Θέλω να σου πω και κάτι ακόμα που έχω σαν προσωπική μου άποψη. Είμαι 43 ετών ξεκίνησα ως χημικός μηχανικός και το έχω τερματίσει έφτασα στην Αγγλία σε επίπεδο μεταδιδακτορικού. Έχω την άποψη, την αντίληψη και το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια και το έχω ζήσει πολλάκις, πως όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας και υπόβαθρου μπορούν να πετύχουν τα πάντα, αρκεί να το θέλουν ή να έχουν κάποιο σοβαρό έναυσμα για να το κάνουν ή κάποιος με εχέγγυα να τους πείσει πως μπορούν να το κάνουν. Εσύ τα έχεις τα εχέγγυα, δεν ξέρω αν το πιστεύεις πως μπορεί να συμβεί όμως. Οκ το να είναι κάποιος security δεν έχει προοπτική και μέλλον και ίσως να μην είχε την μόρφωση για να κάνει κάτι σε κάποιο επαγγελματικό κλάδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάποιος που είναι πόσο; 30-35; δεν μπορεί να ξεκινήσει τώρα για να εξασφαλίσει το αύριο. Αν ποτέ ξεφύγεις από αυτόν τον εγκλωβισμό που βρίσκεστε δώστου την ευκαιρία να αλλάξει, πες του ότι μπορεί να το κάνει γιατί δεν θα είναι ούτε ο πρώτος αλλά ούτε ο τελευταίος που θα το έχει κάνει. Θα μου πεις πανεπιστήμιο και εξετάσεις σε αυτή την ηλικία; Ναι γιατί δεν είναι ανέφικτο, είναι εφικτό αρκεί κάποιος να τον κάνει να το πιστέψει. Δεν είναι θέμα κατωτερότητας, είναι θέμα στροφής στη ζωή. Θα είναι επίπονο και θα πρέπει να το ξέρει πριν το επιχειρήσει, αλλά έχει εσένα δίπλα του που μπορείς να τον βοηθήσεις να το κάνει εφικτό. Αρκεί να το πιστέψεις και εσύ και εκείνος.