H γυναίκα σου είναι στη κοσμάρα της, δεν έχει καταλάβει τίποτα ή είναι αδιάφορη ή δεν την βολεύει για τον α ή β λογο το διαζύγιο; Εκεινη πιστεύεις ότι τα βλεπει ολα οκ;
Printable View
χμ, τώρα που το λες, θα πρέπει μάλλον να τη ρωτήσω με ωραίο τρόπο. Πιστεύω ότι την απορροφά τόσο πολύ η καθημερινότητα - όπως κι εμένα άλλωστε, σε βαθμό που να μην ασχολούμαι όσο κι όπως πρέπει με τα ενδιαφέροντά μου - που δεν έχει χρόνο κι ενέργεια για άλλου είδους σκέψεις. Εκτός αν κάνει σκέψεις και τις κρατάει για τον εαυτό της. Όλα είναι πιθανά.
Φαντασιώσεις; Με τις ιερόδουλες βρέθηκες στα όνειρά σου; Επιπλέον, mumble jumble εγώ? Παιδιά, γέλασα. Το άτομο αρχίζει να αντεπιτίθεται. Πρόσεξε, γιατί είσαι έτοιμος να ξεστομίσεις και τη λέξη «τρελή» και δεν κάνει σε αυτό το φόρουμ. Οκ, το έπιασα το υπονοούμενο, δεν ξαναγράφω σε θέμα σου. Με κάποιον τόσο λογικό και συγκροτημένο δεν μπορεί να τα βάλει μία Chaos.
Πάντως μου αρέσουν πολύ οι απόψεις περί κοριτσιών..
Για πες μας λοιπόν τι άλλο ρωτάνε πέραν αυτου ειδικά στην ηλικία των πενήντα...
Πραγματικά ώρες ώρες απορώ που πας και τις βρίσκεις αυτές τις γυναικες ..
Ή μάλλον κατάλαβα ,εκεί που ψαχνεσαι να αναστήσεις τον τσίου ..Εκεί αγαπητέ μου τι περιμένεις να σε ρωτήσουν ?Την τετραγωνική ρίζα του 54839????
... ειπε αυτος που στα 60 του μας λεει στα σοβαρα οτι παντρευτηκε 2 φορες επειδη τον παγιδευσαν οι συζυγοι και δεν μπορει να φυγει απο εναν ανεπιθυμητο γαμο γιατι τον κραταει φυλακισμενο το μεγαλο μακαρονοτερας....
και ναι, καλα το καταλαβες. αυτο που εννοω ειναι οτι η δραση και αντιδραση παντα θα μας κυνηγαει για οσα κανουμε αδικα/ λαθος. στο ειπα σε μια γλωσσα που ακομα και ο φουεγος θα μπορουσε να καταλαβει, και τελικα το καταλαβες.
φαντασιωση ηταν οτι πηγες σε ιεροδουλες και δεν μπορουσες να πηδηξεις; εκτος αν θεωρεις οτι οι δυσλειτουργιες δεν μετρανε στο κερατο.
οσο για εξωσυζυγικες σχεσεις, και οι προθεσεις/προσπαθειες, μετρανε. η δικη σου προθεση ειναι να βρεις, ετσι μας ειπες. απλα δεν σε θελουν. δεν το λες και πίστη αυτο...
1) για να ακριβολογούμε: στον 1ο γάμο την έκανα μόνος μου τη μ@λ@κία, από κακή εκτίμηση. Το διόρθωσα μετά από λίγα χρόνια αλλά έκανα κακή εκτίμηση 2η φορά και δεν μπόρεσα να φυλαχτώ από κακοτοπιές. Ο αρσενικός πρέπει να μπορεί να αντιληφθεί έγκαιρα πότε είναι υποψήφιος οικογενειάρχης-νοικοκυραίος και να έχει έτοιμο σχέδιο απαγκίστρωσης.
2) δεν με κρατάει φυλακισμένο κανείς. Σταθμίζω παράγοντες και θα αποφασίσω αν και πότε θα αναλάβω πρωτοβουλίες.
1) Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Αυτό που λέμε στην κεντρική και νότια Ελλάδα "σου λέω", στη Μακεδονία το λένε "σε λέω". Όπως στην Πάτρα το ήταν το λένε ήσαντε και στην Ήπειρο το πλακωθήκαμε το λένε πλακώθ'καμαν. Οπότε δεν είσαι εσύ mumble-jumble, αγαπητή Chaos1 - mumble-jumble είναι το λάθος διπλωμένο σώβρακο.
2) εάν παρόλα αυτά αλλάξεις γνώμη και θελήσεις να γράψεις σε θέμα μου, είσαι ευπρόσδεκτη. Δεχόμεθα όλες τις απόψεις, ακόμα και μπινελίκια. Όλα έχουν τη χρησιμότητά τους.
εαν δεν ξερεις καν αν προβληματιζεται για κατι στον γαμο σας, η επικοινωνια σας βρισκεται στο 0 (αριθμος μηδέν).
αυτο, αποκλειεται να ειναι μονο δικη της ευθυνη και υπαιτιοτητα. οπωσδηποτε φταιτε και οι δυο.
το οτι δεν επιδιωκεις εκ μερους σου μια καλυτερη επικοινωνια, δειχνει σιγουρα την δικη σου αδιαφορια.
οι αναζητησεις σου για σεξ εκτος γαμου, για το πουλακι τσιου εκτος γαμου, για την σεξουαλικη αναδουλεια σου εκτος γαμου, δειχνουν επισης την δικη σου ΜΕΓΑΛΗ απομακρυνση απο αυτον τον γαμο. προφανως, χωρις να το εχεις γνωστοποιησει στην γυναικα σου.
για την δικη της, δεν ξερουμε. αν θελει ας μας πει κι εκεινη πως τα βλεπει τα πραγματα..
υ.γ. κατα τα αλλα, πιστευω οτι μας τρολαρεις. δεν μιλας χιουμοριστικα οπως νομιζεις, αλλα ασοβαρα, οταν μας μιλας για καλτσες και σωβρακα, χωρις καθολου επιχειρηματα και ο,τι ναναι σκεψεις.
περισσοτερο μου μοιαζεις με καποιον που ψαχνει γκομενα εδω, παρα συζητηση για τα θεματα του.
Τα παρακάτω τραγούδια τα ξέρεις;
1) "Λέμε συνέχεια τα ίδια, πιάσε κόκκινο και το κρεβάτι το διπλό έχει σκουριάσει - ο έρωτάς μας είχε άλλοθι ακλόνητο, μα ένας παπάς μας είχε τότε μπουζουριάσει
Θέσεις δυο για πρόσωπα χρήζοντα βοηθείας, θέσεις δυο για θύματα της νόσου συνηθείας" κ.λπ. κ.λπ.
2) "Κουφάλες θα ανταμωθούμε στις κρεμάλες
στων εκκλησιών τις σκάλες
μια πόζα μια ζωή.
Κουφάλες με αντρείκελα λαμπάδες
για να χαίρονται οι παπάδες
φάκα μονογαμική".
Ο νεολογισμός τρολλάρω, που έχει γίνει της μόδας εξαιτίας της διαδικτυακής αργκό, χρησιμοποιείται τόσο συχνά που έχει χάσει το νόημά του.
Τις κάλτσες τις πρωτοανέφερε μια άλλη συντρόφισσα. Σε κάθε περίπτωση, τα σώβρακα και οι κάλτσες είναι μέρος της καθημερινής ζωής.
Να ψάχνω γκόμενα εδώ μέσα; ξέρουμε και οι δυο πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους κάτι τέτοιο είναι εντελώς άτοπο.
Εκατσες να το συζητησεις αυτο μαζι της?Ολα αυτα που σε ενοχλουν.Ερωτηση:συζητατε καθολου ως ζευγαρι τα όποια θεματα σας,εχετε επικοινωνια?πχ να σου πει κατι που δεν της αρεσε και να της πεις και εσυ ολα αυτα που σε εχουν κουρασει στις επαναλαμβανομενες συμπεριφορες της?
Κανε ενα βημα να μιλησεις μαζι της να της εξηγησεις τι θελεις και να προσπαθησετε μαζι,αν την αγαπας ακομα που λεει και το τραγουδι.Ολα τα ζευγαρια περνανε εντασεις,το θεμα ειναι πως βρισκουν την ισορροπια στο να συνεχισουν το κοινο ταξιδι,πως τα συνταιριαζουν.
Μπορειτε να πατε και σε εναν ψυχολογο να σας βοηθησει ως ζευγαρι τι πρεπει να αλλαξετε να βελτιωσετε ενδεχομενως για να καλυτερευσει και η καθημερινοτητα σας.
Απο κει και περα αν δεν γινεται τιποτα,δεν υπαρχει βελτιωση ή εστω προσπαθεια να αλλαξει κατι,συγνωμη εσυ θα το κρινεις αυτο αν θα φυγεις ακριβως γιατι υπαρχει και ενα παιδι που σε καμια περιπτωση δε φταιει να πληρωνει τα σπασμενα των γονιων του.