Τώρα το είδα...προφανώς και οχι
Printable View
Άλλο δίνω ευκαιρίες κι άλλο είμαι απελπισμένη.. Όλα αυτά τα έκανες αν θυμασαι για να τους ανάψεις επειδή είχες την εντύπωση πως μόνο έτσι θα καταλάβεις αν αρέσεις σε ένα άντρα.. Μετά νευριαζες που αυτοί ήθελαν σεξ ενώ εσύ το προκαλουσες. Εμείς τα παλιά σου θέματα τα έχουμε διαβάσει, εσύ δεν έχεις διαβάσει καμία απάντηση μας.. Σε όλα τα θέματα σου, σου λέμε το ίδιο πράγμα. Χρειάζεσαι δουλειά, για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Έχεις όλη μέρα στο μυαλό σου μόνο ένα σκοπό.. Να κάνεις σχέση. Έχεις την λανθασμένη εντύπωση πως όταν κάνεις σχέση θα είσαι ευτυχισμένη και θα λυθούν όλα σου τα θέματα. Θα αρχίσεις να βλέπεις τους ανθρώπους διαφορετικά, θα σταματήσεις να βλέπεις το περιτύλιγμα και θα δίνεις περισσότερη σημασία στον χαρακτήρα, δεν θα μιλάς άσχημα για τους ανθρώπους που δεν έχουν την ιδανική εικόνα (που έχεις εσύ στο μυαλό σου) κι άλλα που δεν μπήκες στην διαδικασία να λύσεις. Για να μπορέσεις να αποδεχτείς τους ανθρώπους γύρω σου θα πρέπει πρώτα να αποδεχτείς τον εαυτό σου.. Και κυρίως να τον αγαπήσεις..
Το γεγονός ότι μέσα από το να προσβάλεις ένα σνθρωπο σου αλλάζει την ψυχολογία προς το καλύτερο αυτό τα λέει όλα...
Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχεις πατήσει το πόδι σου σε ψυχολόγο καλή μου .
Και αν πάλι πηγαίνεις κοίτα να τον αλλάξεις ...
Πραγματικά είναι τόσο λυπηρό όλο αυτό για εσένα ....πως περιμένεις να γίνεις αποδεκτή από ένα άντρα όταν κουβαλάς τόσα αρνητικά μέσα σου.
Πραγματικά συγνώμη αν σε πικραινω με όλα αυτά ,αλλά είναι η ωμή αλήθεια.
Το να σε χαϊδεύουν κάποιοι μπορεί να σου κάνει ακόμα μεγαλύτερο κακό ...
Πραγματικά σου εύχομαι να βρεις πρώτα την ισορροπία μέσα σου και εκτός από το να αγαπάς τον υπέροχο κατά σε ευατο σου και τους συνανθρώπους σου....
Καλή συνέχεια ....
Βαρεθηκε η κοπελα ν ακουει τις βλακειες που λενε καποιοι αντρες κ νομιζουν οτι μ αυτο τον τροπο θα την ριξουν την αλλη αμα το παιζουν ειδικοι.
Μη μιλας με κανεναν απο αυτους θ απογοητευτεις ακομα περισσοτερο.Στην καθημερινοτητα δεν ανοιγονται τοσο κ γλιτωνουν τ αυτια σου αλλα μεσω ιντερνετ γινονται θαραλεοι.Ν αυξησεις τον κοινωνικο σου κυκλο για ν αυξηθουν κ οι πιθανοτητες να γνωρισεις καποιον να σ αρεσει
Καλημερα!
Να συμφωνήσω οτι βαρέθηκε ,κουράστηκε όπως θες πες το ...
Τι την εμποδίζει όμως να φύγει και να μην ασχοληθεί?Επιλογή της δεν είναι όλο αυτό?
Όπως επίσης επιλογή της είναι να παίζει με τον κάθε συνάνθρωπο μας που τολμά να τις προτείνει σεξ θεωρώντας τον έτσι ανήθικο ,ανάξιο και πολύ κατώτερο της....
Γιατί λοιπόν εγώ να μην θυμώσω με την συγκεκριμένη κοπέλα που εκφράζεται έτσι για τους άντρες.....
Έτσι συνήθως λέγεται. Αλλά, όσον αφορά την εμφάνιση και μόνο, ξέχασες (ή ξέχασαν) κάτι πάρα πολύ βασικό: το πρόσωπο. Μπορεί το σώμα να είναι τέλειο και το πρόσωπο να τα ρημάξει όλα.
Τέλος πάντων. Δεν έχω καταλάβει καλά αν πράγματι, και γιατί, θέλεις να κάνεις μια σχέση. Κάπου μου δόθηκε η εντύπωση ότι το επιδιώκεις επειδή αυτό κάνει (σχεδόν) όλος ο κόσμος. Ή τουλάχιστον ότι αυτό που βλέπεις γύρω σου σε επηρεάζει.
Λοιπόν για να τα συνοψίσουμε να οι λόγοι που δεν μπορείς να κάνεις σχέση:
1. Έχεις εξιδανικευσει τις ερωτικές σχέσεις.νομίζεις ότι είναι σαν τα βιβλία που διαβάζεις και ότι όλοι όσοι έχουν είναι χαρούμενοι ενώ μπορεί καποιοι απλά να περνάνε την ώρα τους.
2. Έχεις συγκεκριμενες απαιτήσεις. Δεν θες μια απλή περιπέτεια θες κάποιον να νοιάζεται για σένα και να σε προσεγγίζει από την αρχή ...με τη προοπτική της σχέσης.
4. Έχεις πολλα κουτάκια για το πώς θα εξελιχθεί το ειδύλλιο αλλα και για τον χαρακτήρα και τον τρόπο του αγοριού.
3.δεν ανοίγεσαι σε κάποιον πράγματικα ώστε να σε γνωρίσει και να του βγει η επιθυμια για κάτι σοβαρό.
4. Ψάχνεις μονο σε λάθος μέρη που οι άνθρωποι.. ψάχνουν ως επί το πλείστον ξεπετες όπως το ίντερνετ.
5. Δεν έχεις ικανοποιητικό κοινωνικό κύκλο ώστε να έχεις επιλογές.
6. Ίσως να πρέπει να δουλέψεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Πας συνήθως σαν την ωραία του χωριού και στέκεσαι και περιμένεις να έρθουν οι άλλοι από το πουθενά να σου μιλήσουν.
7. Θεωρείς ότι αν κάνεις σχέση θα είσαι ευτυχισμένη στη ζωή σου και όλα τα πρόβληματα σου θα λυθούν. Έτσι το σκέφτεσαι πάρα πολύ, ανυπομονεις και περιμένεις πολλά από τον εαυτό σου και από τους άντρες σε αυτο το κομμάτι.
8. Θεωρείς ότι αν κάνεις σχέση θα ανελθεις κοινωνικά
9. Δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν άντρες που θέλουν κάτι σοβαρό. Και αν πιστεύεις ότι υπάρχουν δεν πιστεύεις ότι θα τους συναντησεις. Δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις σχέση. Το βλέπεις σαν κάτι άπιαστο και για αυτο πνίγεσαι και κρεμιεσαι από τον πρώτο μ....λκα του φεις που θα ψάχνει απλά να πηδήξει.
10. Δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ. Δεν έχεις ενθουσιαστεί ποτέ με κάποιον.. δεν σου έχει κολλήσει ποτέ κάποιος. Πώς να σου βγει να κάνεις σχέση; δεν έχεις φάει τα μούτρα σου έστω και πλατωνικα με κανέναν. Άρα δεν έχει έρθει η ώρα σου.
Αυτά. Εάν αναθεωρήσεις σε αυτά τα πολύ λανθασμένα που έχουμε εντόπισει θα κάνεις προοδο.
Δεν θα αγαπήσεις τον εαυτό σου κανοντας μια σχέση.Δεν θα λυθούν τα προβλήματα σου με μια σχέση. Ίσα ίσα μπορεί να αποκτήσεις περισσότερα προβλήματα. Γιατί καμία σχέση δεν είναι ροδινη.
Το θέμα είναι οχι να σε θελει πολυ καποιος....Αλλά εσύ να μπορέσεις να ερωτευτείς καποιον και να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Και αν σου τύχει και του το δείξεις με απλό τρόπο όλα θα έρθουν μόνα τους.
εγω, εντοπιζω το θεμα σε οσα αφησα απο τα παραπανω και επιπλεον
- δεν θελεις πραγματικα μια ερωτικη σχεση με εναν ανδρα, θελεις απλα να ανταγωνιστεις τις υπολοιπες γυναικες που την εχουν, γιατι νοιωθεις οτι σε ξεπερασαν και οτι περιθωριοποιεισαι.
-δεν εχεις πραγματικη ορμη/διαθεση για σεξ, γιατι αν ειχες, θα αυτοικανοποιουσουν στην ηλικια που εισαι.
εχεις ισως μια δεν ξερω τι ειδους δυσλειτουργια σε αυτο το κομματι και νομιζω θελει ψυχολογο για να διερευνηθει.
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι σεξουαλικα ενδιαφερομενοι. υπαρχουν και ασεξουαλ. πριν κυνηγησεις αυτον που δεν ξερεις ποιος μπορει να ειναι, βρες τι σου συμβαινει εσενα και τι πραγματικα επιθυμεις.
-επιπλεον, χειροτερευεις κι αλλο αυτο το κομματι (το σεξουαλικο) κανοντας "παραχωρησεις" οπως λες, σε ανδρες που δεν γουσταρεις και εχεις φτασει να σου προκαλει πραγματικη απωθηση το θεμα των περιπτυξεων και δεν μπορεις πλεον να καταλαβεις αν πραγματικα σε απωθει γιατι δεν σου αρεσει το σεξ, η αν νοιωθεις "βιασμενη" απο τις παραχωρησεις αυτες που κανεις χωρις ποθο, μονο εγκεφαλικα, μπας και προκυψει σχεση.
κι εγω καταληγω σε καλο ψυχολογο. η δεν πας σε ψυχολογο, η δεν ειναι καλος.
Ευχαριστώ πολύ όσους απαντάτε.
Αλλά για να το ξαναπώ πάλι.
Δεν ζητάω ούτε τον πανέμορφο ζαμπλουτο που θα θέλει να με παντρευτεί , ούτε γάμο από το πρώτο ραντεβού.
Θέλω απλά κάποιον να με ελκύει και να με σέβεται. Αν δεν θέλω σεξ από την αρχή να μην με απορρίψει για αυτό. Να μην με κοροϊδέψει και να θέλει να με γνωρίσει.
Απλά επειδή εσείς είπατε πως όσοι θέλουν κάτι χαλαρό θα με απορρίψουν , σκέφτομαι ότι μόνο οι σχεσακηδες θα με θέλουν.
Και ούτε κάθομαι σε μια γωνιά χωρίς να μιλάω. Μην βγάζετε συμπεράσματα έτσι.
Δεν νομίζω ότι είναι παράλογη απαίτηση να μην μου τα πρήζει κάποιος με το σεξ από το πρώτο ραντεβού. Και καλά κάνω και τους κοροϊδεύω και τους προσβαλω αυτούς τους τύπους. Όταν ο άλλος με βλέπει σαν τρύπα, τότε κι εγώ θα κάνω την πλάκα μου. Θα κοιτάξω μόνο να πάρω ο,τι θέλω και θα τον αφήσω με το πουλί στο χέρι. Δεν νομίζω ότι έθιξα καμία αξιόλογη προσωπικότητα που μου φέρθηκε με σεβασμό.
Σήμερα θα βγω με αυτό τον τύπο που δεν μου αρέσει και έχω αηδιασει.
Έχω βάλει τα κλάματα και είμαι χαλια.
Δηλαδή αυτός μου αξίζει εμένα τώρα?
Ποτε θα βγω με κάποιον που θέλω και που θα μου φερθεί σαν άνθρωπος και όχι σαν πρωτόγονος ?
Διαβαζεις αυτα που γραφεις?
Ειναι δυνατον να τιμωρεις ετσι τον ιδιο σου τον ευατο?
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να αφήνει μια γυναίκα να την αγγίζει ένας άνθρωπος που συχαίνεται
Πως θα μπορεσεις να το ξεπεράσεις ολο αυτό μετά ?
Πως θα καταφερεις να συνδεσεις στο μυαλο σου ολο αυτο το μαγικο ,το παιχνιδι του ερωτα οταν εσυ η ιδια το μαυρωνεις....
Χίλιες φορές να μείνω μονη μου παρά να αφήσω κάποιων που σιχαίνομαι έστω να με ακουμπήσει...
Μην το κάνεις, τουλάχιστον άκουσε μια φορά τι σου λέμε ...μην βγεις θα ανοίξεις και άλλη πληγή επάνω σου να το ξερεις..
Εγώ έτσι κάνω τόσα χρόνια.
Με αγγίζουν άτομα που ειτε δεν μου άρεσαν καθόλου είτε με ξενερωσαν.
Φοβάμαι ότι θα φάω απόρριψη στο μέλλον αν δεν έχω εμπειριες.
Αλλά σεξ δεν μου έχει βγει ακόμα να κάνω με κάποιον που δεν θέλω
1. Δε θα φας απόρριψη αν δεν έχεις εμπειρίες. Τελεία.
2. Ανησυχούμε όμως ότι (και σύμφωνα με το πείραμα του Παβλόφ), θα συνδέσεις τα ερωτικά αγγίγματα με συναισθήματα αηδίας και δε θα μπορείς να λειτουργήσεις καθόλου ακόμα και με κάποιον που θα σου αρέσει πραγματικά. Ζεις έναν καθημερινό βιασμό με όλους αυτούς τους τύπους που βγαίνεις, η ψυχολογία σου πέφτει, δεν ανεβαίνει. Κάνεις κακό στον εαυτό σου. Εδώ αηδιάσαμε εμείς που το διαβάζουμε, πόσο μάλλον εσύ που το ζεις.
Και ακόμα αναρωτιέσαι γιατί δεν σου έχει βγει .....
Λυπάμαι παγματικα κορίτσι μου ,αν εσύ δεν σεβεσε τον ίδιο σου τον ευατο και αφήνεις τον οποιοδήποτε να σε αγγίζει τότε ποιος περιμένει να σε σεβαστεί...
Και ξερεις κατι ,αυτές οι γυναίκες που τις υποτιμάς ,ξέρεις αυτές οι παχουλουλες που λες, έχουν ένα σώμα πολύ πιο όμορφο από το δικό σου .
Ενα σώμα αγνό και το κυριότερο ενα σώμα που το σέβονται και δεν αφήνουν τον οποιοδήποτε να το ακουμπάει.
Γι αυτό έχουν σύντροφο !
Αυτά από εμένα δεν έχω κάτι άλλο να πω ....Όσο εθελότυφλης και θέλεις να το παίζεις θύμα από το να ξεκινήσεις να δουλεύεις με τον ευατο σου καν τω...
Καλή συνέχεια καλή μου και εύχομαι πραγματικά να βάλεις τον ευατο σου εκει που του αξίζει!