φτου σας εχω 2 ωρες που μετραω αλλα δεν εβγαλα ακρη.Quote:
Originally posted by panikoula
Βρε δοδης εχω μια απορια .Αν μεχρι τα 26-29 μας εχουμε παει με περιπου 20 αντρες μεχρι να τα κακαρωσουμε θα περνανε και τρενα?λολολο.ποσοεισαι ειπαμε?
Printable View
φτου σας εχω 2 ωρες που μετραω αλλα δεν εβγαλα ακρη.Quote:
Βρε δοδης εχω μια απορια .Αν μεχρι τα 26-29 μας εχουμε παει με περιπου 20 αντρες μεχρι να τα κακαρωσουμε θα περνανε και τρενα?λολολο.ποσοεισαι ειπαμε?
άστο big sister....!!! πες έκει ένα νούμερο να μας βρίσκεται και είσαι εντάξει....αυτά δεν είναι για μας παιδί μου...τόσοι όσοι θα λέμε....!!!
πρεπει να ειναι καμμια 35αρια αλλα δεν παιρνω και ορκο. και αν σκεφτεις οτι δεν εχω κερατωσει τον αντρα μου (ακομα) εδω και 10 χρονια, τοτε μαλλον στην ηλικια σου ειχα ηδη φτασει σε αυτο το σκορ!Quote:
Originally posted by Δοδις
άστο big sister....!!! πες έκει ένα νούμερο να μας βρίσκεται και είσαι εντάξει....αυτά δεν είναι για μας παιδί μου...τόσοι όσοι θα λέμε....!!!
δεν βαριέσαι μπιμπι μου, τι σημασία έχουν τα νούμερα....σημασία έχει πως ένοιωθες, αν το έκανες και το γούσταρες, αν ευχαριστήθηκες every second.....
το «ακομα» δεν το σχολιασες καθολου!!!!Quote:
Originally posted by Δοδις
δεν βαριέσαι μπιμπι μου, τι σημασία έχουν τα νούμερα....σημασία έχει πως ένοιωθες, αν το έκανες και το γούσταρες, αν ευχαριστήθηκες every second.....
Το καλο ειναι παντως οτι με τον αντρα μου εχουμε μιλησει για τα σκορ μας κι ετσι δεν χρειαζεται να το παιζω μυξοπαρθενα!!
φαντάσου!!!!!!!!!!
αφου ξέρεις πως είμαι....στον κόσμο μου!!!
Ας πεταχτώ πάλι.
Να ρωτήσω ωρέ παιδιά, ο λόγος που αλλάζατε-αλλάζετε-αλλάζουμε τέλος πάντων παρτενέρ συχνά (βλέπω υψηλά σκορ από μερικούς και μερικές) ήταν-είναι γιατί τον τύπο ή την τύπισσα τον ή την ποθούσαμε σεξουαλικά, ήταν γιατί είχαμε κάποιου τύπου αποθημένα ή συμπλέγματα, ήταν ανασφάλειες, ποιος ήταν ο λόγος τέλος πάντων;
Να πούμε ένα νούμερο δεν έχει σημασία κατά τη γνώμη μου.
Εγώ βαδίζω προς τα 34, έχω κάνει σεξ με 12 γυναίκες από τα 18 και πέρα και οι μόνες που έκανα σεξ γιατί εξαρχής τις ποθούσα σεξουαλικά ήταν η πρώτη μου και η τελευταία μου σχέση απότι θυμάμαι χονδρικά. Με τις υπόλοιπες ήλθε είτε για το χαβαλέ, είτε γιατί ήθελα να ξεκολλήσω από κάποια κατάσταση είτε για τις ανασφάλειές μου, ωστόσο τρώγοντας ερχόταν και η όρεξη.
Πετάξου!
Τάσο....όσον αφορά εμένα...όταν χώρισα απο την πρώτη μου σχέση ήταν σαν να αναστήθηκα...ε! αυτό με τρέλανε τελείως! τα ήθελα όλα (όχι όλους!!!!!), ήθελα να ζήσω όσα δεν έζησα σε 4 χρόνια...νομίζω κάπου το έχω αναφέρει πιο πάνω...γι\' αυτό τους άλλαζα πιο γρήγορα και απο πουκάμισο....!
Δόδις, κάτι παρόμοιο πέρασα κι εγώ,
5+1/2 χρόνια σχέσης με συμφοιτήτρια Θεσσαλονίκη. Διαταραχή πανικού στο τέλος του 5ου έτους και έναρξη θεραπείας με τα μαγικά Dumyrox. Χωρισμός μετά από 6 μήνες και από κει και πέρα ότι να ναι. Όταν συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν πεθαίνω, δεν τρελαίνομαι, δεν δεν δεν, έριξα μια κανονιά και τα γ@μ_σ@ όλα. Χωρισμός, ξενύχτια, παρέες, αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης, σεξ με ότι καθότανε (γένους θυληκού οκ?), ύπνος μηδέν. Η ζωή που δεν έζησα με λίγα λόγια, η ψυχολογία μου είχε αλλάξει τόσο πολύ που ούτε εγώ με αναγνώριζα, καμία αναστολή, κανένα ταμπού και αυτό καλώς ή κακώς \"περνάει\" σε εσάς τις γυναίκες με αποτέλεσμα να μη δυσκολεύομαι να αλλάζω παρτενέρ όποτε ήθελα. Ωστόσο εκ των υστέρων δεν θυμάμαι να έκανα σεξ γιατί καιγόμουν από πόθο. Ήταν ένα από τα απωθημένα μου και του έδωσα και κατάλαβε για δό χρόνια περίπου. Μετά ηρέμησα, ήλθε ο στρατός που αν και πέρασα ζάχαρη δεν υπήρχαν σεξουαλικές επαφές για 14 μήνες. Τώρα εδώ και 4 χρόνια αναζητώ το σεξ μέσα από μία μόνιμη σχέση, θέλω να έχω δίπλα μου μία σύντροφο, μία συνοδοιπόρο και να μοιράζομαι τα πάντα μαζί της. Δεν με γεμίζει πλέον το ευκαιριακό. Δεν μου δίνει και τίποτα να πω την αλήθεια. Αν και χωρίς σεξ θα ήμουν δυστυχησμένος, υπάρχουν και άλλα πράγματα εξίσου σημαντικά για μένα τα οποία θέλω να τα ζω μέσα από μία αρμονική σχέση.
όλα χρειάζονται Τάσο μου....
ξέρεις...κάποιες φορές πρέπει να γα...θουν όλα για να μπορέσουν να φτιάξουν....πρέπει να τα περάσεις για να τα ξεπεράσεις...
κοιτακτε δεν ειναι ωραιαο που εχουμε παει με πολλους αντρες αλα τουλαχιστον εχουμε εμπειρειες κ δε 8α κερατωνουμε τους μελλοντικους αντρες μας οπωςκανουνε αλλες
To κερατωμα δεν εχει να κανει με τις εμπειριες. Οι εμπειροι/εμπειρες ισα ισα μπορουν και καλυπτουν καλυτερα τις απιστιες τους οποτε τους ειναι και πιο ευκολο να το κανουν
Quote:
κοιτακτε δεν ειναι ωραιαο που εχουμε παει με πολλους αντρες
γιατι δεν ειναι ωραιο???
τι παθατε οσοι-ες πηγατε με πολλους?
krino ορεξη εχεις παλυ να μου την μπενεις ε?:P
καλά εδώ που τα λέμε...καθόλου δεν μας χάλασε...τουλάχιστον εμένα.....!!!!!!!!!:P:P:P:P:P