,Κοίτα συμπερασματικά στο μέρος σου δεν μπορεις να κάνεις τίποτα προφανώς σε εφαρμογές ούτε όποτε σου μένει μια μεγάλη πολη
Printable View
,Κοίτα συμπερασματικά στο μέρος σου δεν μπορεις να κάνεις τίποτα προφανώς σε εφαρμογές ούτε όποτε σου μένει μια μεγάλη πολη
Σε πόλη μένω κανονικά
Τώρα με την καραντίνα ζω στο μέρος μου
Δηλαδή καμία ελπίδα με τις εφαρμογές? Εγώ λέω να συνεχίσω για να αποκτήσω εμπειρίες και γιατί μέχρι να βρω παρέα και να βρεθεί ευκαιρία για γνωριμία θα περάσει καιρός.
Να ξεκινησουμε απο τα βασικα, ΕΣΥ αισθανεσαι ομορφη; Η το λες επειδη στο λενε οι αλλοι; Βλεπεις τι ομορφο εχεις πανω, πες μου τι ειναι αυτο;
Σε αυτα τα apps και ενα βρακι να βαλεις για φωτο προφιλ θα σου στείλουν μηνυμα, είναι εκεί για αυτο το λόγο. Ψαχνουν, ψαχνουν, στελνουν σε δεκαδες ταυτοχρονα. Δεν φιλτραρουν να δουν τι κοιτανε. Ενα διαστημα που είχαμε ανοιξει με εναν φίλο μου πειραματικα να δουμε τι φαση παίζει, στελνανε και χωρις φωτογραφία και όταν βαλαμε μια δικη μου ήταν ακομα περισσοτερα αλλά αυτό εχει να κάνει με τον αλγόριθμο της εφαρμογης, όσες περισσότερες φωτογραφίες εχεις σε περισσοτερους θα εμφανίζεσαι γιατί περισσότεροι σε βλεπουν κτλ.
Μας γραφείς εδω ότι θεωρείς οτι σε θελουν μονο για να πηδήξουν, γιατί είσαι όμορφη ΔΕΚΤΟ. Και εχεις βαρεθει να σε θελουν μόνο για αυτο. Θα υποθεσω πως είσαι αναμεσα από 20 με 25 ηλικιακα γιατί συνηθως αυτο το περναμε σε εκείνη την ηλικία.
Μπορω να σου πω ότι δεν εχω γνωρίσει κοπελα σε εκείνη την ηλικια που να λεεί ακριβως το ίδιο. Εγω είχα σχεση τότε οποτε δεν το εζησα ετσι αλλά από τα φλερτ καταλαβαινα ότι αυτο θελανε.
Όταν λεω να ασχοληθεις με το μέσα σου, μια επικοινωνία για να κρατηθεί ζωντανή και να μην αρχισει να βαριεται ο ενας τον αλλόν στην πρωτη φαση πρεπει να εχεις κατι να πεις, να εχεις ενδιαφεροντα, γνωσεις γενικα να εισαι ενδιαφερον χαρακτηρας. Εαν μιλας μονο για το πόσο όμορφη είσαι και για τις κακες φίλες σου για το τι εχουν αλλοι ενω δε το αξιζουν δεν ειναι και ότι καλυτερο.
Και για να μην παρεξηγηθω, δεν ειπα να εισαι χαρουμενη η ευδιαθετη παντα για να κρατας το αλλον σε εγρηγορση και μαυρες μερες θα εχεις και νευρα θα εχεις και απόλα.
Ποια είναι τα ενδιαφεροντα σου; Ποια στοιχεια του χαρακτηρα σου σου αρεσουν και ποια θεωρείς δυνατα;
Με θεωρώ όμορφη εκτός από κάποιες μέρες που εμείς οι γυναίκες αμφιβάλλουμε για τα πάντα. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να σκέφτομαι αν ήμουν άντρας, θα πήγαινα μαζί μου? Κι έτσι άρχισα να αλλάζω το σώμα μου ώστε να είναι αξιοπρεπές και ελκυστικό. Και ακόμα προσπαθώ να εξαλειψω μικροατελειες.
Αλλά γενικά έχω ένα αξιοπρεπές σώμα, χωρίς κυτταριτιδες και έξτρα παχακια. Δεν το έχουν πολλές κοπέλες αυτό στις μέρες μας.
Επίσης μου αρέσουν τα χείλη μου και έχω ακούσει πολλά προστυχολογα για αυτά.
Το αδύναμο σημείο μου πιστεύω είναι τα μαλλιά μου, που ενώ άλλοι λένε τους αρέσουν δεν αρέσουν σε εμένα και μονίμως τα πιάνω. Σκέφτομαι μήπως κάνω κάποια θεραπεία για να πάρουν μια πιο ωραία φόρμα και μήπως αλλάξω χρώμα για ανανέωση.
Κάποτε μισούσα τα μαλλιά μου, τα σπυράκια μου, την πλάτη μου που είναι κάπως ανοιχτή, το ύψος μου και το ότι δεν έχω μεγάλο στήθος.
Όταν ξεκίνησα διατροφή και γυμναστική έφυγε το πρόβλημα της ακμής και της λιπαρότητας στο δέρμα και τώρα έχω που και πού κάποια σπυράκια στα χέρια και στην πλάτη (για τα οποία κάτι θα κάνω σύντομα να μειωθούν, είναι λόγω γυμναστικής μου είπαν από ιδρώτα, κι ας κάνω μπάνιο :/). Οι πλάτες μου δεν μου φαίνονται πια ανοιχτές , ούτε με το στήθος έχω πια πρόβλημα γιατί είναι τουλάχιστον στητο. Επίσης υπάρχουν κάποιες που έχουν στήθος αλλά απαίσιο σώμα, τι να το κάνεις. Και μου λένε και τα αγόρια ότι κοιτάνε περισσότερο τα οπίσθια παρά το στήθος και έτσι το ξεπέρασα, αφού τουλάχιστον έχω ωραία πίσω όψη.
Με το ύψος μου (1,78) καμιά φορά προβληματίζομαι γιατί κάποιοι άντρες δεν θέλουν η γυναίκα να είναι ψηλότερη. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάτι με πιο κοντό (έχω κάνει βασικά) αλλά δεν ξέρω μήπως όντως κομπλαρει κάτι τέτοιο :/ οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται στους αρκετά ψηλους.
Μου λένε ότι είμαι εντυπωσιακή πάντως και στη μία δουλειά που κάνω με λένε χαριτολογώντας "μοντέλο". Ακόμα και στο γυμναστήριο μου έχουν κάνει κοπλιμεντα στο άσχετο ότι έχω ωραιο και σφιχτό σώμα.
Εντάξει, τα βλέπω κι εγώ όλα αυτά όπως και τα μειονεκτήματα μου, που δεν μου είναι πια και τόσο βραχνας γιατί ξέρω ότι έχω καλό σύνολο και τώρα πια έφυγαν τα σοβαρά ελαττώματα και ασχολούμαι με πιο "λεπτομέρειες".
Όσον αφορά το χαρακτήρα , τα αρνητικά τα ανέφερα πριν. Στα θετικά θα έλεγα ότι είμαι έξυπνη (όσο κι αν μπορεί να μην φαίνεται εδώ) , με πειθαρχία και δεν επαναπαυομαι σε τίποτα ούτε όσον αφορά εμφάνιση, ούτε γενικά μόρφωση και δουλειά. Θέλω το καλύτερο για τον εαυτό μου και το διεκδικώ, με όποιο τρόπο μπορώ.
Από ενδιαφέροντα έχω τη γυμναστική και το διάβασμα, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω άτομα της ηλικίας μου να τα μοιραστώ. Οι περισσότεροι ασχολούνται με σειρές, ριάλιτι και ιντερνετικά παιχνίδια.
Αυτή είναι η αυτοκριτική μου
Αν δεν είναι ελάττωμα τότε γιατί δεν πήραν την πρωτοβουλία να με ξαναδούν ?
Όταν το λέω το παίρνουν χαλαρά σε φάση " ε σιγά τι σημασία έχει, οπότε θες θα το κάνεις" αλλά μήπως τελικά το θεωρούν μειονέκτημα?
Εσύ θα έκανες σχέση με κάποια κοπέλα που δεν έχει κάνει σχέση ούτε σεξ στα 25 της?
Με ποιες προϋποθέσεις?
Για να δεχτείς κατι τέτοιο φαντάζομαι θα έχεις κάποια στανταρντς που να πληρεί.
Πχ να είναι πολύ καλή μαζί σου? Να σε θαυμάζει?
Με τι θα το αντισταθμιζες?
Τι εννοείς με τι θα το αντισταθμιζα? Θα μου πει "δεν έχω πάει με άντρα" και θα της πω "αα για να είμαι μαζί σου πρέπει να έχεις αυτό κι αυτό"? Δεν κατάλαβα την ερώτηση..
Θα σου πω πως θέλω μια γυναίκα είτε έχει κάνει σχέση, είτε δεν έχει κάνει σχέση στην ζωή της. Γιατί άνθρωπος που λέει πως δεν έχει κριτήρια επιλογής συντρόφου, λέει ψέματα. Άλλο όμως 2 αντε 4 κριτήρια επιλογής κι άλλο λίστα ολόκληρη.
Εγώ θέλω να έχει προσωπικότητα δηλαδή να υπερασπιζεται τα θέλω της, να έχει χιούμορ, να μπορώ να συζητάω μαζί της και να σέβεται τα ζώα. Αυτά.
Ε ναι αυτά τα έχω κι εγώ
Αυτο που δεν αντέχω είναι να ξέρω πως φταίω εγώ που δεν έχω σχέση.
Κάποτε με μισούσα για την εμφάνιση μου και το έβρισκα λογικό να μην έχω σχέση, παρόλο που κοπέλες πολύ χειρότερες είχαν
Αλλά εγώ δεν ένιωθα καλά.
Τώρα αν καταλάβω πως με απορρίπτουν λόγω απειρίας πάλι θα μισήσω τον εαυτό μου.
Δεν σκέφτονται πολλοί σαν εσένα, δίνουν πολλή βάση στο σεξ. Και επειδή εγώ δεν είμαι έτοιμη για αυτό φοβάμαι πως αποκλείω ευκαιρίες και έχω μείνει στην απέξω τώρα.
Και για να γνωρίσω κάποιον σοβαρό που δεν τον νοιάζει θα πρέπει να έχω φοβερή υπομονή
Δεν έχω άλλο όμως πια. Θέλω κι εγώ σχέση
Κατάλαβα τι λες
Είχε τύχει μια φορά να έχουμε βγει για καφέ εγώ ένας φίλος μου και δύο γνωστές μου....
Ε λοιπόν η μια από τις δυο δεν ήταν καθόλου εμφανισημη αλλα είχε συμπαθητικό αέρα και φαινόταν πιο προσιτή και επικοινωνιακή......ήταν άνετη και περναγες καλά μαζί της
Η δεύτερη ήταν κάπως λίγο καλύτερη σε εμφάνιση από τη πρώτη .....όμως έβγαζε κάτι πιο δυσπροσιτο δεν είχε κάνει έλεγε και αυτή σχέση και δεν είχε ολοκληρώσει......Δεν την κατηγορώ σε τίποτα αλλα είχε (Ίσως λόγω φόβου ή άμυνας και χαμηλής αυτοπεποίθησης) ένα ύφος πιο απόμακρο κ επιθετικό......εγώ πάρολαυτα έχω καλή γνώμη γ αυτή
Εγώ δεν θα μιλήσω για την εικόνα μου στο τραπέζι γτ ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι βγάζω ....
Αφού λοιπόν φύγαμε από τη καφετέρια... μου λέει ο φίλος μου στη πλακα ότι "αν είχα να επιλέξω την πιο εμφανισημη από τις 3 σας θα διάλεγα εσένα μακράν.....αλλα η κοπέλα η επικοινωνιακή σας έβαλε κάτω και τις δύο........Και πραγματικά αν και είναι άντρας που κολλάει στην εμφάνιση και τη παρατηρεί...Στο τέλος ήταν πιο θετικός προς τη κοπέλα που ήταν πιο επικοινωνιακή στο τραπεζι και έκανε τους άλλους να περνανε καλά ( και μου έλεγε αστειευόμενος ότι την "τάδε" δεν τη φτάνετε..... σας κλέβει τη προσοχή.....
Αυτό θυμήθηκα με αυτο που περιέγραψε ο mindcrime......
Προσωπικά πιστεύω πως είτε κολλάς στην εμφάνιση είτε στο λέγειν κάποιας είναι εξίσου επιφανειακό γιατι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να τα έχει όλα....Και για να σου ξεκλειδώσει κάποιος όλες του τις πτυχές πρέπει να τον γνωρίσεις καλύτερα
Εξάλλου πόσες φορές μπορεί να έχουμε συμπεράνει ότι η πρώτη μας εντύπωση για κάποιο άτομο ήταν τελικά λανθασμένη.....;;
Άσε που νομίζω πως σίγουρα πάντα οι άντρες θαυμάζουν το ωραίο .....αλλα μην παίρνεις και όρκο οτι το θέλουν πάση θυσία δίπλα τους ....πες το φόβο ή ανασφάλεια... πες το ότι αλλά στοιχεία επισκιάζουν την εμφάνιση... ή ότι οι άντρες ελκύονται απο την εικόνα πιο εύκολα όταν θέλουν κάτι πιο σεξουαλικό
Τελικά δεν είναι κάτι που υπολογίζουν τόσο όσο νομίζουμε
Άσε που υπάρχουν και στερεότυπα οτι οι όμορφες είναι χαζές ή ότι θα είναι απιστες επδ αρέσουν....... είτε απλά τις βλέπουν πιο εύκολα ως σεξουαλικό αντικείμενο που θέλουν να βλέπουν και να κ@υλωνουν ....
Αλλο θέλω σχέση κι άλλο αυτό που κάνεις εσύ. Αν αρχίσω εγώ τώρα να μιλάω με όλο το τσατ που είσαι θα απογοητευτώ στο φουλ.. Αν το αφήσω όμως να κυλήσει ηρεμα είτε στην ζωή μου, είτε στο τσατ τότε θα έρθει από μόνο του.. Οι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή μας χωρίς να το περιμένουμε. Δεν λέω να μην το κυνηγάς αλλά όχι να είσαι και ο κεντερης.. Δούλεψε και τα αρνητικά σου γιατί κάποτε ένα αρνητικό μας στοιχείο μπορεί να καλύψει όλα τα θετικά μας.. Και για μενα το γεγονός ότι δίνεις τόση έμφαση στο περιτύλιγμα είναι αρνητικό που θα μπορούσε να επισκιάσει τα θετικά σου.
Μη ψάχνεις όσο μπορείς σε σοσιαλ μίντια....είναι απρόσωπο και ο καθένας δεν έχει την ίδια όρεξη να κάτσει να σε γνωρίσει καλύτερα και να επενδύσει..
Ίσως θες να αναπτυχθεί μια γνωριμία με έναν άντρα που θα είναι στο περιβάλλον σου.....που θα σε έχει δει ......θα ξερει την αποστολια .....θα του αρέσει αυτή η απόστολια που ξέρει.....θα έχει για σένα μια άποψη ... για το τι θες .... και θα σου ζητήσει να βγείτε έχοντας ηδη ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το να περάσει την ώρα του
Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κινείσαι σε ένα χώρο όπου θα μιλάς με τους γύρω σου...θα τους αφήνεις να σε γνωρίσουν για να τους τραβήξεις τη προσοχή
Δεν είναι τυχαίο πως όσες γυναίκες ξέρω συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου ίσως ....Δεν έχουν πολλές παρέες και δυσκολεύονται και στις σχέσεις το ίδιο....
Αν κλεινομαστε στον εαυτό μας και είμαστε συνεχώς καχύποπτες με τους άλλους φοβουμενες ότι δεν θα αρέσουμε η ότι θα μας απορρίψουν.. .πάντα η εικόνα που θα έχουν ...θα είναι η εικόνα μιας απομακρης και ανοικειας γυναίκας