αγάμητος θύτης. πεινασμένος. κι από την ζήλια ποτισμένος να γράφει στο ισαικόλοτζι. Ομιτζί, όσο πάει η ζωή μου φαίνεται παραμυθένια σε σύγκριση.
Printable View
αγάμητος θύτης. πεινασμένος. κι από την ζήλια ποτισμένος να γράφει στο ισαικόλοτζι. Ομιτζί, όσο πάει η ζωή μου φαίνεται παραμυθένια σε σύγκριση.
Χαλαρωστε δεν το εβαλα το θεμα για να μαλωνουμε ασ κανει καθενασ οτι θελει απλα προσπαθω να καταλαβω πωσ σκεφτονται οι ελληνιδεσ γτ πρεπει να εχω κορη χωρισ να ειμαι σιγουροσ απλα αν εχω πρεπει να ξερω
Τι είναι οι ελληνίδες, για να σκέφτονται όλες το ίδιο εν τω μεταξύ; Τι ερώτημα είναι αυτό. Εξέτασε τα δικά σου πιστεύω. Αν έχεις όντως κόρη και έχεις αυτές τις απόψεις...να μην ακούει οτιδήποτε τις λες, γιατί της βάζεις ήδη εμπόδια στο δρόμο της (θα πρέπει να αρχίσει τη μάχη από το σπίτι νωρίς). Πόσων χρόνων είναι η κόρη;
Ισχύει εν μέρει και στη φύση . Γιατί εμείς 9 μήνες δεν μπορούμε να μεταβιβάσουμε αλλού τα γονίδια μας, μας κοστίζει ενεργειακά να κυοφορούμε το μωρό του κάθε ''άχρηστου'' για να πηγαίνουμε με τον πρώτο τυχόντα. Στη φύση δεν υπάρχει όμως σωστό η λάθος. Εσύ σκέφτεσαι με ηθικούς κανόνες και συμπονείς τους καημένους τους άντρες, αλλά δεν πάει έτσι .
Ποσος μισογυνισμος χωράει σε ενα θέμα
Ενταξει παιδια καταλαβα
Δεν είναι στερεότυπο είναι η πικρή αλήθεια.Ποια είναι πιο δύσκολα;Αν δεν παντρευτείτε σας προσέχει αιώνιος η μάνα σας.Αν παντρευτείτε τα περιμένετε από δεύτερη δούλα,την γυναίκα σας.Το γλεντάμε δεν το γλεντάμε ρωμαϊκά…δεν σας δίνει το δικαίωμα να το επικρίνεται.Τάζετε λαγούς και Πετραχειλια σε μια γυναίκα..μόνο και μόνο για να την βγάλετε τζάμπα.Γιατί ο οίκος ανοχής και τα υπόλοιπα,κοστίζουν!