Εδώ με κοιτάνε τα παιδιά μου λες και είμαι εξωγήινος, θα κατέβω στην παραλία να κάνω γιόγκα?
Printable View
5η μέρα... Το μοναδικό που έχω απορία είναι πόσοι έχουν φτάσει σε αυτή τη μέρα...
https://www.youtube.com/watch?v=JqJYjqx5ljs
Μην θεωρεις οτι δεν μπορεις κατι ευκολο ..
Οι ανασες ειναι ολη η φιλοσοφια και αν ησουν σε κανονικο μαθημα αρχαρίων θα εβλεπες οτι το πρωτο μαθημα ειναι αφιερωμενο μονο στην τεχνικη της ανασας και πως την πετυχαινεις ειδικα οταν φτασεις σε προχωρημενο επιπεδο ωστε να βγαζεις το προγραμμα ..
Παντου υπαρχει αυτο ...ακομα και στο γηπεδο οταν μπαινεις σαν παιδακι για να βγαλεις προπονηση ,σου δειχνει ο προπονητης πως να αναπνεεις σωστα και να μην σου κοβεται η ανασα και να σκοτεινιαζουν ολα ..
Αν θες παντως υπαρχουν σχετικα βιντεο με την φιλοσοφια και τον τροπο αυτης
Μπορει να σου βαλει και ο mind αφου εκεινος ξερει το προγραμμα σας καλυτερα ...
Αφου αποφασισες να το κανεις, καντω σωστα γιατι χωρις ανασες χανεις τα κυριοτερα να ξερεις !
Καταρχήν καπνίζεις ή κάπνιζες; Έχεις στραβό διάφραγμα; Αλλά ακόμα και αυτά να μην είναι, οι αναπνοές δεν είναι εύκολες θέλουν εξάσκηση και αυτές. Μπορεί να είσαι γυμνασμένη δεν ξέρω, αλλά η συγκέντρωση και οι αναπνοές θέλουν εξάσκηση δεν είναι κάτι απλό. Οπως όλα τα πράγματα στη ζωή. Μην περιμένεις τώρα και εσύ να κάνεις ότι κάνουν εκείνοι που κάνουν αυτός 15 χρόνια ζίου ζίτσου και αυτή κάνει τα ίδια χρόνια γιόγκα. Θα σου βγει με το καιρό, υπομονή θέλει...
Ναι οκ ζητάς πάρα πολλά.... Τσιγάρο και ανάσες δεν πάνε μαζί, δεν έχεις την χωρητικότητα οξυγόνου στους πνεύμονες, που έχει ένας μη καπνιστής. Μη ζητάς και εσύ τόσα πολλά από τώρα. Δεν σου λέω να κόψεις το τσιγάρο, δεν το θεωρώ εύκολο, αλλά εφόσον το έχεις στην ζωή σου, πρέπει να έχεις υπομονή...