Originally Posted by
Epsilon
Σοφάκι, όλα τα άρθρα συμφωνούν ότι στους borderline δεν είναι δυνατόν να βάλουμε όρια. Η θα συμφωνήσουμε μαζί τους ή θα λήξει η σχέση. Η όποια σχέση (φιλική, ερωτική, με απόσταση, με ...με..)
Τα όρια τα βάζετε εσείς πάντα κι εμείς, αν θέλουμε και μπορούμε, σας ακολουθούμε.
Αν είσαι τόσο φιλική και δοτική και δεν σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια, όπως λες, θα είχες κόσμο γύρω σου. Η θα είχες καταλάβει τι πρέπει να διορθώσεις στη συμπεριφορά σου, ώστε να έχεις φίλους και σχέση - σχέσεις.
Καφεδάκι δεν θα πιούμε, ούτε θα συζητήσουμε, γιατί έχω ήδη έναν borderline στη ζωή μου και έτσι δεν έχω ενέργεια και
για δεύτερο άτομο με borderline γύρω μου. Mόνο αυτά τα μηνύματα μπορώ να σου γράψω. Ξέρω ότι δεν σου αρέσει τώρα αυτό που σου λέω, αλλά έτσι είναι.
Οι borderline πάντως ταιριάζουν πολύ με νάρκισσους (είναι ο ένας πιθανός συνδυασμός). Αν όντως ήταν νάρκισσος αυτός που γνώρισες, δεν με εκπλήσσει η έλξη που σου ασκούσε. Ο άλλος συνδυασμός είναι να βρεις άτομα ευαίσθητα, που θα σε ακούνε και θα κάνουν αυτό που θέλεις. Εγώ τυπικά ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, και σε άλλη περίσταση ίσως να ήμασταν φίλες, αλλά σε πρόλαβε άλλος :)
Ομως, εξακολουθώ να θεωρώ πολύ μεγάλο βήμα ότι ανοίγεσαι εδώ. Ελπίζω κάποιος άλλος σχολιαστής να συνεχίσει το παρόν νήμα και να βρεις τους φίλους που θέλεις.