Σε έχασα... Πάμε πάλι..
Printable View
απλα μου χε πει αυτά που ειχα γράψει και νομιζε οτι ειχε κανει κατι αλλα τελικά όταν μου εξήγησε τι παίχτηκε δεν ήταν σεξουαλικη πράξη δλδ.. Ε αυτό δεν ειχε ιδέα οτι δεν έκανε τίποτα τα είχε αλλιώς δλδ στο μυαλό της.. Οσο για το αλλο όταν είμαστε κοντα και βγαίνουμε τα ξεχνάω ολα
Καλησπερα φίλε να συνεχίσουμε εδω?
λοιπόν σεξ δεν εχει κανει τοσο απλό και αυτό φανηκε μου είπε θα το καταλάβεις κι ετσι έγινε επίσης το φιλί ηταν άκυρο δλδ πρωτάρα στο στόμα αλλα εκεινη στο φιλί λέει οτι εχει δώσει αολα εμένα δε. Μου φάνηκε οτι εχει δώσει γενικά αυτό είναι όλο και νμζ ότι ντρέπεται σε αυτό
οχι, ηταν εκεινη μπροστα! γιατι να πει ψεματα αφου εσυ ηθελες παρθενα;; το μονο ευκολο να σε παραμυθιασει οτι δεν υπηρξε κανενας αλλος. αλλα εκεινη σου ειπε αληθεια, οτι υπηρξε κι αλλος αλλα τα σπασανε τελικα, εκαναν σεξ αλλα οχι ολοκληρωμενο. κι αυτο πουε καναν σεξ ειναι. το σεξ δεν ειναι μονο αν υπαρξει διεισδυση πληρης. και οι προσπαθειες μετρανε..
υπεροχα μπορω να πω απλα ηθελα να γραψω τι σκεφτομουν ..και τελικα πολλη αναλυση για το τιποτα