Εσυ ποσο εισαι σπαλιαρα?
Printable View
Ωραία εγώ 40 οπότε άσε να ξέρω κάτι περισσότερο απο εσενα....
Τα ροζ συννεφάκια τα έχω ζήσει και τα έχω ξεπεράσει όταν εσύ ακόμα έπινε το γαλατακι σου.
Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να μιλάς για γυναίκες έχεις ακόμα πολλά χρόνια μπροστά σου και ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις δει τίποτα ακόμα....
Γι αυτόν λοιπόν άσε τους μεγαλύτερους άντρες που ξέρουν πέντε πραγματα παραπανω να βοηθήσουν τον θεματοθετη μας ουσιαστικά!
Ειστε ολοι οτι να ναι,εγω απλα εδωσα βαση στο ποσο μετραει η εμφανιση στις μερες μας.Και εκανα μια διευκρινιση σημαντικη,οτι καποιος πρεπει να βρισκεται σε πολυ χαμηλο επιπεδο πνευματικα για να φταιει ο χαρακτηρας του που δεν εχει σχεση.Συνηθως η εμφανιση ειναι το εμποδιο.
Όποτε Κάνε στην άκρη πιτσιρίκι και άσε τους πραγματικούς και λογικούς άντρες εδώ μέσα να βοηθήσουν τον Πάνο ...
Γιατί αν κατάλαβες καλά όλοι εδώ μέσα μπορεί να κουβαλάνε την τρέλλα τους αλλά έχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία απο εσενα που ήρθες εδώ να το παίξεις κάποιος...
Ο καθενας στο target group του ασχολεισου με τους παπουδες της ηλικιας σου,και μην εχεις την ψευδαισθηση οτι καποιος μεγαλυτερος ξερει να χειριστει καλυτερα μια ερωτικη κατασταση απο εναν νεαροτερο.
Ναι ειδαμε ποσο τον βοηθησαν,αν και ο συγκεκριμενος δε βοηθιεται ουτε με ολη την ψυχιατρικη αθηνων πανω απο το κεφαλι του,του ειπα οτι κατα πασα πιθανοτητα να μην ειναι ο τζορτζ κλουνει και κανει λες και τον σκοτωσα.Μαλλον η αυτογνωσια ειναι το αδυνατο του σημειο
Ακομα και οι λεξεις πραγματικοι και λογικοι αντρες δειχνει πως ζεις στον προηγουμενο αιωνα,αντε γρηγορα στα Κ.Α.Π.Η.Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια που ερχονται να σου πουνε τα καλαντα τα δινεις πορτοκαλια και καραμελιτσες,πρωτη φορα βλεπω τοσο γεροντιστικη συμπεριφορα απο 40χρονη
Δεν με νοιάζει η ερωτική σου ζωή, με νοιάζει ότι ήρθες εδώ να υποτιμήσεις όλα τα μέλη του φόρουμ αποκαλώντας τα "κελεπουρια", μίλησες για τις ελληνιδες (άρα έχεις εμπειρίες και ξέρεις), ειρωνευτηκες ένα μέλος που απλά έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και το παίζεις έξυπνος σε όσους σχολιάζουν..
Όσο για το τελευταίο σχόλιο, πίσω από μια οθόνη μπορείς να κάνεις τον μάγκα, στο επιτρέπω.. Στο επόμενο σου σχόλιο, βάλε την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και άρχισε να μιλάς με σεβασμό για όλους εμάς που ανήκουμε σε αυτό το φόρουμ και αν δεν μπορείς, απλά κάνε ησυχία.
Για πες και άλλα μπορεις.....
δεν μπορώ όμως να πέσω τόσο χαμηλά για να σε συναγωνιστω...
Και βλέπεις επιβεβαιώνονται ...Τώρα ακόμα βλέπεις πρώτη φορά τετοια συμπεριφορά από σαρανταχρονη..
Να παρακαλάς να μάθεις και την άλλη συμπεριφορά που έχουν οι σαρσνταχρονες όμως και μετά έλα να συζητήσουμε ...
Να δούμε μετά τι εστί γριά...