Originally Posted by
Sonia
Εμένα μου φαίνεται ότι πιο πιθανό είναι ο καθένας να κοιτάξει στο σεξ κάποιον με τον οποίο έχει καλή χημεία, αλλά αν παίζει τόσο πολύ η εμφάνιση, γιατί να έρθει να κάνει σεξ μαζί σου η όμορφη και να μην βρει έναν όμορφο και ακριβώς όπως τα λες σε δεύτερο επίπεδο μετά να κοιτάξει χαρακτήρα κτλ αν θέλει σχέση;
Εγώ νομίζω ότι αρχικά παρουσιάζεις κάτι το εντελώς άσχετο από αυτό που είσαι κι όταν σε γνωρίζουν καλύτερα τις απωθείς και φεύγουν.
Και πέρα από τα γκομενικά, γιατί να μην έχεις φίλους τέλοσπάντων; και αυτοί με βάση τη φάτσα σε διαλέγουν; Εσύ μάλλον τους κάνεις πέρα με τον τρόπο σου.
Δεν έχω καταλάβει γιατί έρχεστε στο φόρουμ, γκρινιάζετε, σας χαλάει η καθημερινότητά σας, αλλά πάντα σας φταίει ο κόσμος γύρω σας και εσείς δεν είστε πρόθυμοι για καμία αλλαγή αφού σας χαλάει η ζωή σας! Αν δεν θέλετε να βγείτε από τη μιζέρια για την οποία οι ίδιοι είστε υπεύθυνοι, δεν δίνετε ούτε μία πιθανότητα να κάνετε εσείς κάποιο λάθος, τότε προς τι το παράπονο; Επιλογή σας είναι, άρα να είστε χαρούμενοι με την κατάστασή σας!