Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by ΝΕΦΕΛΗ
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....
αγαπητη ΝΕΦΕΛΗ
παρολο που κατα τη γνωμη μου, το κακο οχι μονο δεν εγινε καλο, αλλα εγινε τρισχειροτερο, ο λογος που δεν σου απαντησα ειναι, οτι παρολο που αυτο που εκανες,κανεις και θα συνεχισεις να κανεις ειναι για μενα λαθος απο την αρχη μεχρι το τελος, εσυ χθες ενοιωθες χαρουμενη...
και δεν ηθελα να μετριασω την χαρα αυτη ασχετως της κακης προελευσης της..
αλλα αφου σε νιαζει τοσο η γνωμη και η αντιδραση μας, να σου πω λιγα χωριςμεγαλη αναπτυξη..
τωρα μαςλες για το κακο που εγινε καλο, στο χθεσινο ποστ μας εδινες και συμβουλες(!!) για το πως να ακολουθουμε την καρδια μας..
τι λεει η καρδια σου λοιπον αγαπητη μου Νεφελη?να ζειτε μεσα στο ψεμα κοροιδευοντας δυο οικογενειες που εχετε πισω σας και συζυγους που κοιμουνται στην κοσμαρα τους? και καλα, ο δικος σου απ οτι καταλαβαμε εχει πολλα προβληματα και ευθυνες για την κατασταση της σχεσης σας...εσυ εχεις μια και βασικη. το οτι δεν φευγεις...
για τον φιλο σου ομως ο οποιος κοροιδευει κατα συστημα την γυναικα του και που ηδη ΕΝΩ μιλουσε με σενα ΕΙΧΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, και πιθανοτατα κι αλλες πριν κι απο εσας,τι να πουμε δηλαδη? ενας ακομα βολεψακιας που κοιταει μονο το κεφαλι του κι εχει χαντακωσει την \"νομιμη\" σχεση του?
συγχαρητηρια λοιπον, αν ολα αυτα τα θεωρεις κατορθωμα και following your heart..
για μενα το να ακολουθεις την καρδια σου σημαινει να εχεις ειλικρινεις σχεσεις με τους ανθρωπους, να τιμας τις υποσχεσεις σου και να στεκεσαι γενναια μπροστα απο τις επιλογες σου να αντιμετωπισεις το κοστος..
οχι να ριχνεις μερικα ξενοπηδηματα για να χρυσωσεις το χαπι της βαλτωμενης σου ζωης.
και κατι ακομα...μας μιλησες για 4 ομορφες μερες...κανεις δεν ειπε οτι ο τυπος που ηδη κερατωνε την γυναικα του,δεν ηταν διατεθιμενος να το κανει και μαζι σου...ασχετως που ειχε εξαφανιστει...το θεμα ειναι το \"και μετα, τι?????\"θεωρεις οτι ειναι διατεθιμενος ν αφησει την γυναικα του για να ζησει μαζι σου? απο την αρχη ειπες οτι οι οικογενειουλες επιλεξατε να μεινουν στο απυροβλητο...ποιο ειναι το θεμα μαςδλδ?
ποιος αντρας που κερατωνει κατα συστημα την γυναικα του, δεν θελει αλλη μια εμπειρια με μια γυναικα που δεν εχει απαιτησεις?....να σου πω εγω? κανενας....