Originally Posted by
Lemonpie5
Ομορφη δεν με εχουν πει μονο τα λιγουρια, με εχουν πει και αντρες που δεν ειχαν προθεση να με πηδηξουν
Επισης εχω κανει και δουλειες που εχουν ως βασικο κριτηριο την εμφανιση, μου το εχουν πει και σε δουλειες μου δηλαδη
Και ναι, οταν κανω την προσπαθεια μου, γιατι να μην εχω εναν αντρα που να μου αρεσει; Λογικο δεν ειναι να εχω αυτο το παραπονο;
Οι λιγουρηδες που τους εστειλα, οι δυο δεν απαντησαν και ενας απαντησε οτι χαιρεται για εμενα.
Και μην το νομιζετε οτι το εχουν τοσο ευκολο το να βρουν αλλη. Λιγουρια ειναι, στερημενοι, αν ηταν χορτατοι δεν θα φερονταν ετσι. Καποιοι μαλιστα αντικειμενικα δεν εχουν τα προσοντα για να τους κοιταξει μια γυναικα. Μην πιστευετε οτι ειναι τοσο ευκολο για εναν αντρα να βρει να πηδηξει, εκτος αν μιλαμε για οικους ανοχης ή για καποια κατω του μετριου που θα πεσει ευκολα, ή για κάποια που θελει να τους χρησιμοποιησει για κατι (πχ, εγω. Διαφορετικα, ουτε που θα ασχολιομουν μαζι τους)
Λετε οτι ξενερωνουν με το να καταλαβαινουν οτι δεν τους θελει καποια.
Δηλαδη αν καποιος μου αρεσει, και εχω την επιθυμια οταν το κανω μαζι του,αλλα δεν εχω εμπειρια, θα ξενερωσει;
Επισης, δεν μπορω να κανω εναν αντρα να τρέχει από πίσω μου, επειδη δεν εχω ολοκληρωμένες εμπειρίες;
Για τους αλλους που θελω να χρησιμοποιησω δεν με νοιαζει αν θα τους αρεσει, ή αν θα ξενερωσουν, πραγματικα δεκαρα δεν δινω, αφου μεσα μου τους εχω απορριψει εγω η ιδια. Αφηστε που πιστευω πως δεν ειναι και για να εχουν απαιτησεις, κακα τα ψεματα, οπως ειπα και παραπανω, οι αντρες δεν πηδανε τοσο οσο θελουν να παρουσιαζουν.