του αλλουνού και γιατι μπορει να σκεφτεται ετσι. Βασικα δεν ειναι συνηθειο ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι. Αυτα(πες μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι. θεος τελικα ο elis:))
Δεν διαφωνώ καθολου με αυτό που λες, τα πρώτα τους σχόλια πριν μερικούς μήνες τα είχα πάρει πολύ χαλαρά, αλλά όταν αυτό συνεχίστηκε και το ενδιαφέρον τους μετατράπηκε σε ειρωνεία και κατέληξα ο σάκος του μποξ για να εκφράζει το κάθε μέλος τη μιζέρια του, κουράστηκα.
Ειδικά η κοπέλα που γνώρισα από κοντά, ουδέποτε εκφράστηκε με πιο ήπιο τόνο, είχα γράψει ότι είχα πάει στα επείγοντα, μπήκε στο θρεντ που είχα ανοίξει και έγραψε ότι έχουμε βαρεθεί λέει να διαβάζουμε για την πίεση σου, είσαι κουραστικός, πήγαινε σε ένα ψυχιατρείο κλπ. Το οποίο επίσης μπορώ να δεχτώ ως άποψη, αλλά ειδικά στο ίντερνετ, και ειδικά σε ένα φόρουμ, έχεις την επιλογή να αγνοήσεις κάτι. Κι εμένα με κουράζουν κάποιες συζητήσεις, δεν κάθισα ποτέ να κάνω αρνητικό σχόλιο όταν υπήρχε η επιλογή να αγνοήσω κάτι.
Και στην πρώτη διένεξη πριν μερικούς μήνες με τη διαχειρίστρια, το δέχτηκα απόλυτα, και από τη μεριά μου της ζήτησα συγνώμη για την ένταση. Εκείνη ποτέ. Μόνο αφότου της έστειλα το δώρο είπε ότι λυπάται που μαλώσαμε, αλλά δεν είπε ποτέ "ξέρεις , κι εγώ παρασύρθηκε, δεν έπρεπε να σου μιλήσω έτσι" Υπάρχουν κάποια όρια. Άλλο να συμβεί σε μία συζήτηση που θα ανάψει κάπως η αντιπαράθεση, αλλο να συμβαίνει κατ εξακολούθηση.