Originally Posted by
Macgyver
Οντως , μαριλου , προσπαθησα να ξεφυγω απ την κτθλψη , αλλα δεν τα καταφερα , γιατι ? πραματικα δεν ξερω , ισως η απαντηση ειναι κακη ' χημεια ' του εγκεφαλου , δλδ . το προβλημα ειναι δυσλειτουργεια της επικοινωνιας των νευρωνων του εγκεφαλου , η κακη ψυχολογια , η αδυναμια , ....δεν ξερω , δεν εχω ιδεα ........ επαθα εγκεφαλιτιδα , αυτοανοση , που κατεληξε σε μια επιληπτικη κριση, προσφατως , αν το παθαινα προ 30 ετων , θα ελεγαν οτι δαιμονιστηκα ( επεσα κατω κι ετρεμα , κι εχασα πασα επαφη με την πραματικοτητα , για μια βδομαδα ) , να που ομως εδω και 15 χρονια , η επιστημη , η νευρολογια , καταλαβε οτι προκειται για χημικο προβλημα , του εγκεφαλου, αγνωστου αιτιολογιας , και το ξεπερασα , με την βοηθεια φαρμακων , η ημουν απλα τυχερος ( μαλλον , αυτο ειπε ο γιατρος ) ..........πιθανον στο μελλον να υπαρχει φαρμακο κατα της κτθλψης , ειμαι βεβαιος οτι ειναι θεμα χρονου να βρεθει αυτο το φαρμακο, οχι επειδη με βολευει απο το να προσπαθησω να ξεφυγω απ την κτθλψη, αλλα αισθανομαι οτι επειδη αμα χρονισει η κτθλψη , 18 χρ. τυραννιεμαι , εχει δυσκολεψει πολυ η διαφυγη ( ιδιαις δυναμεις ) απ την φρικτη αυτην ασθενεια ..... το μονο που μουχει μεινει ειναι η ελπιδα και η προσευχη ........ μεγαλα οπλα και τα δυο, και καποιος στην ηλικια μου , διαφευγει πιο ευκολα απ την ασθενεια αυτην παρα ενας νεωτερος ......
ευχαριστω για την βοηθεια , παραυτα , αλλα πλεον ολες τις ' συμβουλες ' διαφυγης τις γνωριζω κι εγω , τις εχω ακουσει πολλακις απ τον ψυχιατρο μου , που δεν παω εδω κι 1,5 χρονο, 18 χρονια πηγαινα ......δεν μπορω να τις εφαρμοσω ομως ......
μπορει να φταιει κι η καταχρηση ζαναξ , το ευχομαι, γιατι ταχω μειωσει δραστικα , με τεραστια προσπαθεια , θελει ομως να περασει ενα χρονικο διαστημα ......
αυτα πουχω καταφερει στην ζωη μου , δεν με απαλλασουν απο την παραδοχη των ανοησιων πουχω κανει ......θελω να αποδεχομαι τα λαθη μου ....