χμ...ούτε απο επιστημονικό ενδιαφέρον δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τέτοιου είδους ανθρώπους...
Printable View
χμ...ούτε απο επιστημονικό ενδιαφέρον δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τέτοιου είδους ανθρώπους...
Αρση μου
κούφια λόγια.
Κι εμένα θα με τάραζε σε καταλαβαίνω αλλά μην δίνεις περισσότερη σημασία απο την πρέπουσα.
Αγνόησέ την απειλή. Είναι απλά η ανώριμη εκδήλωση ενός θυμού.
Πήγαινε να δεις έναν ειδικό, πως είπαμε το νικ σου, πολύ ψύχραιμα και σωστά σου απάντησε η άρσι.
Πραγματικά όμως...Quote:
Originally posted by sabb
Μπα, αυτοί οι τύποι είναι τόσο θρασύδειλοι, που μόνο εξ αποστάσεως και πίσω από την κάλυψη της ανωνυμίας μπορούν να απειλήσουν...Θα πρέπει κάποτε να ασχοληθούμε με το ψυχογράφημα τους.... Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον η περίπτωση τους , κάτι σαν hannibal lecter ας πούμε... :P
κάπου, είναι και να τους λυπάσαι τέτοιους ανθρώπους...
Ενας κανονας που βγαινει παντως ειναι οτι για να γινεις συμπαθης πρεπει να παλεψεις,για να γινεις αντιπαθης το πετυχαινεις αμεσως.
Οπως λεμε η δημιουργια ειναι πιο δυσκολη απο την καταστροφη.
αυτός ο π...στης ο Μέρφι φταίει γιά όλα....!!:P
Αν ειναι κατι να παει στραβα θα παει lol.
A ρε μερφι με το μαρμελαδοψωμο...
Αρσι....όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ, είτε από ανάγκη είτε επειδή είχα πολύ ελεύθερο χρόνο είχα ασχοληθεί πολύ ενεργά με θέματα και μέλη.
Έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα και έχω ανταλλάξει ουκ ολίγα υ2υ με \"κοσμητικά\" επίθετα, και αλλα τόσα άπειλητικά.
Δεν έχει νόημα να χαλιέσαι, είναι τόσα πολλά τα μέλη που μπορεί να σου δημιουργήσουν διαφορετικά συναισθήματα ο καθένας που θα χαθείς.
Επειδή θυμάμαι το θεμα του τύπου, πραγματικά είναι για γέλια και όχι για να ταραχτείς...
Όσο για το θέμα ποιον αντιπαθούμε και ποιον συμπαθούμε εδω μέσα, τουλάχιστον για μένα αλλάζει τόσο συχνά, καθώς είναι διαδικτυακή πραγματικότητα και όχι η πραγματική μας ζωή.
Πχ, έχω ερθει σε κόντρα άπειρες φορές με μέλη σε ένα θέμα και στο άλλο συμφωνω μαζί τους γιατί βρίσκω πως οι θέσεις μας είναι πολύ κοντά....
μαρμελαδόψωμο?!!! Lol...πετυχημένο!
Επεξηγηση για οσους δεν ξερουν....εαν πεσει το μαρμελαδοψωμο κατω θα πεσει απο την μερια που εχει την μαρμελαδα γιατι οπως ειναι γνωστο...αν ειναι να παει κατι στραβα θα παει:p
εδω ειναι που αντιπαθιομαστε?
:cool:
Μου τη δινει το :cool: :D
ναι....και όταν παίρνεις λάθος νούμερο ποτέ δεν είναι κατειλημμένη η γραμμή!!
εδώ είναι κρίνε!!!:P:P:P
Quote:
Originally posted by Δοδις
Αέρααααααααααα.....!!!!!!
έλεος δηλαδή...τι άλλο θα δουν τα όμορφα, μεγάλα και αμυγδαλωτά μου μάτια (:P:P)........
νομίζω πως πραγματικά η αδιαφορία είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.....
μου αρεσε αυτο με τα ματια.αυτος ειναι π εβρισα το πρωι ε?με το χαρακιρι π εεγε αρσι.δεν ξερει ο μακακας οτι υπαρχει κ η διωξη ηλεκτρονικου εγληματος?
οσο για τον κρινο γραψτε αθος δεν τον συμπαθω καθολου!!:P
αυτο που δεν ξερει κανεις μαλλον, ειναι οτι αν παραμενε το μυνημα και επαιρνε αλλες διαστασεις θα γραφουν ολοι σε αλλο φορουμ....
ΥΓ... και ο νικος απο το γραφειο του εισαγγελεα.