Originally Posted by
Roto el
Γειά σας και πάλι
Όπως λέει κι ο τίτλος δεν νιώθω χαρούμενη στην σχέση μου.
Πριν λίγο καιρό επανασυνδεθηκα με το αγόρι μου όπου συνολικά είμαστε μαζί 1 χρόνο περίπου
Την σχέση την λες άρρωστη 1 χρόνο τώρα την μια είμαστε καλά και τις υπόλοιπες μέρες τσακωνομαστε
Δεν νιώθω εμπιστοσύνη και θα μου πεις γιατί δεν φεύγεις, φεύγω αλλά επιμένει και με ρίχνει όμως δεν είμαι ο ευατος μου δεν ξέρω αν πραγματικά έχω το θέμα εγώ ή ο άλλος με κοροϊδεύει ψιλό γαζί.
Πριν τα βρούμε μιλήσαμε κ η τελευταία μου κουβέντα ήταν έχεις να μου πεις κάτι πριν να είμαστε ξανά μαζί? Κάτι που πρέπει να ξέρω? Εκείνος απάντησε όχι
Επειτα από ένα διάστημα ανακάλυψα πως του στέλνει η πρώην του κάτι που δεν είπε γιατί δεν το θεώρησε σημαντικό
Μετά μου είπε πως πήγε κάποια με το αμάξι του στο φαρμακείο γιατί είχε κοπεί (αυτή η κάποια τον γουστάρει) όπου και αυτο δεν μου το είπε γιατί δεν το θεώρησε σημαντικό.
Μόνο εμένα μου φαίνεται πως έπρεπε να μην τα ξέχασει? Μόνο εμένα μου φαίνεται πως ήταν σημαντικα?
Θυμόταν να μου πει τι έκανε όλον τον καιρό που ήμασταν χωριά αλλά δεν θυμόταν να μου πει αυτά τα 2 γεγονότα?
Επίσης μια μέρα του είπα να μου δώσει το κινητό του, μου το έδωσε κι άρχισε γκρίνια τύπου το ότι πέφτω στα μάτια του κι τέτοια κ έτσι δεν το έψαξα νιώθω πως είμαι πιόνι πως βρίσκει πάντα μια δικαιολογία, τσακωνομαστε αλλά μετά επιμένει κ ξανά γυρνάω.
Νιώθω μπερδεμένη