ειναι και παρα ειναι ανωνυμη
ξερεις τι αστειο που ειναι αληθεια μετα απο τοσα χρονια και με τοσο κοσμο που εχω μιλησει κατα καιρους δημοσιως και πριβε εδω να νομιζουν καποιοι οτι ειμαι ρατσιστρια η σκληρη ?εχει πολυ γουστο.. τεσπα ..
Printable View
ξερεις τι αστειο που ειναι αληθεια μετα απο τοσα χρονια και με τοσο κοσμο που εχω μιλησει κατα καιρους δημοσιως και πριβε εδω να νομιζουν καποιοι οτι ειμαι ρατσιστρια η σκληρη ?εχει πολυ γουστο.. τεσπα ..
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω τα παραπάνω με διάθεση να διαφωνήσω μαζί σου αλλά με διάθεση να συμπληρώσω
Το ξαναέγραψα Helena,είναι απλά μια ασθένεια.Quote:
Originally posted by Helena
τι σημαινει η καταθλιψη αρσι κατα τη γνωμη σου ?
Για σένα?
οτι και για σενα
Να σου πω Helena με καλή διάθεση πάντα.
Οι λέξεις που χρησιμοποίησες, ας γίνουμε πιο υπεύθυνοι, όποιος θα το έκανε θα το έκανε ελαφρά τη καρδία, γενικεύουν. Και ότι γενικεύει είναι κάπως απόλυτο...
xmmm
για μενα μιλησα παντως.και συμπληρωσα στο τελος οτι ισως και να τα μεγαλοποιω.οπως μου λενε κατα καιρους δικοι μου ανθρωποι που το εχω συζητησει τελοσπαντων..
Helena δεν νομίζω ότι είσαι ρατσίστρια,ούτε μπορώ να πω οτιδήποτε για σένα γιατί δεν σε ξέρω αλλά ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις δεν είναι σκληρό να λες ότι και 1% προδιάθεση κατάθλιψης να υπάρχει δε θεωρείς σωστό να κάνεις παιδί?Quote:
Originally posted by Helena
Σκληρό για τον εαυτό σου και ρατσιστικό για την ασθένεια.
Αυτό είπα.Και το πιστεύω.
Σε καμιά περίπτωση δε μπορώ να κρίνω τι είσαι......και σε καμιά περίπτωση δε μου φαίνεσαι έτσι.......
Αν μου επιτρέπεις το μόνο που είδα είναι ότι έχεις πονέσει πολύ και δε θες να το περάσει κανείς,πόσο περισσότερο το παιδί σου.
Οκ, αν μίλησες μόνο για σένα κανένα πρόβλημα. Μη ξεχνάς να το διευκρινίζεις όταν λες κάτι. Κι εγώ το ξεχνώ και τρέχω να το διορθώσω πολλές φορές:) Το πρόβλημα είναι ότι εδώ με το γραπτό, ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει το ύφος του άλλου και τον τρόπο με τον οποίο γράφει κάτι, κάτι που δε συμβαίνει στη διαπροσωπική επικοινωνία. Οπότε κανείς μας δε φταίει στην προκειμένη περίπτωση.
στο πρωτο πρωτο μυνημα ανωνυμη απαντησα στο τι στοχευω να κανω εγω προσωπικα απο κει και περα τι αλλο να πω?
ισως να μην ειναι τοσο απαισιοδοξα τα prognostics τελοσπαντων να ειμαστε καλα
Για το επόμενο μιλάω Helena, ίσως αυτό έδινε άλλη εντύπωση
Quote:
Originally posted by Arsi
Τίποτα δεν είναι αποδεδειγμένο απλά ενδείξεις και νούμερα να συναντάμε από γενιά σε γενιά καταθλιπτικούς ίσως.Quote:
Originally posted by mina31
Εχω ρωτησει αρκετους γιτρους για το θεμα αυτο.Ολοι μου εχουν πει οτι ολα τα ψυχικα νοσηματα εχουν σχεση με την κλιρονομηκοτητα απο γενια σε γενια.Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να εκδηλωθει κατι σιγουρα οπως εγραψε και η ανωνυμη.
Όλο το θέμα για μένα είναι να σπάσει ο κύκλος λειτουργίας μιας οικογένειας που μεταδίδεται σαν ίωση στην επόμενη γενιά και η κατάθλιψη......συνεχίζεται.
τι εννοεις ansi με αυτο ? πως to αντιλαμβανεσαι?
[quote]Originally posted by keep_walking
Ειμαι σαφης νομιζω...μου φαινεται παραλογο να μη γινω καλος γονεας επειδη δεν ηταν κατα καποιο τροπο καλοι γονεις οι δικοι μου
keep_walking εχεις πολυ δικαιο και η \"κακη\" εμπειρια απο
μη σωστους γονεις πρεπει να μας κανει σωστοτερους και σοφοτερους για να μην επαναλαμβανονται στα παιδια τα λαθη της προυγουμενης γενιας. Αυτο καλως εχοντων των πραγματων λοιτουργει.
Quote:
Originally posted by panos-Kreta
Αυτο καλως εχοντων των πραγματων λοιτουργει.
εισαι σιγουρος οτι αυτο λειτουργει οπως το σκεφτεσαι???
Ας μην βαλουμε σαν παραδειγμα τους εαυτους μας φυσικα....
εισαι σιγουρος οτι αυτο λειτουργει οπως το σκεφτεσαι???
Ας μην βαλουμε σαν παραδειγμα τους εαυτους μας φυσικα.... [/quote]
krino μου , η εμπειρια απο κακες συμπεριφορες και στασεις αν υπαρχει καλη προθεση - που το θεωρω δεδομενο- οδηγει στην αποφυγει τους .αν και ειναι αληθεια πως ποτε δεν κανουμε προβα σε οτι ζουμε.Παντα πειραματιζομασε παντα φλερταρουμε με το τυχαιο και τις πιθανοτητες.ο γονιδιακη προδιαθεση να γινουμε κλεφτες δεν θα μας οδηγησει defacto στη κλοπη οπως η γενετικη προδιαθεση για τα μαθηματικα δεν θα μας κανει Αινσταιν.
θα σου προσθεσω την δικη μου λογικη σε σχεση με την καλη προθεση που βαζεις.
Λειτουργω σε οτι λεω, οτι αυτο που λεω μπορει να ειναι λαθος και πορευομαι με την αμφισβητηση σε οτι σκεφτομαι.
Ωστοσο ειμαι υπερ του πειραματος, της εξερευνησης και αυτο που λες περι φλερταρισματος με τις πιθανοτητες.
Πιστευω στην κληρονομικοτητα χαρακτηριστικών αλλα το να τα βαζουμε μπροστα ειναι σαν να αναιρουμε οτι ειμαστε αυτονομες μοναδες και προσωπικότητες σαν ανθρωποι.