Γκουγκλαρα τις τιμές μου. Μπορει να σημαινει απο κάτι απλο, ως κάτι παρα πολυ σοβαρό. Δεδομένου ότι επηρεαζει το νευρικό μου σύστημα,εικαζω ότι δεν ειναι κατι απλο.
Printable View
Ε ενταξει αυριο θα λυθουν οι υποψιες. Παντως εγω εχω καλο ενστικτο για την περιπτωση σου.
Μακαρι.
Σε ποια ενότητα πήρε παλι το θέμα ο Aeon,αφού στο αρχικό ποατ λέω για ψυχωτικο επεισοδιο.
Να ρωτησω κάτι άλλο, ο γιατρός ειναι αυτός που μου είχε πάρει 70 χωρίς αποδειξη. Τις εξετάσεις μου τις έγραψε πριν δυο μέρες,που πηγα απο το ιατρείο του και πληρωσα σαράντα. Τώρα θέλει παλι να μιλήσουμε απο κοντά, και λογικά θα μου γράψει και τις υπολοιπες εξετάσεις, πρεπει να τον ξαναπληρωσω; Αλλοι γιατροί δεν με χρεώνουν για την ερμηνεία των εξετάσεων,υποτιθεται ότι στο γράφουν εξετάσεις και μετά μπορειτε να τα πείτε και τηλεφωνικά. Με έχει ξεζουμισει ο τυπος με τις παραξενιες του.
Ήμουν από τους πρώτους που επέμεινα στην αιματολογική σου εικόνα και είχα κολλήσει να ρωτάω για τον αιματοκρίτη ώστε να απέκλεια το στίγμα όπου και αποκλείστηκε ώστε να εστιάσουμε σε άλλες παθήσεις.
Είναι εύκολο να μας ποστάρεις την ηλεκτροφόρηση να δούμε το διάγραμμα? Είναι αρκετά ψηλή η μπάντα αυτή στο διάγραμμα?
Φίλε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι Μονοκλωνική Γαμμαπάθεια Αδιευκρίνιστης Σημασίας (MGUS) και δεν αποτελεί νόσο απλά έχεις μια κάπως αυξημένη πιθανότητα συγκριτικά με τον υπόλοιπο πληθυσμό να αναπτύξεις Πολλαπλό Μυέλωμα. Το έχει ο πατέρας μου εδώ και 6 χρόνια και δεν έχει εξελιχτεί σε κάτι!
Η μόνη μαλακία όμως σε σένα είναι ο αιματοκρίτης σου που έχει επηρεαστεί και ειδικά ο RBC σου. Η MGUS είνα ασυμπτωματική όμως, πως σχετίζεται αυτό με την αιματολογική σου εικόνα και τον 35άρη αιματοκρίτη? Έχεις και αδυναμία αναφέρεις.... Κάνε την ανοσοκαθήλωση να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η Μονοκλωνική Πρωτείνη στην Ανοσοκαθήλωση. Διοτί η μικροβιολόγος μιλάει για υποψία ,όχι για βεβαιότητα. Η συμπτωματολογία σου λίγο με φοβίζει αλλά μπορεί να είναι ψυχοσωματικής προέλευσης. Μπορεί.
* Αντώνη δώσε μας τα όρια του εργαστηρίου στην τιμή των ''γ Σφαιρινών'' και πες μας πόσο είναι το δικό σου νούμερο.
Καλησπερα, πρώτη φορα τώρα σου είπε ο γιατρός να κανείς ηλεκτροφωρηση πρωτεινων; Μου κάνει εντυπωση γιατι είναι εξέταση που την γραφουν σε περίεργα συμπτώματα, μαζι με τις υπόλοιπες εξετάσεις.
Αν θυμαμε τραβιεσε μήνες με τα συμπτώματα σου.
Ποια συμπτωματα μου σε ανησυχούν;
Ποσταρω εδώ την εξέταση
https://imgur.com/a/pM5pNg3
Κοιτα,αν είναι όμως κάτι τέτοιο και το εμφανιζω στα τριάντα, δεν είναι πολυ θετικό θεωρώ. Εγώ ελπιζω να είναι καποιο αυτοανοσο. Ισως να σχετίζεται με το στομάχι μου; Δεν ξέρω.
Φιλε έγινε λάθος στο εργαστήριο τρεις φορες! Μου έστελναν συνέχεια ως απαντηση ηλεκτροφορηση αιμοσφαιρίνης που είναι άσχετο με αυτή την εξέταση. Απο τον Δεκέμβρη μου την έγραψε ο γιατρός, τρεις φορες έδωσα αίμα, μέχρι που μίλησα με τη μικροβιολογο και μου την ξαναεκαναν γιατί λέει οτι έβαζε λάθος κωδικό η βοηθός της. Τα συμπτωματα της ασθένειας μου άρχισαν τον περασμένο Σεπτεμβρη. Ελπιζω να το έχουμε πιασει νωρίς. Δεδομένου ότι βελτιωνομουν με την κορτιζονη ,μπορει να σημαινει πολλα,δεν ξέρω.
Φίλε είναι πολύ μικρό το Spike που κάνει στην περιοχή των γ σφαιρινών και επίσης οι γ' σφαιρίνες σου είναι και μέσα στα όρια. Και προς τα κάτω κιόλας.
Δηλαδή αποκλίνει ελαφρώς από ένα φυσιολογικό πρωτεινόγραμμα. Από την στιγμή που η μπάντα η ύποπτη, είναι στην περιοχή των γ σφαιρινών,θα έπρεπε να είχες αυξημένες γ σφαιρίνες. Αλλά είναι μικρή αυτή η ύποπτη μπάντα σε ποσότητα.
Η Αλβουμίνη σου όμως είναι χαμηλή ,οριακή. Τρανσαμινάσες και ΤΚΕ έχουμε πρόσφατες? Θέλεις γιατρό με αρχίδια τώρα που έχει δει 1000αδες πρωτεινογράμματα , ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ!!
Δεν μπορεί στα 31 ρε φίλε να έχεις Πολλαπλό Μυέλωμα. Έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας.
Δεν νιώθω ακριβώς αδυναμία, νιώθω κάτι σαν αστάθεια,είναι δύσκολο να το περιγράψω. Τις ημέρες που το νιώθω περισσότερο,οι παλμοί μου δεν είναι τόσο αυξημένοι όταν σηκώνομαι. Νιώθω επίσης σαν να μην μπορώ να πάρω βαθιά ανάσα,σαν να υπάρχει ένα εμπόδιο στο στήθος μου. Αυτό ίσως είναι λόγω παλινδρόμησης. Φοβάμαι ότι θα πεθάνω άμεσα. Υποτροπιάζουν απότομα αυτές οι νοσοι;
Οχι.
,,,,
Εχω μπλέξει με τον μαλακ@. Πηγαμε με τον πατερα μου και άρχισε να μιλάει επι ένα μισαωρο για το πώς έγινε λάθος η εξέταση αρχικα απο το εργαστήριο, μετα έλεγε ότι κακώς πάω σε άλλους γιατρούς, πχ στον καρδιολογο, και του λέω ωραία, άρα μου λέτε ότι κακώς πηγα και κακώς μου έγραψε b blocker? Και λέει όχι, τα b blocker να τα παρεις αλλά κακώς πηγες. Παρανοια.
Είχε γενικά πολυ υφακι και απλως μου έδωσε νέες εξετάσεις και είπε ότι μπορει να είναι κάτι σοβαρό. Του ζητησα να εξηγήσει και δεν μου είπε τιποτα. Και εννοείται με ξαναχρεωσε ένα τριανταρι χωρίς αποδειξη και ήδη μου λέει ότι θα τα ξαναπουμε για ο,τι θέλω απο κοντά για να με χρεωσει και παλι. Πηγα εκει για να μιλήσουμε για το τι μπορει να συμβαίνει και ηταν επιτηδες αόριστος. Στον πατερα μου είπε "οφείλουμε να κάνουμε έναν έλεγχο,μπορει να μην είναι σοβαρό αλλά υπαρχουν καποιες μικρές ενδείξεις και πρεπει να γίνει" και σε μένα στο τηλέφωνο άρχισε παλι τα δραματικά "πρεπει να γινει άμεσα ο έλεγχος,είναι απαραιτητος" Με αγχωνει να δεν κάνει τον κοπο να εξηγήσει.
Μέσα στις εξετάσεις είναι και καποιες τιμές για πολλαπλο μυελωμα για όγκους, σεροτονίνη ,ουρά 24 ωρου κ.ά.
Σκέφτομαι ότι έχω συμπτωματα του πολλαπλου μυελωματος , με πιανει πονος στα πλευρα,ειδικά στο αριστερό εδώ και μήνες, αλλά θεωρουσα ότι ειναι το έντερο. Και έχω μουδιασματα στη γλώσσα στιγμιαία και πόνο στο σαγόνι καποιες φορες.
Δεν εχετε πολλες επιλογες σε γιατρους απο οτι καταλαβαινω. Καλα αποτελεσματα,θα ξεκινησεις τα μπλοκερ ταυτοχτονα;