Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Οποιος θέλει να είναι μόνος, είναι μόνος.
Πράγματι... αυτό άλλωστε είναι και ιδιαίτερα εύκολο στην υλοποίηση του...
αν πάλι δεν θέλει και έχει απογοητευτεί από τις προσπάθειες να προσεγγίσει φίλους και σύντροφο, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.
Αντιθέτως η αυτοκριτική δεν είναι καθόλου εύκολη. Δεν χρειάζεται καμία ψυχική δύναμη άλλωστε για κατηγορούμε τους άλλους....
΄Ποια απ\' τα σημεία του χαρακτήρα του ενδεχομένως να διώχνουν τους άλλους;
Αυτά τα στοιχεία δεν είναι πάντοτε αρνητικά. Μερικές φορές κάνουμε κακό στον άλλο επειδή αισθανόμαστε φθόνο και ζήλεια απέναντι του (ακόμα και όταν έχουμε να κάνουμε με πιο αθώες ψυχές..)...νομίζω πως ο κάθε ενήλικας έχει ταυτιστεί έστω και μια φορά με την συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Δεν υπάρχουν θύματα, παρά μόνο τα θύματα που δημιουργούμε εμείς με τη συμπεριφορά μας....
Εμείς και άλλοι...us and them που τραγουδάνε και οι Pink Floyd
Στο θέμα της τρέλλας, τώρα.
Δεν υπάρχουν τρελλοί, αλλά άρρωστοι άνθρωποι που προσπαθούν να γιατρευτούν.
Δυστυχώς δεν προσπαθούν ή δεν μπορούν να γιατρευτούν όλοι. Οι φτωχοί δεν μπορούν και οι πλούσιοι δεν θέλουν...
Όσον αφορά τη ρήση, πιστεύω πως βγαίνει απ\' την αθωώτητα ενός παιδιού και τη μη συνείδηση των λεγομένων ενός διαταραγμένου ανθρώπου.
Τα λόγια σου μου δημιουργούν ταραχή...μπρρρ!! (χαριτολογόντας..;)
Στο θέμα των θρεντς.
Εγώ συνήθως συμμετέχω σε θέματα που μου κινούν το ενδιαφέρον, ή με ιντριγκάρουν, ή καμιά φορά με νευριάζουν...
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως΄τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα, αφού όπως έχεις διαπιστώσει, υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν και άλλωστε δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η ποιότητα!
Δεν μίλησα για ποσότητα και ποιότητα παρα μόνο για επικοινωνία...
Φιλικά