Originally Posted by
vickie_victoria
Εν τω μεταξύ είμαι απ τις κοπελες που ψάχνω συνέχεια επιβεβαιώση απ τους αντρες. Προσπαθώ να τους προσέλκυσω και τέτοια. Και γενικά να καλύψω τις ανασφάλειες μου, οπότε δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση μόνο από ανασφάλεια, καλύτερα να μείνω μόνη να βρω τον εαυτό μου, ξέρω ότι μέχρι να νιώσω καλά θα παίζω με διάφορους θα φλερτάρω θα μιλάω κτλ. Ευτυχώς δεν μ αφήνουν μόνη οι fan μου αχαχα πλάκα κάνω ας ψωνίστω μια φορά κι εγώ,,, τόσα χρόνια ψωναρα ήμουν τα τελευταία έχω πέσει στα πατώματα. Είναι τέλειο να σε ανεβάζουν οι άντρες να σς αποθεωνουν κ εγώ τα είχα μ έναν που κοιτούσε άλλες πιο αδύνατες κτλ και δεν μου έλεγε μια καλή κουβέντα ένιωθα μειονεκτικά μπροστά στις άλλες. Του έστελνα μια φώτο σεξυ πχ κ δεν έλεγε τίποτα. Προσπάθησα πολύ να κρατήσω το ενδιαφέρον στη σχέση αλλά αυτός τίποτα. Θέλω έναν άντρα να λιώνει για μένα κακό ειναι; αυτός ήταν αδιάφορος αποθεώνε τις άλλες. Μ έκανε να μην αγαπώ το σώμα μου. Τώρα είμαι στην παραλία έχω χάσει κιλά που ήθελα είμαι ελεύθερη κ νιώθω ότι το ερωτικό παιχνίδι ξανά αρχίζει για μένα.