Ελκυστική γυναικα είναι η γυναίκα με μαγιό;
Printable View
Ολόσωμη φωτό μου ζήτησε ο ίδιος μέσα στην καραντίνα που μιλάγαμε σε κάποια φάση.
Λέγαμε ότι όλοι παχυναν και με ρώτησε αν έχω παχύνει κι εγώ και του λέω όχι
Και μου ζήτησε φωτό να με δει , αλλά επειδή είχα τα νευρα μου με τους άλλους που ζητούσαν φωτό του είπα θα με δεις από κοντά και θα μου πεις
Και είπα με ποιον τρόπο θα τη στείλω
Τάχα αυθόρμητα
Τώρα δεν υπάρχει καραντίνα.. Βγες σαν άνθρωπος μαζί του και τέλος. Άστο κινητό. Πρόσωπο με πρόσωπο. Είσαι φουλ ανασφαλής και δεν κάνεις τίποτα να το φτιάξεις. Περιμένεις να σε αποδεχτεί ο άλλος επειδή θεωρείς ότι έχεις το τέλειο σώμα. Δεν πάει έτσι. Για πόσο νομίζεις ότι ένας άνθρωπος ασχολείται απλά με την εμφάνιση του άλλου; ή δεν θα μιλάτε όταν θα βγαίνετε και θα κοιτάει μόνο την εμφάνιση σου;
Βγήκαμε ήδη μια φορά και του εξήγησα τις ανασφάλειες μου και ότι δεν με βλέπει κανείς σοβαρά και μου είπε ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι αλλά αυτοί είναι μαλακες και βλέπει από φίλους του ότι κάνουν τα ιδια.
Μου είπε ότι μάλλον βγάζω κάτι σεξουαλικό και με βλέπουν έτσι και ότι κάτι έχει το φιλί μου.
Και είπε ότι έτσι κάνουν όλοι πια και πηδάνε ενώ οι σοβαροί όπως αυτός μένουν με το πουλί στο χέρι.
Αλλά δεν με θεώρησε προβληματική ή μη σοβαρή
Τι περίμενες να σου πει; Έχεις πρόβλημα εσύ? Ή ότι ψάχνεις για σχέση σε λάθος μέρη; (τσατ ρουμ).
Λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα να έκανες μόνο σεξ μαζί του.. Είσαι σίγουρη γιαυτό; Αν κάνατε σεξ και μετά εξαφανιζόταν θα ήσουν εντάξει; Γιατί εγώ πιστεύω πως νομίζεις ότι τον άντρα τον κρατάει μια γυναίκα με το σεξ; Πιστεύεις πως θα κάνεις σχέση μαζί του επειδή θα κάνετε σεξ. Κάπου πρέπει να ρίξεις ευθύνες που ακόμη δεν έχεις κάνει σχέση ε; Ε ας πούμε ότι φταίει το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει σεξ..
γι αυτο βαζω το "γυμνο" σε εισαγωγικα. δεν ειπα οτι βγηκες ξεβρακωτη, αλλα οτι επιδιωκεις να δειχνεις το σωμα σου ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!, δεν ειναι οτι στελνεις για νυφη στην αστραλια..., αντι να δειξεις οτι εχεις και περιεχομενο.
το σωμα σου το ξερει. εχεις φωτο με μαγιω, σε εχει συανντησει πολλες φορεα απο κοντα που ειναι το πιο σημαντικο (γιατι απο φωτος στο ιντερνετ, ασε καλυτερα, ας μην το συζητησουμε).
αυτο που κανεις στον εαυτο σου, προσπαθεις να το κανεις και σε αυτον. του λες οτι ειναι ομορφος, και πιο ομορφος απο τους αλλους.
αν δεν ειναι τενεκες ξεγανωτος (οπως στο λεω ακριβως) δεν εχει κανεναν καημο αν ειναι πιο ομορφος απο τους αλλους..
η αυτοπεποιθηση που του λειπει μαλλον ειναι στον τομεα των εμπειριων, ειτε εχει κανει σεξ, ειτε δεν εχει κανει (που ειναι πολυ πιθανο οπως τον περιγραφεις).
τι μπορει να εννοω να τον πλησιασεις ψυχικα;;;;; για σκεψου.... μορφωμενη κοπελα εισαι. δεν ξερεις δηλαδη τι ειναι η ψυχικη επαφη;;
ε, αυτο εννοω!
συμφωνω στο οτι δεν πρεπει να γινετε φιλεναδες να ξερει οτι τον βλεπεις ερωτικα, αλλα με το να του στελνεις κρεας, αυτος νομιζει οτι ψαχνεις ξεπετα, οχι ερωτικη σχεση...
κι οσο στελνεις μαγιω, τοσο θα κλεινεται γιατι στο ειπε οτι ειναι ΠΟΛΥ συνεσταλμενος!
δεν τον χαλαρωνεις με τα μαγιω, τον κομπλαρεις χειροτερα.
αυτο που θα τον χαλαρωσει αν ειναι απειρος κι αυτος, ειναι το να εξοικειωθειτε. το να βγειτε μονοι αρκετες φορες, να μιλατε, να εχετε καποιες κοινες εμπειριες, κι ανε χεις καημο να δειξεις το σωμα σου, πατε μαζι για κανενα μπανιο.
ειπα εγω οτι ειναι κακο να μην θες σεξ αμεσα;;;;;
εγω ειπα οτι φερεσαι σαν να θες σεξ αμεσα, δειχνοντας κρεας, ενω δεν θες!!!!
αυτο το μηνυμα δινεις, μιλωντας για γκομενους, δειχνοντας κρεας. οτι θελεις να πεσεις στο κρεβατι.
δεν ειπα οτι δεν εχεις θηλυκοτητα, ειπα οτι δεν εισαι σεξουαλα. ειναι διαφορετικα πραγματα. θηλυκη μπορει να εισαι, σεξουαλα δεν εισαι. δεν σε απασχολει το σεξ, δεν το ψαχνεις ουτε οταν εισαι μονη σου. αυτο που σε απασχολει ειναι να βρεις μια σχεση.
επομενως γιατι φερεσαι ετσι, και μαλιστα σε καποιον που σου λεει οτι θελει μια κοπελα διπλα του κι οχι ξεπετες;
Με βασανιζει πολυ το οτι δεν εχω κανει σεξ ως αιτια που δεν εχω ακομα σχεση
βλεπω που λενε ολοι οτι δινουν μεγαλη βαση στο σεξ και εγω που δεν εχω εμπειριες λογικα δεν θα κανω καλο σεξ στην αρχη και ετσι θα με παρατησουν
ο συγκεκριμενος ξερω οτι δεν θα πηδηξει και θα φυγει, δεν ειναι τετοιος ανθρωπος